SPONSORATER

UDFORSK DE FÆLLES VÆRDIER, SOM ER I FOKUS I LAND ROVERS SPONSORATER.

UDFORSK SPONSORATER
SPONSORATER OG PARTNERSKABER
RUGBY
Land Rovers sponsorat af rugby fra amatører til eliteniveau henter inspiration fra de fælles værdier om integritet, stolthed og stabilitet. De mænd og kvinder, som dyrker denne sport, udgør en ustoppelig kraft på og uden for banen, og de inspirerer os med deres demonstration af engagement og egenskaber.
THE INVICTUS GAMES
En kombination af indre og ydre styrke driver konkurrenterne i Invictus Games på deres rejse mod rehabilitering. Konkurrenterne i Invictus Games er med deres evne til at overvinde utrolig modgang en kilde til stadig inspiration, og deres evner er en konstant påmindelse om det, man kan opnå, hvis man ønsker at gå ”Above and Beyond”.
LÆS MERE
RIDESPORT
Land Rovers mere end 30-årige engagement i ridesport stadfæstes i anerkendelsen af de værdier, vi deler med sporten. Disse sportsfolk har et ønske om at ”Go Above and Beyond” i alt, hvad de gør, og de lader sig ikke bremse af noget i deres jagt på excellence.
LÆS MERE
HUMANITÆRT ARBEJDE OG FREDNING
Land Rover er stolte over samarbejdet med en lang række organisationer, som arbejder med at hjælpe mennesker og miljøet på innovative måder. Disse organisationer er valgt på grund af deres bestræbelser på at skabe ændringer, som påvirker mennesker og vores planet på en positiv måde i de kommende år - lige fra livreddende fredning til banebrydende research-ekspeditioner.
LÆS MERE
ADVENTURE
Land Rovers eventyrpartnere har et medfødt ønske om at skubbe til grænserne for udforskning. Ved at kombinere vores bilers egenskaber med deres passion for eventyr hjælper vi dem med at få mest muligt ud af deres verden.
LÆS MERE
SEJLLADS
Sejlads er i sagens natur hårdt og uforudsigeligt. Konkurrence på eliteniveau kræver mere end blot urokkelig styrke og evner – banebrydende teknologi spiller også en afgørende rolle. Land Rovers engagement i sejlads er inspireret af muligheden for at udforske potentialet for avancerede teknologier inden for dette krævende miljø, så vi kan hjælpe vores kunder med at få mest muligt ud af deres verden.
LÆS MERE
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
KONTAKT OS
Kontakt os for Land Rover hjælp eller i forbindelse med generelle forespørgsler.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
BOOK EN OPLEVELSE
Den bedste måde at opleve en Land Rover på, er ved at sætte sig bag rattet i en.