MÆRK VEJEN TIL FRIHEDEN

Få mere ud af hverdagen med Discovery Sport.

ALSIDIGT DESIGN

RUMMELIGE SÆDER

Med op til 7 sæder og klassens mest rummelige opbevaring i midterkonsollen1kan hele familien køre på opdagelse stilfuldt og komfortabelt.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->Imponerende trækevne

Imponerende trækevne

Med en trækevne på 2.500 kg* kan Discovery Sport transporterer anhængere og hestetrailere.
UDNYT TAGET

UDNYT TAGET

Der er plads til tagbokse, cykler og andet grej med en dynamisk tagbelastning på op til 75 kg.

TIL DIT NÆSTE EVENTYR

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

DRISTIGT DESIGN

Blanksorte indstigningslister, kølergrill med blanksort gitter og Discoverys gendkendelige, sekskantede mønster suppleres af bundskjold i karrosserifarve og Narvik Gloss Black Discovery-inskription på kølerhjelmen.

INTUITIV BETJENING

Komfortabel styring med den nye, svævende 11,4" Pivi Protouchskærm med buet glas. En ny gearvælger giver ubesværet og taktil kontrol.

INTUITIV TEKNOLOGI

KOMPLET FORBINDELSE

Begynd familieeventyret med Pivi Pro2 infotainment. 90 % af opgaverne kan udføres med to tryk på den nye, svævende 11,4" touchskærm med buet glas.

FØRERASSISTENTER

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.
FØRERASSISTENTER
LUFTRENSNING

LUFTRENSNING

Med de mest avancerede indeklimateknologier i sin klasse1filtrerer og renser Discovery Sports Kabineluftrensning Plus luften for støv og mikrober, mens den overvåger CO2 niveauerne for at sikre velvære.
OPKOBLET KOMFORT

OPKOBLET KOMFORT

Ubesværet opkobling for hele familien med Apple CarPlay®7 og muligheden for Wi-Fi-hotspot med Data Plan. Fjerninterager med dit køretøj med Land Rover Remote Skill 8.
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Trådløs opladning3 og tilslutning af enheder giver dig mulighed for at oplade kompatible smartphones samtidig med, at du slipper for kabler i kabinen.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->NEM OG SIKKER

NEM OG SIKKER

Med nøglefri adgang, som er standard på SE og HSE vil dine døre låse automatisk, når nøglens signal ikke længere kan spores.

ØGET EFFEKTIVITET:

WLTP ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

60KM††
Forventet rækkevidde under normale kørselsforhold op til 46km.

CO2 VÆRDIERUDLEDNING (FRA)

34G/KM††
Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

OFFENTLIG OPLADNING (FRA)

30MINUTTER
Fra 0 til 80 % på ca. 30 minutter via en hurtiglader (DC-ladning).

HJEMMEOPLADNING (FRA)

2TIMER 12 MINUTTER
Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).

ELECTRIC HYBRID

Kør over 90% af dine daglige køreture på strøm 9. Plug-in hybrid giver dig fuldelektrisk kørsel uden udledning af udstødningsgasser.
ELECTRIC HYBRID

MAKSIMAL KRAFT

249PS
184 kW.

MAKSIMAL SLEPING (OPP TIL)

2.200KG

0-100 KM/H

7,8SEKUNDER
0-100 km/h in 7,8 sekunder.

CO2 VÆRDIERUDLEDNING (FRA)

187G/KM±
Combined

PETROL MILD HYBRID

Effektiv og powerfuld med opsamling af den energi, der eller normalt går tabt ved deceleration.
PETROL MILD HYBRID

MAKSIMAL KRAFT

204PS
150 kW.

MAKSIMAL SLEPING (OPP TIL)

2.500KG

0-100 KM/H

8,6SEKUNDER
0-100 km/h in 8,6 sekunder.

CO2 VÆRDIERUDLEDNING (FRA)

171G/KM††
WLTP Combined.

DIESEL MILD HYBRID

Effektiv og powerfuld med opsamling af den energi, der eller normalt går tabt ved deceleration.
DIESEL MILD HYBRID

SIKRE EGENSKABER

TEKNOLOGIER, DER TILPASSER SIG
OPTIMALT VEJGREB

MULIGHEDER OG TILBEHØR

UNIKT FOR DIG

Vælg det udstyr, der gør Discovery Sport til den perfekte kompagnon på dit næste eventyr.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

Se hele modeludvalget og specifikationer.
OVERSIGT

OVERSIGT

Få mere ud af din verden med Discovery Sport.

**Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske.

*Kørsel med anhænger vil i høj grad påvirke elbilens rækkevidde.

Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

1Målt mod en lukket klasse af konkurrenter, gyldig pr. 03/03/23.

2Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

3Kun kompatible smartphones.

4Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

5Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.

6ClearSight Ground View forudsætter 3D Surround Camera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.

7Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

8Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan forlænges efter den første periode, du har fået oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

9Gennemsnittet af den daglige kørselslængde (51 km) udregnet ved hjælp af InControl-data fra 30 lande for Discovery Sport-varianter mellem år 2019 og 2022. Forudsætter et fuldt opladet batteri.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over køretøjet.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusive skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.