DEN NYE <br>RANGE ROVER

DEN NYE
RANGE ROVER

Den originale, genfødt. Mere luksus. Mere komfort. Og mere gennemført design.
BYG DIN EGEN

Designers Choice

Lad vores designere skræddersy din Range Rover. Nedenfor kan du se en række forskellige udstyrsvarianter, som designerne har skabt ud fra deres egne yndlingstilvalg.

I vores konfigurator kan du tilpasse designet yderligere, hvis du ønsker det.

Range Rover

Range Rover

P440e SWB AB
Range Rover

Range Rover

P440e LWB AB
Range Rover

Range Rover

P440e SWB SV
”Designet har klare tråde til forgængerne. Men her er tale om en langt mere vindglat konstruktion, der også er blevet mere dynamisk på almindelig vej, uden at det går ud over terræn-egenskaberne”
Jyllandsposten
”Det er den mest elegante SUV der findes”
Bilklubben Podcast
”I modellen med den lange akselafstand, får man et interiør som er flottere og lækrere end nogensinde”
Bilklubben podscast
Tro mod sine rødder og klar til fremtiden. Range Rover fås i en plug-in hybrid* og mild hybrid variant. I 2024 kommer der en fuldt elektrisk Range Rover.

EKSTERIØRDESIGN

Minimalisme for den kræsne
Et gennemført design, der hylder de rene linjer og et upyntet og look. Uden at gå på kompromis med Range Roverens ikoniske og genkendelige silhuet, fremstår den ny Range Rover med en moderne og stramt udtryk, der på én gang udtrykker råstyrke og elegance. En smuk og vellykket videreførelse af den historiske arv.

Klik her for at interagere

INTERIØRDESIGN

Udsøgte materialer, sofistikerede detaljer
Den ny Range Rover er raffineret ned til syningerne i sæderne, i valget af teknologiske features, i komfortmæssig omtanke. Luksus uden kompromis. Uanset om du sidder bag rattet eller er passager, er det en oplevelse at køre en tur i den ny Range Rover. Mængden af smukke detaljer er endeløs og materialevalget er imponerende. Som sagt: Luksus uden kompromis.

Intuitiv betjening

Intuitiv betjening

Moderne, intelligent – og intuitiv. Sådan er oplevelsen bag rattet i den ny Range Rover. Den nyeste bilteknologi møder sofistikeret design.
LUKSUSLÆDER

LUKSUSLÆDER

Vælg selv farven på læderet. Udsøgt forarbejdet, eminent håndværk, raffinerede syninger. Luksuskomfort uanset hvilken af de fem læderfarver, du vælger.
Eksklusivt sædestof

Eksklusivt sædestof

Ønsker du stofsæder, så bliver du mødt af eksklusive tekstiler fra Kvadrat™, der matcher det øvrige interiørs stramme design og sofistikerede detaljer.
Personligt udtryk

Personligt udtryk

Sammensæt din Range Rover præcist som ønsker det! Vælg frit mellem materialer, farver, overflader og interiørlister.

RANGE ROVER SV

Udsøgt luksus, på dine egne præmisser
Er du på udkig efter lidt mere Range Rover, så kig lidt nærmere på SV-modellen. Her kan du stort set bygge din egen Range Rover; du kan skrue op for luksuselementerne, kombinere features på kryds og tværs, designe din egen kabine, plukke i det omfattende udvalg af topmoderne bilteknologi. Ja, du kan bygge en Range Rover SV, der kun findes i ét eksemplar: Din!

