RANGE ROVER EVOQUE

UDSTYR OG TILBEHØR

UDSTYRSPAKKER

Du kan vælge mellem en lang række udstyrspakker for at gøre din Range Rover Evoque endnu mere personlig.

SORT EKSTERIØRPAKKE

Fremhæv Range Rover Evoques allerede markante look med den fængslende Black Exterior Pack. Gloss Black på kølerhjelm og inskription på bagklap, kølergrill, luftindtag i siderne, kofangere for og bag, nedre skærmkant og sidespejle skaber et selvsikkert designudtryk.
SORT EKSTERIØRPAKKE
R-DYNAMIC BLACK-EKSTERIØRPAKKE

UDVENDIGT UDSTYR

Vælg den lakfarve, tagstil og de fælge, der passer perfekt til din smag.

FÆLGE

Afpas Range Rover Evoques imponerende designdetaljer med dine ideelle fælge. Vælg mellem 17"-21" fælge i en række forskellige farver og finish inklusive Satin Dark Grey, Gloss Black og Diamond Turned med kontrast i Dark Grey eller Silver.

INTERIØRUDSTYR

Giv interiøret et løft med de ideelle materialer, farver, soltag og meget mere.

PANORAMASKYDETAG

PANORAMASKYDETAG

Panoramaskydetaget1 får naturligt lys til at strømme ind i Range Rover Evoques kabine og giver en mere lys og rummelig fornemmelse. Vælg tag i enten karrosserifarven eller som Corinthian Bronze2 eller sort kontrasttag.
FARVER

FARVER

Vælg mellem kontrasterende eller komplementære farver til dine sædematerialer inklusive Suedecloth-taghimmel i Ebony eller Light Oyster Morzine og Ebony.
INTERIØRPAKKER

INTERIØRPAKKER

Gør det rummelige interiør endnu mere personligt med ekstrapakker som Premium Upgrade Interior Pack. Luksuriøse detaljer omfatter Premium-måtter, Ebony-Suedecloth-taghimmel, Premium-kabinelys, blanke metalpedaler og belyste indstigningslister i metal.
SÆDER

SÆDER

Der er masser af bæredygtige og åndbare materialer at vælge imellem: Sædebetræk i nubret læder, førsteklasses uldblandinger fra Kvadrat med Dinamica®-ruskind, Eucalyptus-tekstil med UltrafabricsTM. Elegante detaljer som syninger på instrumentpanelet understreger det raffinerede udtryk.

SIKKERHED OG HJÆLP

Vores udvalg af kørsels- og parkeringsassistenter er designet til at sikre, at alle køreture er lige så sikre, som de er behagelige.

KØRSELSASSISTENTER


Vælg blandt et udvalg af features, der er designet til at gøre kørsel og parkering nemmere og mere sikker. Med innovative teknologier til rådighed vil du opdage, at alle features er designet med henblik på at øge din Driving Experience samtidig med, at sikkerheden er i top.

PERSONLIG TILPASNING

Få mere ud af din verden. Med Evoque kan du skræddersy køretøjet fuldstændig efter din livsstil.

LAND ROVER TILBEHØR

LAND ROVER TILBEHØR

Stilfuld, robust og praktisk: Gør din Range Rover Evoque endnu mere personlig med et udvalg af tilbehør til eksteriøret og interiøret.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Se, hvad Range Rover Evoque kan tilbyde dig, herunder In-Car Technology, egenskaber, ydelse og meget mere.
RANGE ROVER EVOQUE-MODELLER

RANGE ROVER EVOQUE-MODELLER

Alle modellerne ses her med et bredt udvalg af enestående design, ydelseshjælpemidler og teknologier.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Udforsk de nærmere detaljer. Find ud af mere om motorydelse, dimensioner og brændstofforbrug.
GALLERI

GALLERI

Et omhyggeligt fokus på detaljer har altid været fundamentalt for interiøret i vores biler. Range Rover Evoque kommer virkelig til sin ret.

1Valg af panoramaskydetag (ekstraudstyr) reducerer loftshøjden for og bag.
2Fås kun i forbindelse med Bronze Collection.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger, eller konfigurér din bil online.

Features i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert at bruge dem.' Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.