OPLADNING AF PLUG-IN HYBRID

UDE GODT, HJEMME BEDST

Med en Land Rover plug-in hybrid sker det meste opladning nemt og bekvemt derhjemme.

Det er normalt den billigste og mest bekvemme måde at lade på – lige så nemt som at sætte ladestikket i telefonen – og du behøver aldrig at besøge tankstationen ved lokale ture rundt i byen.

HURTIGERE OPLADNING MED HJEMMELADER

HURTIGERE OPLADNING MED HJEMMELADER

Den hurtigste måde at oplade din plug-in hybrid på derhjemme er med en professionelt installeret hjemmelader.

HJEMMELADNING KAN SPARE PENGE

Det er ikke kun utroligt nemt at tilslutte bilen til hjemmeladeren, men også billigere end at køre i en benzin- eller dieselbil hver dag. Du vil også typisk spare flere penge, når du oplader derhjemme i stedet for på farten. Hvis du oplader på de tidspunkter, hvor strømmen er billigst, kan du reducere dine omkostninger yderligere.

OPLADNING PÅ FARTEN

SPOR DEN IGANGVÆRENDE OPLADNING OVERALT

LADETIDER FOR PLUG-IN HYBRID-MODELLER

Vores tal for lynladestandere med jævnstrøm – som typisk findes på tankstationer ved motorveje og hovedveje – er angivet med op til 80 %. Det skyldes, at opladningshastigheden falder betydeligt over 80 % for at beskytte batteriet og optimere dets levetid.

Køretøjer Maksimal elektrisk rækkevidde AC hjem og offentlig opladning (7kW) 0 – 100% Hurtig DC-opladning (50kW) 0 – 80%
Range Rover PHEV Op til 75 miles†† Fra 5 timer3 Fra 60 minutter
Ny Range Rover Sport PHEV Op til 70 miles†† Fra 5 timer3 Fra 40 minutter3
Range Rover Velar PHEV Op til 33 miles†† Fra 2 timer 16 minutter3 Fra 30 minutter3
Range Rover Evoque PHEV Op til 39 miles†† Fra 2 timer 12 minutter3 Fra 30 minutter3
Discovery Sport PHEV Op til 37 miles†† Fra 2 timer 12 minutter3 Fra 30 minutter3
Defender PHEV Op til 27 miles†† Fra 2 timer og 30 minutter3 Fra 30 minutter3

††De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Besparelserne er beregnet med eksempler på daglige kilometertal. De beregnes ved hjælp af WLTP eAER EV-rækkevidden for en Range Rover Evoque 1.5P P300e PHEV AWD Auto R-dynamic (34 m), dens brugbare batterikapacitet (12,2 kWh), gennemsnitsprisen for elektricitet i henhold til en standardtakst (19 p/kWh) og WLTP Combined ICE-brændstoføkonomien for den pågældende bil, når batteriopladningen er afladet (31,0 mpg). Sammenlignet med den kombinerede WLTP-brændstoføkonomi for en RR Evoque 2.0P P200 AWD Auto R-Dynamic S (31,7 mpg) og den gennemsnitlige pris pr. liter benzin (GBP 1,35), der kører de samme kilometer i løbet af 1 år. Korrekt på udgivelsestidspunktet.

2Kun kompatible smartphones. Afhængigt af tilgængeligheden af tredjepartsudbyderplatforme og mobiltelefonsignal.​

3Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuel opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.​