DISCOVERY SPORT

HØJDEPUNKTER

ALSIDIGHED

Alsidig og praktisk – gør livet lidt nemmere og sjovere.

5+2 SÆDER

157liter


Med tilstrækkelig plads til dig og seks venner tillader branchestandarden for vådvolumen op til 157* liter. Dette svarer til en tørvolumen på 115* liter, der er målt ved hjælp af massive blokke.
Flyt skyderen for at se alle bagagerumskapaciteter.

*Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tørvolumen måles med massive blokke (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

Klassens førende bagagerumsplads er ideel til familiens nødvendigheder, og med ClearSight-bakspejlet1 opnår du et uhindret udsyn, uanset hvem eller hvad der befinder sig bag dig.
MATRIX LED-FORLYGTER

MATRIX LED-FORLYGTER

Matrix LED-forlygter er en del af vores udvalg af teknologier, og de omfatter en adaptiv lysstråle, der dæmper lyset og justeres efter forholdene, så der opnås maksimalt udsyn uden at blænde modkørende trafik.
SIKKERHED

SIKKERHED

En række kørselsassistentfeatures og et omfattende system med op til otte fører- og passagerairbags hjælper med at holde din familie sikker.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med mange innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din køreoplevelse samtidig med, at sikkerheden er øget.

TEKNOLOGI

Hurtig og intuitiv teknologi designet for at sikre din køreglæde.

PIVI PRO
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
MERIDIAN SURROUND SOUND
SOFTWAREOPDATERINGER

SOFTWAREOPDATERINGER

Dit køretøj forbliver opdateret gennem softwareopdateringer7. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er sikkerhed for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.
ONLINE PACK

ONLINE PACK

Online Pack med dataabonnement8 tilbyder yderligere opkoblede tjenester via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

- Ubegrænsede streamingmedier8
- Vejrudsigter
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster9 kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
LUFTRENSESYSTEM I KABINEN MED PM2,5 FILTER

LUFTRENSESYSTEM I KABINEN MED PM2,5 FILTER

NanoeTM-ionisering (ekstraudstyr) øger førerens og passagerernes velvære. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.

EGENSKABER

En kompakt SUV, der er så alsidig, som du forventer af en Land Rover.

FIREHJULSTRÆK

Sikrer en sikker kørsel, uanset om du kører på almindelig vej eller i terræn. På glatte underlag, såsom græs og sne, kan momentet fordeles mellem for- og baghjulene for at maksimere vejgrebet.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Hill Descent Control gør det nemt at køre ned ad krævende bakker. Bilen opretholder en konstant hastighed og bremser seperat på hvert hjul.
ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

All Terrain Progress Control hjælper med at indstille og opretholde en konstant hastighed under vanskelig terrænkørsel.
TRÆKEVNE OG ADVANCE TOW ASSIST

TRÆKEVNE OG ADVANCE TOW ASSIST

En trækevne på op til 2.500 kg og Advanced Tow Assist gør det nemmere at transportere alt fra trailere til hestetrailere. Et aftageligt anhængertræk eller et elektrisk udklappeligt anhængertræk (ekstraudstyr) kan også monteres.
CLEARSIGHT GROUND VIEW

CLEARSIGHT GROUND VIEW

Ideelt til terrænkørsel og forcering af barskt terræn. Med ClearSight Ground View11 og 3D surroundkamera kan du se "gennem" Discovery Sports motorhjelm og få vist forskellige eksteriørvisninger, herunder bilens undervogn og fælgene, mens du kører.

PRÆSTATIONER

Nyd smidig ydelse med avanceret køredynamik og et udvalg af effektive motorer, der passer til ethvert behov.

PLUG-IN HYBRID

Discovery Sport Plug‑in Hybrid byder på elektrisk kørsel og er perfekt til pendlerkørsel i byen og længere køreture, ligesom den kan oplades med lynopladning med jævnstrøm.
SE MERE

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

60 KM
††

WLTP TEL Elektrisk rækkevidde vist.

CO2-UDLEDNING (FRA)​

34 G/KM††

Opnå nul udledning fra udstødningen i elbils-indstillingen.

HJEMMEOPLADNINGSTID (FRA)

132 MIN.*

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader til vekselstrøm

OFFENTLIG OPLADNINGSTID (FRA)

30 MIN.*

Oplad op til 80 % på < 30 minutter med lynopladning med 32 kW jævnstrøm.
DRIVLINJER

DRIVLINJER

Discovery Sport fås med en lang række forskellige motorer, herunder muligheden for plug-in hybrid, som tilbyder power og rendyrket køreglæde samt brændstoføkonomi og raffinement.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Valgte egenskaber, såsom affjedring og styring, kan konfigureres individuelt via Discovery Sports touchskærm, så de passer til dine individuelle behov.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Når Adaptive Dynamics er monteret, kan du vælge Dynamic Mode, der giver endnu mere præcis styring af karrosseriet med mere direkte og skarpe køreegenskaber.
GEARKASSE

GEARKASSE

Vores gearkasser fås som en 6-trins manuel gearkasse eller et 9-trins automatgear. Begge giver smidige gearskift og gør din køreglæde endnu større.

BYG DIN EGEN

Land Rovers alsidige og kompakte SUV – din stil.

Discovery Sport

GØR DIN DISCOVERY SPORT PERSONLIG

Med et bredt udvalg af lakker, fælge og tilbehørspakker er det nemt at designe lige den Discovery Sport, du ønsker.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

DISCOVERY SPORT-MODELLER

DISCOVERY SPORT-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Discovery Sport personlig.
GALLERI

GALLERI

Præsentation af Discovery Sports DNA.

††Se WLTP-tal.
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

*Tallene er repræsentative for sæder, der er skubbet helt frem og ikke nedfældet.

Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets alder, tilstand, temperatur og eksisterende opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

1Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.
2Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.3
Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
4Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land. Se https://www.android.com/auto/ for flere oplysninger.
5Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.
6Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.
7Opdateringer kræver dataforbindelse
8Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
9Markedsafhængig. Kun kompatible smartphones..
10Tjek altid ruten, og stig ud, før vandløb forceres.
11ClearSight Ground View forudsætter 3D Surround Camera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.
Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.
Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.
NanoeTM er et varemærke, der tilhører Panasonic Corporation.