RANGE ROVER EVOQUE

TID TIL AT UDTRYKKE DIN LIVSSTIL.
FÅS NU OGSÅ SOM PLUG-IN HYBRID.

360 EKSTERIØR DENNE MODEL
UDFORSK PLUG-IN HYBRID

DESIGN

UDFORSK <br>EKSTERIØRET
UDFORSK EKSTERIØRET

Fortsættelsen af ​​vores designfilosofi. Range Rover Evoque er med sin karakteristiske coupélignende silhuet en overbevisende efterfølger for køretøjet, der fangede hjerter over hele verden.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
PANORAMATAG
PANORAMATAG

Panoramataget får naturligt lys til at strømme ind i Range Rover Evoques kabine og giver en mere lys fornemmelse i den rummelige SUV. Vælg fast panoramatag eller panoramaskydetag 1 i enten karrosserifarven eller som sort eller gråt2 kontrasttag.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
UDFORSK <br> INTERIØRET
UDFORSK INTERIØRET

Range Rover Evoques selvsikre look understreges ved hjælp af interiørfeatures, der er udført i Windsor-læder, førsteklasses Kvadrat-uldmaterialer og Eucalyptus fiberstoffer.

BYG DIN EGEN
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE OG R-DYNAMIC
Range Rover Evoque er minimalistisk og raffineret. Range Rover Evoque
R-Dynamic flytter grænser med et mere dristigt, sportsligt design, som forstærker bilens uomtvistelige appeal.
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE LAFAYETTE EDITION
Range Rover Evoque Lafayette Edition byder på en lang række features såsom fast panoramatag med kontrast farve, indstigningslister med lys, ClearSight Rear View Mirror3 – så du altid kan se bagud – og Pivi Pro4 med endnu en 10” touchskærm nederst.
SE GALLERI
RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY
Range Rover Evoque Autobiography er baseret på R-Dynamic HSE og har Burnished Copper-inskription og 21” fælge, samt sorte kofangere, dørtrin og sider.
SE GALLERI
VÆLG DIN MODEL

TEKNOLOGI I BILEN

PIVI OG PIVI PRO

Standardfeatures på Pivi omfatter:

- 10" touchskærm
- DAB digitalradio
- Nydesignet interface
- Apple CarPlay® 5
- Android Auto™ 6
- Remote 7

Hvis du opgraderer til Pivi Pro4, får du den nyeste kunstige intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem, der sikrer en fuldt opkoblet rejse.

HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION

Vælg mellem forskellige layouts, herunder 3D-navigation og kørselsinformation med fuldskærmsvisning eller hurtig visning af, hvilken musik der afspilles – alt sammen på et nyt 12,3" interaktivt førerdisplay med høj opløsning.

Head-Up Display (HUD)8 (ekstraudstyr) projicerer vigtig information op på forruden. Du kan let se bilens hastighed, det valgte gear og navigation på farvedisplayet.

MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM

En medrivende og helt igennem autentisk koncertoplevelse. Både føreren og passagererne indhylles af en åben og rummelig oplevelse med fuld og klar lyd fra i alt 14 strategisk placerede højtalere. Alt er ubesværet integreret med Trifield™ teknologi, så du kan læne dig tilbage og nyde hver eneste detalje.

14 højtalere og 2-kanals subwoofer, 650 W-forstærker.

Features: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

SOFTWAREOPDATERINGER
Dit køretøj er altid opdateret ved hjælp af softwareopdateringer9. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er garanti for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.
ONLINE PACK
Online Pack10 giver endnu flere opkoblede services via et indbygget SIM-kort, der giver adgang til:

- Ubegrænset multimediestreaming11
- Vejrudsigter
- Onlinesynkronisering af din kalender
TRÅDLØS OPLADNING
Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
KABINELUFTRENSESYSTEM MED PM2,5 FILTER
Optional Nanoe™  ionisering sikrer bedre velvære for både fører og passagerer. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.
EGENSKABER
FIREHJULSTRÆK
FIREHJULSTRÆK

Gør kørslen sikker både på og uden for vejen. På glatte overflader, f.eks. græs og sne, kan drejningsmomentet afbalanceres mellem for- og baghjulene for at maksimere trækkraft.

TERRAIN RESPONSE 2
TERRAIN RESPONSE 2

Match udfordringerne i terrænet ved at optimere Range Rover Evoque med en af ​​fem køremetoder. Terrain Response 2 overvåger kørselsforholdene og tager dette prisvindende system til et nyt niveau ved systematisk at vælge den mest egnede køremåde til dig.

CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Med ClearSight Ground View-tilstand kan du se "gennem" motorhjelmen og nyde flere udvendige udsigter, inklusive undersiden og hjulene på bilen, mens du kører.

præstation

PLUG-IN HYBRID

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid kombinerer en 3-cylindret, 1,5 liters benzinmotor med en el-motor for at levere en maksimal effekt på 309 hk. Du kan vælge at køre i enten hybrid- eller EV-funktion.

