LAND ROVER FLEXLEASING

 FLEXLEASING

 

Ved flexleasing får leasingtager den lavest mulige ydelse med størst mulig fleksibilitet. Restværdien fastsættes i samarbejde mellem leasingtager og forhandler. 
Når en leasingperiode er ovre er der to muligheder; Enten anviser leasingtager en køber til den fastsatte restværdi, ellers forlænges leasingaftalen.
Fordelene ved flexleasing finder du i den lave månedlige ydelse med fuld fleksibilitet i forhold til kilometerforbrug. Ligeledes finder du en fordel i ikke at skulle betale registreringsafgift ved aftalens indgåelse. 

OBS: Nedenstående er eksempler på finansiel erhvervsleasing og hvordan en evt. aftale kunne lyde. Der er altså mulighed for at skræddersy et tilbud som passer til dine behov. Eksempelvis en operationel aftale. 
Ønskes privat flexleasing af nedenstående eksempler tillægges moms (ekskl. restværdien)

 

  Få et tilbud som passer dig

Kontakt os og hør mere om Flexleasing

 

 

Land Rover Defender 110 D240 S

Land Rover Defenders præstationer er enestående og svært sammenlignelige. Bilen imponerer på alle punkter og er nu et moderne designikon for Land Rover. De nyeste kørselsassistentfunktioner og forbindelsesmuligheder gør Land Rover Defender imponerende og altid underholdende.

Land Rover Defender 110 D240 S kan flexleases fra en mdl. ydelse på kr. 12.227,-

 

Udvalg af ekstraudstyr

 

- LED forlygter med Auto High Beam Assist
- 19” Style 6010 Alufælge med 6 eger
- 10” Pivi Pro og Interactive Driver Display
- Elektronisk luftundervogn med Adaptive Dynamics
- Smartphone Pack
- 360 graders parkeringshjælp og 3D Surround Camera
- Rat i læder og kabine i dellæder med 12 vejs-elektroniske forsæder

 

Mdl. Ydelse Kr. 12.227,00,-*
Udbetaling Kr. 100.000,-
Km pr. år 30.000
Løbetid 36 mdr.
Restværdi Kr. 185.000,-**

 

Få et tilbud som passer dig

* Land Rover Defender 110 D240 S. Forbrug 11,1-10,4 km/l ved blandet kørsel. CO2-udslip 236-253g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

 

Range Rover Velar D300 R-Dynamic S*

Range Rover Velars designfilosofi er revolutionerende. Markante proportioner, dørgreb der flugter med døren og en integreret bagspoiler forbedrer aerodynamikken. Udstyret, som omfatter kølergrillen med foliepræg, tilfører køretøjets frontprofil en ubestridelig fremtoning.

Du kan flexlease Range Rover Velar D300 R-Dynamic S til en mdl. ydelse på kr. 12.021,25 ,-

 

Udvalg af ekstraudstyr


- Navigation pro
- Touch Pro Duo (2 x 10” HD Touchskærme)
- Apple CarPlay®
- Bakkamera
- Meridian Lydsystem med 380 Watt og 11 Højtalere
- Premium LED forlygter med Signatur kørelys
- El-justerbar forsæder 10-vejs med hukommelse

 

 

 

Få et tilbud som passer dig

* Range Rover Velar 3.0D V6 300PS R-Dynamic S. Forbrug 13,5-12,3 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 195-214g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

Discovery Sport D240 Auto S

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør skaber en fantastisk bil, der kan så meget mere.

Du kan flexlease Discovery Sport D240 Auto S til en mdl. ydelse på kr. 6.322,-.

 

Udvalg af ekstraudstyr

 

- 10” Touch Pro
- Smartphone Pack med Apple CarPlay®
- Bakkamera
- Læderkabine
- El-justerbar forsæder 12 vejs (med 2-vejs manualt betjent hovedstøtte)
- LED forlygter

 

 

Få et tilbud som passer dig

* * Discovery Sport 2.0D 240HK AWD Auto S. Forbrug 14,1-13,0 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 187-202g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift. 

Discovery SD6 300HK Auto SE

Form, funktion og eksemplariske niveauer af finesse er samlet her for at skabe en af Land Rovers mest overbevisende køretøjer til dato. Det udvendige design af køretøjet er en revolutionerende afspejling af Discovery til den næste generation og introducerer raffinement i helt nye højder, som det ses i de smukt forarbejdede og skulpturelle flader.

Du kan lige nu flexlease Discovery SD6 SE til en mdl. ydelse på kr. 9.126,-.

 

Udvalg af ekstraudstyr

 

- 10” Touchskærm
- Touch Pro Navigation
- Bakkamera
LED-forlygter med signatur
- Land Rover Lydsystem med 10 højtalere
- 19” Alufælge med dobbelteger

 

 

 

Få et tilbud som passer dig

* Discovery 3,0 SD6 300HK AWD Auto SE. Forbrug 11,2-10,1 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 232-259g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

Range Rover Sport 3.0 D SE 249HK

Med mere sportslige designdetaljer og en kraftfuld, muskuløs profil er Range Rover Sport designet til at gøre indtryk. Overalt er udtrykket mere rent, dynamisk og moderne — lige fra Range Rover Sports kølergrill og nydesignede luftindtag i kølerhjelmen til de elegante, men alligevel sportslige fælge.

Du kan flexlease Range Rover Sport 3.0D SE 249HK til en mdl. ydelse på kr. 11.301,-.

 

Udvalg af ekstraudstyr


- Touch Pro Duo (2 x 10” HD Touchskærme)
- Bakkamera
- Interaktivt førerdisplay 
LED-forlygter med signaturlys og tågelys
- 14 vejs El-justerbar forsæder i nopret læder
- 19” Alufælge med dobbelteger

 

 

 

Få et tilbud som passer dig

* Range Rover Sport 3.0D 249PS AWD Auto SE. Forbrug 11,4-10,3 km/l blandet kørsel. CO2-udslip 232-253g/km. Forbrug er beregnet efter WLTP ”Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure” normen, som er den nye realistiske målemetode og angives både som low test og high test (se mere på færdselsstyrelsens hjemmeside). Beregningen er baseret på producentens WLTP estimater. Miljøklasse: Euro 6. Priser gælder ved køb gennem leasingselskab. Vi tager forbehold for trykfejl og prisændringer. Den månedlige ydelse og udbetalingen er ekskl. moms. Bilen på billederne er vist med ekstraudstyr.
** Restværdi er ekskl. moms og registreringsafgift.

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding