DEN NYE RANGE ROVER SV

DEN NYE RANGE ROVER SV

EN UDSØGT FORTOLKNING AF RANGE ROVER LUKSUS OG PERSONLIGE VALG
KLAR TIL BESTILLING INDEN LÆNGE.
VIS GALLERI
Range Rover SV byder på et større udvalg, forfinet håndværk og taktile forbedringer til dem, der ønsker individualisering. Det er luksus, du kan røre ved og se.

DEN NYE RANGE ROVER SV

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv. Den fineste Range Rover, der nogensinde er fremstillet.

RANGE ROVER LUKSUS

Nyd det smukke eksteriør med den eksklusive kølergrill og kofanger og Range Rover-inskription i to nuancer. Sæt dig godt til rette i semianilin-lædersæderne. Mærk de luksuriøse betjeningselementer i Gloss White Ceramic. Der findes en anledning til enhver rejse.

SV TILPASNING

Det er en personlig oplevelse at skabe din Range Rover SV. De materialer, der er unikke for SV, omfatter den keramiske overflade i Gloss White med indpræget mosaikmønster eller interiørlisterne i kontrastfarven Natural Dark Linear Wenge med mosaikmetalindlæg.

UPROBLEMATISK FORBINDELSE

Pivi Pro er intuitiv og nem at tilslutte til din smartphone og kan benyttes af både passagererne og føreren. To 13,1" touchskærme, der kun fås til SV, giver bagsædepassagererne al den information og underholdning, de har brug for.

SV SIGNATURE SUITE

SV Signature Suite med fire sæder (ekstraudstyr) giver den ultimative passageroplevelse i modeller med lang akselafstand, fordi den kombinerer ubesværet bekvemmelighed og øget komfort.

DER OPSTÅR HARMONI

Midterkonsollen i bag i fuld længde er betrukket med Windsor-læder eller læderfri UltrafabricTM* med den øverste del udført i finer og med integreret baggrundsbelysning. Betjeningselementet på touchskærmen ved bagsædet gør det muligt for passagerer på anden sæderække at styre komfort og underholdning.

KOMFORT ER ALTAFGØRENDE

SV Signature Suite sætter endnu skarpere fokus på Range Rovers komfort. Kopholderne og den belyste køleskabsdør i midterkonsollen kan nemt styres fra betjeningselementet på touchskærmen ved bagsædet. SV-designet Dartington krystalglas tilfører ekstra finesse.

PLADSEN ER FLEKSIBEL

Med skulpturelt udformet armstøtte og eksklusiv belysning af funktioner betjenes det elektrisk udklappelige Club-bord fra betjeningselementet ved bagsædet. Pladsen er godt udnyttet med integrerede og sikre opbevaringsområder i midterkonsollen.

SV INTREPID TEMA

Dynamisk. Diskret karakter.

DETALJER

Interiørdetaljerne i dette tema omfatter eksklusive interiørlister 2, overflader og keramiske betjeningselementer i Satin Black. Antracitmetalbelægning og eksteriørdetaljer i Graphite Atlas gør temaet endnu mere iøjnefaldende.

YDERLIGERE PERSONALISERING

Det dynamiske fokus i SV Intrepid-temaet kan understreges yderligere med sort kontrasttag, røde bremsekalibre og 23" Style 1077 Satin Black-fælge med indlæg i Narvik Black Gloss og Dark Tinted Lacquer-finish.

LÆDERFRI

Den bæredygtige UltrafabricsTM læderfri tekstil fås med SV Intrepid-temaet. Det bløde, smidige og stærke materiale har et unikt rektangulært perforeret finish.

SV SERENITY TEMA

Ren luksus med diskrete detaljer, der understreger eksklusiviteten.

DETALJER

Hvert eneste millimeter af SV Serenity-temaet har fokus på luksus. Eksteriørdetaljer i Corinthian Bronze og eksklusive to-tonede interiørfarver fremhæver bilens imponerende egenskaber.

YDERLIGERE PERSONALISERING

Eksteriørtemaet for SV Serenity kan gøres endnu mere markant med kontrasttag i Corinthian Bronze og 23" Style 1077 Gloss Dark Grey-fælge (ekstraudstyr) med indlæg i Corinthian Bronze Satin.

TRÆMOSAIK OG INDLÆG

Et udvalg af udsøgte nye finertyper og overflader med træmosaik og metalindlæg i et mosaikmønster viser stor sans for detaljer. Mosaikbrodering på sæderne fuldender interiøret.

DE NYE RANGE ROVER SV-MOTORER

PLUG-IN-HYBRID (PHEV)

PLUG-IN-HYBRID (PHEV)

Range Rover SV fås med en ny plug in-hybriddrivlinje med længere rækkevidde**. Den 3,0-liters 6-cylindrede Ingenium-benzinmotor med 105 kW motor har en samlet ydelse på 510 hk.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Land Rover køretøjer.
NY RANGE ROVER

NY RANGE ROVER

Se hele Range Rovers modeludvalg.

*Afhængigt af farvevalg.
*
*Fås fra januar 2022.