RAFFINERET UDVENDIG. LUKSURIØS INDVENDIG.

RAFFINERET UDVENDIG. LUKSURIØS INDVENDIG.

Range Rover Evoque Signature er den generøse firmabil også som plug-in hybrid

Udvalgte materialer og et overskud af udstyr. Og stadig med de ægte Range Rover-egenskaber: Kørekomfort, kræfter, plads og et design, der på én gang er minimalistisk og ekstravagant. Rendyrket luksus-firmabil.

INTUITIV OG INTELLIGENT

INTUITIV OG INTELLIGENT

VIL DU VIDE MERE OM LAND ROVER?

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

Hele Range Rover-familen er blevet elektrificeret og flere er på vej. Læs mere om vores effektive plug-in hybrid-modeller.
UDFORSK RANGE ROVER EVOQUE

UDFORSK RANGE ROVER EVOQUE

Kom tættere på den smukt udfordrende Range Rover Evoque Plug-in hybrid.

3 STEP TIL DIN LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil, så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil, og måske har vi den allerede på lager, så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye bil, så vi sikre os, at du får gavn af alle dens funktioner.

VÆRD AT VIDE OM LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING

1. Overskuelig Privatøkonomi

Fjern bekymringerne og få en overskuelig biløkonomi med en fast beskatning, som dækker alle omkostninger ved at være kørende i bilen. Glem alt om udgifter til brændsstof og forsikring.

2. Frigør Ressourcer

Når en medarbejder får firmabil frigører det ofte ressourcer, førhen er der måske brugt ressourcer på at registrere kørsel, transport og forskellige afgifter for den enkelte medarbejder. Derfor er der betydeligt mindre administration i at have en medarbejder kørende i firmabil.

3. Fuld fleksibilitet

Oplev stor fleksibilitet med erhvervsleasing, som typisk betyder at man kan skifte til den nyeste model hvert 3. år. Derfor er der rig mulighed for at skifte ofte imellem forskellige modeller, udstyrsvarianter og motorer.

4. Komfort

Når du vælger en firmabil er det oftest fordi du i arbejdssammenhæng bruger en bil rigtig meget. Ved at vælge en Land Rover, vælger du også at denne tid skal være så behagelig og komfortabel som muligt.