HØJDEPUNKTER

Luksuskomfort for alle

Luksuskomfort for alle

Der er plads til op til syv personer i den ny Range Rover. Og uanset hvilken plads, du sidder på, vil du opleve, hvad virkelig komfort gør for din køreoplevelse – f.eks. er der varme i alle sæder, eminent lyd i hele kabinen, arbejdslys på bagsæderne.
Bilteknologi, som ingen andre

Bilteknologi, som ingen andre

I den ny Range Rover er al bilteknologi designet til at optimere din kørsel og gøre den til en nydelse – fyldt med komfort, sikkerhed og stil. Lige fra de rene kørselsfunktioner til det avancerede og prisvindende** infotainmentsystem, Pivi Pro.
UOVERTRUFNE KØREEGENSKABER

UOVERTRUFNE KØREEGENSKABER

Du kan roligt sætte krav til din Range Rover, også når det gælder køreegenskaberne. Det ér jo en Range Rover, så du vil hurtigt kunne mærke, at der er tale om en luksus-SUV, der leverer ren køreglæde: F.eks. firehjulsstyring og Terrain Response 2 – som standard!

VÆLG DIN RANGE ROVER

Den ny Range Rover er ikke for alle, der sætter krav til køreglæden og forventer luksus og gennemført design. I alle detaljer. Vælg f.eks. mellem standardakselafstand eller lang akselafstand of få plads til fire, fem eller syv voksne.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

- Pixel LED-forlygter med signaturkørelys
- 21" Style 5112 fælge
- Online-pakke med dataabonnement1
- Eldrevet bevægelsesstyret bagklap
- Perforerede Windsor-lædersæder
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

- Digitale LED-forlygter med signaturkørelys og billedprojektion
- 22" Style 7023 fælge
- ClearSight bakspejl2
- MeridianTM 3D surround sound-system
- Semi-Aniline-lædersæder
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

- Digitale LED-forlygter med signaturkørelys og billedprojektion
- 22" 55,88 cm (22) Style 1073, Diamond Turned med Gloss Dark Grey kontrastfælge
- Panoramaskydetag
- MeridianTM Signature-lydsystem
- Executive Class-bagsæder
RANGE ROVER FIRST EDITION

RANGE ROVER FIRST EDITION

Range Rover raffineret til hidtil usete højder.

Mørktonede "Privacy"-ruder
- 23" Style 1074 fælge
- Belyste indstigningslister i aluminium med First Edition-inskription
- 11,4" bagsædeunderholdning
- Tailgate Event Suite med læderhynder
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

- Fås med standardakselafstand og lang akselafstand
- Eksklusiv SV-design af forkofanger og kølergrill
- Eksklusive SV-detaljer med metalbelægning udvendigt
- Betjeningselementer i Gloss White eller Satin Black
- SV Signature Suite med fire sæder (ekstraudstyr)

SKRÆDDERSY DIN RANGE ROVER SV

Du kan skabe din helt egen Range Rover SV. Eksklusiv og personlig. Valgmulighederne omfatter SV Bespoke-lakering, SV-fælge og interiørmaterialer fra den øverste luksushylde.

OP TIL 113 KM[1] PÅ REN EL

Oplev den fulde Range Rover-køreluksus – bare på ren el. Den effektive og kraftige Range Rover Plug-in hybrid-model leverer den fulde SUV-oplevelse, med en rækkevidde på op til 113 kilometer.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

Masser af højdepunkter

Masser af højdepunkter

Gå på opdagelse og nyd de mange features.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Parat til at opleve mulighederne?
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Gå i dybden med fakta og tal.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Gør din Range Rover personlig.

*Fås fra januar 2022.
*
*Vinder af SMARTBEST-prisen for bedste forbundne teknologier, november 2020.

[1]De viste tal er producentens estimater og udskiftes med de officielle testtal fra EU, så snart de er tilgængelige. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer, såsom kørestil, klima, omgivelser, last, hjulmontering og tilbehør. Værdier med et fuldt opladet batteri.

††Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO22-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, klima, omgivelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Regler om fair brug kan være gældende. 1 års abonnement som standard, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
2Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.

Bemærk, at standardudstyr kan blive udskiftet ved valg af alternative udstyrsniveauer. Standardudstyr kan også variere afhængigt af motorvariant og transmission.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

MeridianTMer et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd.