DEN NYE RANGE ROVER

HØJDEPUNKTER

RAFFINEMENT OG LUKSUS

Kombinerer moderne Range Rover luksus med uforligneligt raffinement. Hver eneste rejse er en anledning.

RAFFINERET KØRSEL

Fra eldrevne døre* til ”hot stone”-massagesæder - alle aspekter af Range Rover leverer en luksuriøs rejseoplevelse.

EXECUTIVE COMFORT

Executive Class-bagsæder giver komfort med fire sæder og alsidighed med fem sæder, med betjeningselement på touchskærmen ved bagsædet og Comfort Plus Pack (ekstraudstyr).

PLADS TIL ALLE

Den lange akselafstand med syv sæder giver en uovertruffen rejseoplevelse for syv voksne, inklusive Semi-Aniline-lædersæder med varme, USB-C-porte og arbejdsbelysning.

EKSTRA PLADS TIL AFSLAPNING

Range Rovers varemærkebeskyttede todelte bagklap med Tailgate Event Suite omfatter læderhynder samt højttalere og belysning i bagklappen.
AKTIV STØJREDUKTION

AKTIV STØJREDUKTION

Den nye generation af aktiv støjreduktion leveres via verdens første nakkestøttehøjttalere, der skaber ganske særlige zoner, der i kombination med akustisk lamineret glas skaber en fredfyldt oase, der er afskærmet fra verden udenfor.
CABIN AIR PURIFICATION PRO

CABIN AIR PURIFICATION PRO

Valgfri PM2,5-filtrering og nanoTM X-teknologi reducerer lugtforekomst, bakterier og allergener betydeligt, herunder SARS-COV-2-virus, mens CO2-styring forbedrer velværet og opmærksomheden ved at overvåge niveauerne i kabinen.
4-ZONERS KLIMAANLÆG

4-ZONERS KLIMAANLÆG

Med separat betjening af fører, forsædepassager og bagsædepassagererne på hver side af anden sæderække giver 4-zoners klimaanlægget dig mulighed for at indstille temperaturen og styrken af luftstrømmen efter dine præferencer.

INTUITIV TEKNOLOGI

Problemfrit integrerede tilslutningsmuligheder og bekvemmelighed i alle henseender.

Pivi Pro er vores hidtil mest intuitive infotainmentsystem. Standardfunktionerne omfatter følgende: 

- Buet ‘svævende glas’ 13,1” touchskærm med haptiske betjeningselementer
- Nydesignet interface 
- Trådløse softwareopdateringer
- Trådløs Apple CarPlay®1
- Trådløs Android AutoTM2

Du vil også få glæde af følgende førsteklasses funktioner:

- Hurtig opstart
- Kunstig intelligens
- Helt ny intelligent navigation3
- 2D- og 3D-kort med automatiske opdateringer
- Trafikinformation i realtid
PIVI PRO
SVÆVENDE 13,1" TOUCHSKÆRM
FØRERDISPLAY
BAGSÆDEUNDERHOLDNING
CLEARSIGHT-BAKSPEJL

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

Denne funktion (ekstraudstyr)6 giver et uhindret overblik over vejen bag dig. Et kamera, der er placeret i antennen, sender live-videoer til køretøjets bakspejl, hvilket sikrer konstant udsyn uanset bagsædepassagerer eller store genstande i bagagerummet.

HØJERE YDELSE

Range Rover er udstyret med vores hidtil mest avancerede drivlinjer, der sikrer et nyt niveau af performance, effektivitet og raffinement.

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Range Rover fås med en ny plug-in hybrid med udvidet rækkevidde 113km**. Den 3,0-liters 6-cylindrede Ingenium-benzinmotor med 105 kW fås i P440e- eller P510e-udgaverne. Du kan udforske fordelene ved hybride drivlinjer samt få svar på alle de spørgsmål, du måtte have, i Going Electric med Land Rover.

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID[1]

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

113 KM


WLTP. Forventet rækkevidde under normale kørselsforhold på op til 88 km.[1]

CO2-UDLEDNINGER

< 18 G/KM


Opnå nul udledning fra udstødningen i elbils-indstillingen. 

HJEMMEOPLADNINGSTID (FRA)

5 TIMER


Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader til vekselstrøm

OFFENTLIG OPLADNINGSTID (FRA)

< 60 MINUTTER


Oplad op til 80 procent på < 60 minutter med 50 kW lynopladning med jævnstrøm.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Adaptive Dynamics sikrer en jævn kørsel og optimal kontrol ved at overvåge karrosseri og styrebevægelser op til 500 gange i sekundet. Systemet reagerer på inputs fra føreren og vejen, idet det tilbyder kontinuerligt variable dæmperindstillinger.
ELEKTRONISK AKTIVT LÅSBART DIFFERENTIALE PÅ BAGAKSEL

ELEKTRONISK AKTIVT LÅSBART DIFFERENTIALE PÅ BAGAKSEL

Elektronisk aktivt låsbart differentiale på bagakslen* giver ekstra fordele i form af mere vejgreb i sving og forbedret vejgreb ved kørsel i terræn gennem kontrol af slippet mellem hjulene på bagakslen.
TORQUE VECTORING BY BRAKING

TORQUE VECTORING BY BRAKING

Torque Vectoring By Braking sikrer kontrollerede sving- og køreegenskaber i selv de skarpeste sving. Det elektroniske differentiale og bremsesystem afbalancerer fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul i sving.
ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING MED DYNAMIC RESPONSE PRO

ELEKTRONISK LUFTAFFJEDRING MED DYNAMIC RESPONSE PRO

Elektronisk luftaffjedring forbereder Range Rover til sving og giver fredfyldt komfort. Dynamic Response Pro forbedrer køreegenskaberne ved hjælp af elektronisk aktiv rullestyring (eARC), der optimerer performance ved kørsel på almindelig vej.

UOVERTRUFNE EGENSKABER

Range Rover byder på fredfyldt komfort, en kontrolleret kørsel og sikkerhed på vejen og i terrænet.

FIREHJULSSTYRING

FIREHJULSSTYRING

Som noget nyt i Land Rover er firehjulsstyring monteret som standard og giver en endnu mere raffineret kørsel med stabilitet ved høj hastighed og forbedret smidighed ved lav hastighed. Dette er den mest manøvredygtige Range Rover nogensinde.

TRÆKEVNE

En maksimal trækvægt på 3.500 kg betyder, at Range Rover nemt kan klare de mest krævende opgaver. Med elektrisk udklappeligt anhængertræk, Advanced Tow Assist, Hitch Assist og Trailer Stability Control er bilen et eksempel på raffinement og suveræne egenskaber inden for kørsel med anhænger.

VADEDYBDE

Range Rover har en vadedybde på op til 900 mm8. 3D-Surround Camera med Wade Sensing anvender sensorer i dørspejlene til at informere dig om, hvornår bilens maksimale vadedybde næsten er nået. Styresystemet giver information i realtid for større opmærksomhed ved dårligt udsyn.

VÆLG DIN NYE RANGE ROVER

Skræddersy Range Rover efter dine præferencer med et udvalg af modeller, motorer og udstyrspakker.

BRUGERTILPASSET ELLER KLAR TIL AT BESTILLE

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiør. Alternativt har Land Rover Design udvalgt fire biler, herunder First Edition i Sunset Gold, der viser det bedste ekstraudstyr, Range Rover kan tilbyde.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modeludvalget.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Range Rover personlig.

*Eldrevne døre fås fra starten af 2022 på modeller med lang akselafstand og medio 2022 på modeller med standardakselafstand.
*
*Fås fra januar 2022.

[1] De viste tal er producentens estimater og udskiftes med de officielle testtal fra EU, Gælder for standard RR PHEV Autobiography med 22”. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer, såsom kørestil, klima, omgivelser, last, hjulmontering og tilbehør. Værdier med et fuldt opladet batteri.

1Din bil er forberedt til Apple CarPlay®. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, ® afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Din bil er forberedt til Android AutoTM. De tjenester, der tilbydes af Android AutoTM afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land, se https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ for yderligere oplysninger.
3 Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode, som du har fået oplyst af din forhandler.
4Regler om fair brug kan være gældende. 1 års abonnement som standard, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
5Regler om fair brug er gældende. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro-betingelserne på landrover.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.
6Underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.
7Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld.
8Tjek altid ruten, og stig ud, før vandløb forceres.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.​ Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

Apple CarPlay® er et varemærke, der tilhører Apple CarPlay Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.
Android AutoTM er et varemærke, der tilhører Google LLC.
App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc.
Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC.
MeridianTM er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. TrifieldTMog “three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.