UDFORSK

RANGE ROVER EVOQUE
<h3><b>UDFORSK </h3> RANGE ROVER EVOQUE

KOMPROMISLØST HÅNDVÆRK

CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

FÆNGSLENDE DESIGN

Evoque har Range Rovers design-DNA med det svævende tag, den ubrudte hoftelinje og en ny, elegant tredimensionel kølergrill. De nye Pixel LED-forlygter giver en knivskarp og markant lysgrafik.
CRAFTED WITHOUT COMPROMISE

BEROLIGENDE MILJØ

Range Rover Evoques rolige og enkle kabine har en nydesignet midterkonsol med en ny gearvælger, en svævende 11,4" touchskærm i buet glas og bedre opbevaringsmuligheder.

OPKOBLET KOMFORT

NÆSTE GENERATION PIVI PRO

Vores prisvindende Pivi Pro1 infotainmentsystem har alle betjeningselementer samlet på en ny, svævende 11,4" touchskærm med buet glas. Indstillingerne af lydstyrke, klima og sæder er altid lige ved hånden.
AVANCERET TEKNOLOGI

AVANCERET TEKNOLOGI

Pivi Pro1 kompatibel med trådløs software4og forbedrer hele tiden din Range Rover Evoques teknologi. What3words-navigation anvender destinationsindtastninger i tre ord til nøjagtig stedbestemmelse.
UPROBLEMATISK FORBINDELSE

UPROBLEMATISK FORBINDELSE

Løb aldrig tør for strøm igen med USB-C-stik både foran og bag. Og minimer rodet i kabinen med trådløs opladning.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg mellem forskellige funktioner, der gør det nemmere at parkere. Med en række innovative teknologier, der gør hver eneste køretur endnu bedre.

UFORSTYRRET MILJØ

CABIN AIR PURIFICATION PLUS

Med klassens mest avancerede indeklimateknologier5 fremmer Range Rover Evoques Kabineluftrensning Plus velværet og øger opmærksomheden ved at overvåge og kontrollere CO-2 niveauer med PM2,5-filtrering og CO-2 styring.

ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in-Hybrid er fyldt med enestående kørekomfort takket være kombinationen af en 80 kW elmotor og en Ingenium-benzinmotor. Nyd hverdagskørsel i EV Mode med en certificeret rækkevidde på op til 60 km**.

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID

WLTP ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

60 KM**

Forventet rækkevidde under reelle kørselsforhold på op til 48 km.

CO2-VÆRDIER UDLEDNING (FRA)

34 G/KM**

Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

OFFENTLIG OPLADNINGSTID (FRA)

30 MINUTTER

Fra 0 til 80 % på ca. 30 minutter via en hurtiglader (DC-ladning).

HJEMMEOPLADNING (FRA)

3TIMER 20 MINUTTER

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).

TIL AL SLAGS TERRÆN

ADAPTIVE TEKNOLOGIER
OPTIMALT VEJGREB

UDSTYR OG TILBEHØR

UNIKT FOR DIG

Gør hverdagen lidt bedre og øg bekvemmeligheden med forskellige udstyrspakker og tilbehør.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

MODELLER

MODELLER

Se hele modeludvalget.
OVERSIGT

OVERSIGT

Oplev Range Rover Evoque.

**Se WLTP-tal.


De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuel opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

1Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

23D Surround Kamera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.

3Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Yderligere produkter og opsætning kan være påkrævet. Kompatible smartphones. Opkoblingsmulighederne afhænger af markedsbaserede netværksplatforme fra tredjepart og abonnement.

4Kun kompatible smartphones. Afhængigt af markedets mobilnetværk, signal og kundekonto. Kræver mobildata eller wi-fi-forbindelse. Trådløs opdatering af software med forbehold for netværksforbindelse og markedstilgængelighed.

5Målt i forhold til en lukket klasse af konkurrenter, gyldig den 3. marts 2023.

6Den gennemsnitlige daglige kørselslængde (48 km) udregnet ved hjælp af InControl-data fra 30 globale markeder for Range Rover Evoque-køretøjer mellem 2019 og 2022. Forudsætter et fuldt opladet batteri.