RANGE ROVER EVOQUE

HØJDEPUNKTER

TEKNOLOGI

Fuldt udstyret til det 21. århundrede.

PIVI OG PIVI PRO

Standardfeatures på Pivi omfatter:

- 10" touchskærm
- DAB digitalradio
- Nydesignet interface
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Remote3

Opgrader til Pivi Pro,4 og få den nyeste kunstige intelligens i bilen med features såsom det selvlærende navigationssystem3 for en fuldt opkoblet køretur.
PIVI OG PIVI PRO
HURTIGT OVERBLIK OVER INFORMATION
MERIDIAN™ SURROUND SOUND SYSTEM
SOFTWAREOPDATERINGER

SOFTWAREOPDATERINGER

Køretøjet forbliver opdateret gennem softwareopdateringer6. Køretøjets infotainment, telematik og forskellige kontrolmoduler kan alle opdateres fjernbetjent, så der er sikkerhed for optimal ydelse. Dermed bliver dit køretøj hele tiden bedre.
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Med trådløs opladning (ekstraudstyr) med telefonsignalbooster9 kan du oplade kompatible smartphones uden brug af ledninger eller ladestation. Når din telefon befinder sig i bilen, vil den bruge køretøjets antenne til at sikre et bedre signal og forbedrede opkald.
CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM

CABIN AIR PURIFICATION SYSTEM

Cabin Air Purification (ekstraudstyr) forbedrer førerens og passagerens velbefindende. Når du trykker på PURIFY-knappen, vil det specialdesignede filter opfange småpartikler fra udeluften såsom PM2,5 og luftbårne allergener såsom støv og pollen.

EGENSKABER

Kombinerer hverdagens egenskaber med en sikker offroad-oplevelse.

FIREHJULSTRÆK

FIREHJULSTRÆK

Sikrer en sikker kørsel, uanset om du kører på almindelig vej eller i terræn. På glatte underlag, såsom græs og sne, kan momentet fordeles mellem for- og baghjulene for at maksimere vejgrebet.
HILL DESCENT CONTROL

HILL DESCENT CONTROL

Land Rovers patenterede Hill Descent Control (HDC) er standard. Systemet hjælper føreren med at styre nedkørsler på krævende hældninger. Dette sker ved, at systemet opretholder en konstant hastighed og bremser hvert hjul separat.
IGANGSÆTNING VED DÅRLIGT VEJGREB

IGANGSÆTNING VED DÅRLIGT VEJGREB

Low Traction Launch sikrer dig optimal kontrol med momentet, når du starter fra stilstand, idet egenskaberne ved kørsel på glat underlag såsom vådt græs, sne og is forbedres.
HILL LAUNCH ASSIST

HILL LAUNCH ASSIST

Hill Launch Assist aktiveres automatisk, når du starter på en stigning, og sikrer, at din Range Rover Evoque ikke ruller baglæns. Det gør den ved at opretholde bremsekraften, så du får tid til at flytte foden fra bremsepedalen til speederen.

PRÆSTATIONER

Uanset om du ønsker en sikker køreoplevelse eller bedre brændstoføkonomi, er der en motor, der passer til dig.

PLUG-IN HYBRID​

PLUG-IN HYBRID​

Range Rover Evoque Plug-in Hybrid kombinerer en 3-cylindret, 1,5 liters benzinmotor med en elmotor for at levere en maksimal effekt på 309 hk. Du kan vælge at køre i enten parallelhybrid- eller EV-funktion.
SE MERE

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

62 KM
††

WLTP TEL elektrisk rækkevidde vises.

CO2-UDLEDNING (FRA)​

32 G/KM††

Opnå nul udledning fra udstødningen i elbils-indstillingen.

HJEMMEOPLADNINGSTID (FRA)

132 MIN.*

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader til vekselstrøm.

OFFENTLIG OPLADNINGSTID (FRA)

30 MIN.*

Oplad op til 80 % på < 30 minutter med lynopladning med 32 kW jævnstrøm.
DRIVLINJER

DRIVLINJER

Fra kraft og sublime køreoplevelser til god brændstoføkonomi og raffinement finder du et bredt udvalg af motorer til Range Rover Evoque, bl.a. den nye Plug-in Hybrid.
GEARKASSE

GEARKASSE

Væk Range Rover Evoque til live med et stort udvalg af gearkasser. Vælg mellem 6-trins manuel eller 8- og 9-trins automatgear.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Når Adaptive Dynamics er valgt via touchskærmen, leverer Range Rover Evoque endnu mere præcis styring af karrosseriet med mere direkte og skarpe køreegenskaber.
CONFIGURABLE DYNAMICS

CONFIGURABLE DYNAMICS

Configurable Dynamics-funktionen giver dig mulighed for at konfigurere Range Rover Evoques speederprogram, skiftepunkterne i gearkassen, indstillingerne for styretøjet og affjedringen, så de passer til dine kørselsbehov.

ALSIDIGHED

Skabt og udviklet til at få mest muligt ud af det moderne liv.

5 SÆDER

5 SÆDER

591 liter


Branchestandarden for vådvolumen tillader op til 591 liter og 472 liter for tørvolumen. Enkelt sagt, kan du nemt rejse med fire venner.

Flyt skyderen for at se alle bagagerumskapaciteter.

Vådvolumen er den branchestandard, der måles ved at fylde bagagerummet med væske. Tørvolumen måles med massive blokke (200 x 50 x 100 mm), som viser mængden af anvendelig plads i bilen.

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

CLEARSIGHT-BAKSPEJL

En nyskabelse for Land Rover og en af mange innovative features, som gør Range Rover Evoque til en fornøjelse af køre. Teknologien (ekstraudstyr) sikrer uhindret visning af vejen bag bilen, uanset om der er passagerer på bagsædet eller genstande i bagagerummet11.
MATRIX LED-FORLYGTER

MATRIX LED-FORLYGTER

Som en del af vores innovative teknologier omfatter Matrix LED-forlygterne med signaturkørelys (DRL) en adaptiv lysstråle. Forlygterne maksimerer antallet af fjernlyssektioner for ultimativt udsyn samtidig med, at systemet kaster en skygge foran modkørende køretøjer, så de ikke blændes.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er i top.
SIKKERHED

SIKKERHED

ISOFIX og airbags giver endnu større sikkerhed. Der er monteret to ISOFIX-punkter til babysæder/autostole på hver side af bagsæderne, og et omfattende system bestående af seks airbags, herunder fører- og passagerairbags, gardinairbag i siden og brystairbags, er standard og hjælper med at beskytte alle personer i køretøjet.

BYG DIN EGEN

Skab den perfekte Range Rover Evoque til dine behov og din livsstil.

VÆLG DIN RANGE ROVER EVOQUE

Byg din egen perfekte Range Rover Evoque med vores konfigurator.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER EVOQUE-MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE-MODELLER

Alle modellerne ses her med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYR OG TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: Gør din Range Rover Evoque endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.
GALLERI

GALLERI

Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Range Rover Evoque kommer virkelig til sin ret.

*Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til: batteriets alder, tilstand, temperatur og eksisterende opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

††De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO2-værdier, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter faktorer såsom kørestil, miljøbetingelser, last, monterede hjul, monteret tilbehør, faktisk rute og batteriets tilstand. Tal for rækkevidde er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Din bil er forberedt til Apple CarPlay. De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay, afhænger af, om den pågældende feature er tilgængelig i dit land. Læs mere på https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay.
2Din bil er forberedt til Android Auto. De tjenester, der tilbydes af Android Auto, afhænger af tilgængeligheden af funktioner i dit land. Se https://www.android.com/auto/ for flere oplysninger.
3Land Rover Remote indeholder abonnementsydelser, som kan udvides efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler. Land Rover Remote-appen skal downloades fra Apple App Store/Google Play Store.
4Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
5Navigationsanvisninger vises kun på forruden, når køretøjet er udstyret med Pivi Pro.
6Opdateringer kræver dataforbindelse.

7Regler om fair brug kan være gældende. Inkl. 1 års abonnement, der kan forlænges efter den første periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.
8Regler om fair brug gælder. Når 20 gb er brugt inden for en måned, kan datahastigheden og funktionaliteten i køretøjet blive reduceret resten af måneden. Læs mere om reglerne om fair brug i forbindelse med denne feature i InControl Pivi Pro Terms på www.landrover.com/pivi-pro-terms. Afspilningstiden afhænger af streamingudbyderen og definitionen af videoindholdet. HD-video medfører en markant stigning i dataforbruget.
9Kun kompatible smartphones.
10ClearSight Ground View forudsætter 3D Surround Camera. Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld. Underlagt lokal lovgivning.
11Denne feature er underlagt lokal lovgivning. Hvis brillebrugere med briller med glidende overgang eller flerstyrkeglas har problemer med at fokusere på det digitale billede i ClearSight-bakspejlet, kan de altid vende tilbage til almindelig bakspejlsvisning igen.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver yderligere fornyelse efter den indledende periode som oplyst af din forhandler. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

Apple CarPlay er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde Apple Inc.-betingelser for slutbrugeren.

Android Auto er et varemærke, der tilhører Google LLC.

Meridian er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. Trifield og mærket med de tre felter er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.