INNOVATION, DER FLYTTER GRÆNSERNE

Til et ecxeptionelt liv.
Som et resultat af vores ubønhørlige stræben efter det exceptionelle er Range Rover Sport SV et spændende nyt udtryk for innovation, der flytter grænser.

RANGE ROVERS MEST DYNAMISKE AFFJEDRINGSSYSTEM

Få bedre kontrol over din SV's performance.

6D Dynamics-affjedringssystemet erstatter traditionelle krængningsstabilisatorer med et avanceret hydraulisk kredsløb, der leverer fremragende krængningsstøtte og betydeligt mindre hældning under acceleration og opbremsning. Faktisk ruller de nyskabende betjeningselementer så effektivt, at de monterede helårsdæk leverer en tværacceleration på 1,1 G.

Resultatet er den mest medrivende Range Rover Sport nogensinde.

Ud over en vægtbesparelse på 8 kg i forhold til traditionelle krængningsstabilisatorer reagerer 6D Dynamics-affjedringen intelligent på forskellige kørestile – og leverer alsidige køreegenskaber alt efter de aktuelle omgivelser.

Med en af de nye SV-funktioner kan stivheden ved krængning og hældning, kompression og dæmpning af tilbagefjedring kalibreres og bilen sænkes yderligere 15 mm for at sikre den ultimative dynamiske kørsel.

Og fordi køretøjet ligger mere fladt på vejen, og vægten fordeles mere ensartet, ledes der mere bremsekraft bagud, hvilket giver en bedre bremseydelse.

Du får den suveræne kørekomfort og den duelighed, du forventer af en Range Rover. Samtidig får du reduceret krængning og stivhed – akkurat som du forventer det af en ægte sportsvogn.

DEN FØRSTE 23" KULFIBERFÆLG

Vægtbesparelser, styrke og stivhed. Alt det, der flytter grænserne for dynamisk kørsel, findes i SV 23" kulfiberfælgen. Den er skabt på baggrund af tre års grundig udvikling og repræsenterer et kompromisløst fokus på det exceptionelle.

Det kombinerede fælgsæt har et nyskabende splitdesign med fem eger – takket være de komplicerede, vævede kulfiberlag – og giver en vægtbesparelse på 21 kg i forhold til tilsvarende alufælge. Det giver en hurtigere acceleration og deceleration, større smidighed og bedre brændstoføkonomi.

Fælgenes overlegne styrke og stivhed skyldes den innovative kulfiberkompositstruktur og støbeprocessen, som også giver større styrestabilitet. Det er en fælg, der flytter grænserne for dynamisk kørsel og samtidig forbedrer køreglæden uanset underlag.

Fås i blanke og satinblanke modeller med den finish, der passer til karrosserifarven.

TOPPEN AF DÆKKONTROL

Range Rover Sport SV er den første Range Rover med et differentiale med 285 mm for og 305 mm bag, der giver ekstra vejgreb og kontrol.

KERAMISKE KULFIBERBREMSER. EN RANGE ROVER-NYHED.

Range Rover Sport SV er udviklet i samarbejde med verdens førende inden for bremseteknologi, Brembo, og har et unikt Integrated Power Booster (IPB)-bremsesystem, der giver uforlignelig bremseydelse.


Dette højtydende bremsesystem er designet med øget modstandsdygtighed over for høje temperaturer, med uforlignelig trykfordeling og dermed enestående kraft, ingen fading og mindre slitage. Kalibreret af SV-teamet så det leverer den mest dynamiske pedalreaktion nogensinde i en Range Rover.

De 440 mm tykke skiver, som er inspireret af den teknologi, der anvendes i Formel 1, er de største, der er monteret på en serieproduceret bil.

Det lette keramiske bremsemateriale er forstærket med kulfiber og har et ekstra keramisk friktionslag på begge sider af skiven. Det garanterer høj mekanisk styrke og holdbarhed. Den uaffjedrede masse reduceres med hele 34 kg fordelt på alle fire hjørner.