UDFORSK PLUG-IN HYBRID
SE SPECIFIKATIONER
DRIVLINJER
Fra kraft og sublime køreoplevelser, til god brændstoføkonomi og raffinement, finder du et bredt udvalg af motorer til Range Rover Evoque, bl.a. den nye Plug-in Hybrid.
ADAPTIVE DYNAMICS
Når der vælges adaptiv dynamik på berøringsskærmen, dæmpes kropsbevægelserne i Range Rover Evoque yderligere, og køreegenskaberne bliver endnu mere stabile og responsen mere direkte.
CONFIGURABLE DYNAMICS
Med den konfigurerbare dynamik-funktion (valgfri) kan du konfigurere Range Rover Evoques gaskortlægning, gearkasseskiftpunkter, styringsindstillinger og affjedring, så de passer til dine kørselsbehov.

ALSIDIGHED

5 SÆDER
5 SÆDER

591 literBranchestandarden for vådvolumen tillader op til 591 liter. Enkelt sagt kan du nemt rejse sammen med fire venner.

4 SÆDER
4 SÆDER

908 literHvis du folder et af bagsæderne ned, kan du udnytte en samlet vådvolumen på 908 liter. Dermed kan du med en tilgængelig tør kapacitet på 746 liter pakke de ekstra tasker, du har brug for.

3 SÆDER
3 SÆDER

1,066 literMed denne konfiguration øges bagagerumskapaciteten til 1.066 liter, når der er to passagerer i bilen. Tør kapacitet udgør 882 liter.

2 SÆDER
2 SÆDER

1,383 liter


Udnyt den tilgængelige bagagerumsplads fuldt ud under kørslen med en enkelt passager, hvilket giver en vådvolumen på op til 1.383 liter.

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tør volumen måles med massive blokke (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

CLEARSIGHT INTERIOR REAR VIEW MIRROR
Hvordan ser du forbi både passagerer og baggage på jeres rejse? Med ClearSight interior rear view mirror kan du nyde en uforstyrret udsigt, uanset hvem og hvad der er på bagsædet ved hjælp af et kamera i hajfinnen.
MATRIX LED-FORLYGTER
Matrix LED-forlygter er en del af vores udvalg af teknologier, og de omfatter en adaptiv lysstråle, der dæmper lyset og justeres efter forholdene, så der opnås maksimalt udsyn uden at blænde modkørende trafik.
KØRSELSASSISTENTER
Vælg blandt et udvalg af features designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er i top.
LÆS MERE
SIKKERHED
ISOFIX og airbags giver endnu større sikkerhed. Der er monteret to ISOFIX-punkter til babysæder/autostole på hver side af bagsæderne, og et omfattende system bestående af seks airbags, herunder fører- og passagerairbags, gardinairbag i siden og brystairbags er standard og hjælper med at beskytte alle personer i køretøjet.
BYG DIN EGEN

TID TIL AT UDTRYKKE DIN LIVSSTIL.
Brug konfiguratoren til at designe den perfekte Range Rover Evoque.

BYG DIN EGEN
FORTSÆT UDFORSKNINGEN
VÆLG DIN RANGE ROVER EVOQUE
Alle modellerne ses her med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
VÆLG DIN MODEL
GALLERI
Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Range Rover Evoque kommer virkelig til sin ret.
SE GALLERI
SPECIFIKATIONER
Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
SE SPECIFIKATIONER
LAND ROVER TILBEHØR
LAND ROVER TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: gør din Range Rover Evoque endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

SE UDSTYR OG TILBEHØR
THE LAND ROVER COLLECTION
THE LAND ROVER COLLECTION

Vores eksklusive tilbehør er inspireret af vores biler og fremstillet med en typisk britisk sans for stil.

SE BROCHURE
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.

Tallene er NEDC2-beregnet ud fra den officielle producents WLTP-tests i henhold til EU-lovgivningen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2 - og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af hjulmontering og evt. monteret ekstraudstyr. WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

Se WLTP-tal
WLTP er den nye officielle EU-test, som anvendes til at beregne de(t) standardiserede brændstofforbrug og CO2 -tal for personbiler. Den måler brændstof- og energiforbrug samt rækkevidde og udledning. Den er beregnet til at fremskaffe tal, som i højere grad afspejler de tal, der fremkommer under reelle kørselsforhold. I testkøretøjer med ekstraudstyr og med et/en mere krævende testforløb og kørselsprofil.


1 Valg af panoramaskydetag (ekstraudstyr) reducerer loftshøjden for og bag.

2 Kun til Lafayette Edition.

3 Denne feature er underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.

4 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

5 Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.

6 Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.android.com/auto/.

7 Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.

8 Kræver soldæmpende glas på visse markeder. Rutevejledning vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.

9 Opdateringer kræver en dataforbindelse.

10 Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

11 Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms. Spiltiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.

12 ClearSight Ground View afhænger af et 3D Surround Camera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.


Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.


Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.


Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. Informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.


Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.


Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.


Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.

Nanoe™ er et varemærke tilhørende Panasonic Corporation.

DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.