OPLADNING AF PLUG-IN HYBRID PÅ FARTEN

LAD BILEN, MENS DU PARKERER

Ud over den ultimative bekvemmelighed og lønsomhed ved opladning derhjemme kan du med rettidig opladning på destinationen øge din Land Rover plug-in hybrids elektriske rækkevidde dagen igennem.


Det vil også hjælpe med til at reducere dine brændstofudgifter, når du kører i fuldt elektrisk tilstand.

HVOR KAN JEG LADE PÅ FARTEN?

Med et hurtigt voksende netværk af ladestandere overalt i Danmark – herunder parkeringspladser, fitnesscentre og endda arbejdspladsen – har der aldrig været flere muligheder for at lade, mens du holder parkeret.

Og det kunne ikke være nemmere at finde dem. Med din Land Rovers InControl-navigationssystem1 har du altid tusindvis af tilgængelige ladestandere lige ved hånden.

BILENS NAVIGATION

BILENS NAVIGATION

Land Rovers InControl-navigationssystem1 giver dig mulighed for at planlægge ruten fra dør til dør og få fremhævet ladestanderne undervejs.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

HVORDAN OPLADER JEG PÅ FARTEN?

Din Land Rover plug-in hybrid anvender et Combined Charging System (CCS) til at oprette forbindelse til en ladestander. Dette er kompatibelt med langsommere AC-opladningshastigheder samt på udvalgte modeller med hurtige opladningshastigheder med jævnstrøm. Nogle andre bilproducenter bruger forskellige systemer til opladning, f.eks. CHAdeMO. Disse anvendes mindre udbredt i hele opladningsnetværket og er inkompatible med Land Rover plug-in hybrider.


Der findes langsommere ladestandere med vekselstrøm ved f.eks. parkeringspladser og fitnesscentre. Hurtige ladestandere med jævnstrøm er typisk placeret ved motorveje og hovedveje.

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

OPLADNING MED VEKSELSTRØM

De fleste offentlige ladestandere med vekselstrøm kræver, at du bruger dit eget kabel, så alle Land Rover plug-in hybrid-modeller leveres med et vekselstrømsladekabel som standard. Dette er det samme kabel, som du ville bruge til hjemmeopladeren.
LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

LYNOPLADNING MED JÆVNSTRØM

Den hurtigste måde at oplade på uden for hjemmet. Hurtige ladestandere med jævnstrøm har deres egne kabler tilsluttet, så du behøver ikke bruge bilens eget ladekabel.

HVORDAN BETALER JEG FOR OPLADNING?

FORTSÆT MED AT UDFORSKE ELBILEN

OPLADNING AF EN PLUG-IN HYBRID

OPLADNING AF EN PLUG-IN HYBRID

Find ud af alt, hvad du skal vide om opladning af din plug-in hybrid derhjemme eller på destinationen.
INSTALLATION AF EN HJEMMELADER TIL DIN LAND ROVER

INSTALLATION AF EN HJEMMELADER TIL DIN LAND ROVER

En professionelt installeret hjemmelader er den nemmeste, mest bekvemme og mest lønsomme måde at starte hver dag på med en fuld opladning.

1Kun kompatible smartphones. Afhængigt af tilgængeligheden af tredjepartsudbyderplatforme og mobiltelefonsignal.