Selv med den intense varme, der genereres under hektiske ture rundt på banen – og tests i forhold til krav, der er mere end dobbelt så høje som AMS-standarden (Automotive Sport) – giver det unikke tværdesign med otte stempler et optimeret tryk på bremseklodsen og en slidstyrke, der er bedre end på mange sportsbiler.

De eksklusive SV-farver skaber, sammen med kaliberne og resten af eksteriøret, et harmoniseret, udvendigt finish. Et system, der ser lige så dynamisk ud, som det føles.

DEN MEST KRAFTFULDE RANGE ROVER NOGENSINDE.

Oplev enestående SV-ydelse.

Den 4,4 liters V8 MHEV-benzinmotor fås kun til Range Rover Sport SV og yder 635 hk, et moment på 800 Nm og 0-100 km/t på 3,6 sek.*. Og samtidig den mest effektive Range Rover V8-model nogensinde.

Med hjælp fra parallelle twin-scroll-turboladere og deres dynamiske kraft og boost over hele omdrejningsområdet leverer Range Rover Sport SV bedre køreegenskaber, maksimal effekt og effektivitet end nogen tidligere V8 Range Rover.

Hver cylinder er udstyret med sprøjteboringsteknologi, der erstatter typiske stålforinger med en ekstremt tynd sprøjtemetallurgi. Dette reducerer vægt og friktion, samtidig med at varmeoverførslen og den termiske effektivitet forbedres. Ventilaktiveringen Valvetronic med variabel indsugning og to VANOS-ventiler øger knastfunktionen, så der opnås en optimal forbrændingsydelse.

I Dynamic Launch Mode øger MHEV-systemets ydelse med elektronisk assistance for at give køretøjet den mest dynamiske acceleration.

Range Rover SV lyder lige så godt, som den kører. Det aktive udstødningssystem har elektronisk styrede totrinsventiler, der leverer en målrettet, moduleret pulsering ved lettere åbninger af gasspjældet.

Ved aktivering af SV Mode ændres motorens mapping til en mere ydelsesorienteret opsætning, så udstødningsventilerne oftere kan åbne og forblive åbne. Med højere motoromdrejningstal og en større, mere vedvarende luftstrøm runger SV’s klare og skarpe karakter med fuld teatralsk effekt.

DEN ULTIMATIVE DYNAMISKE LYD

Du mærker musikken på en ny måde Med en taktil og meget bredere spændvidde end almindelige højttalere omdanner SV Body & Soul forsæder med SUBPAC™ lyden til en intens og nuanceret fysisk bas.

SUBPAC™ Vibrotactile-teknologien, der anvendes af professionelle musikproducenter og lyddesignere verden over, kombinerer AI-optimerende software med to haptiske forstærkere og fire indbyggede transducere.

Forbedring af køretøjets Meridian Signature Sound-system med 29 højttalere. Det er en komplet revolution inden for billyd og et paradigmeskift i din musikoplevelse.

Med seks wellness-modes, der spænder fra "calm" (afslappet) til "invigorating (opkvikkende), har biometriske tests vist, at Body & Soul-sædet har målbare fordele for passagererne såsom mindre stress og bedre koncentration.

Med hjælp fra intuitive sikkerhedsadvarsler sikrer SV Body & Soul-sædet den mest fordybende, personlige medieoplevelse på hver eneste køretur.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

DEN NYE RANGE ROVER SPORT SV:

DEN NYE RANGE ROVER SPORT SV:

DEN NYE RANGE ROVER SPORT SV: Spændende, dynamisk, selvbevidst.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Uforlignelig luksus. Suveræn ydelse.
RANGE ROVER SPORT-MODELLER

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

Den nyeste kollektion.

*Et moment på op til 800 Nm og 0-100 på 3,6 sek. ved brug af kombineret motor- og MHEV-effekt, dynamisk starttilstand, kulfiberfælge og -bremser.