Der er mange fordele ved Land Rover Privatleasing

Land Rover privatleasing tilbydes på en lang række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en gennemsigtig og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris og byttepris, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer.

Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler så vi finder den løsning som matcher netop dine behov. Se modellerne nedenfor.

Kontakt forhandler

Vælg den ønskede model

Ny Range Rover Evoque

Fortsættelsen af vores prisvindende designfilosofi. Coupé-lignende silhuet med moderne flush-håndtag som flugter med dørene.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery Sport

Discovery Sports slanke silhuet kombineret med Land Rovers køreegenskaber er en pakke som aldrig skuffer. Mere moderne og alsidig end nogensinde før.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Range Rover Velar

Førende inden for progressivt design. Svævende tag og ubrudt hoftelinje som udstråler sikkerhed og individualitet. Range Rover Velar er markant hele vejen igennem.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery

Revolutionerende design. Unik alsidighed. En Land Rover med uforlignelige egenskaber. Land Rover Discovery imponerer på alle tænkelige parametre.

 

SE MODELLERNE
SE PRISER

Kun 3 Step på vejen mod din nye Land Rover

STEP 1:

Prøv Land Rover og vælg model

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort opleves bag rattet af en moderne Land Rover.

STEP 2:

Få et tilbud

Få skræddersyet et tilbud som passer til netop dine behov. Det tager ikke lang tid for os at tilpasse kriterierne i et leasingforslag så det passer til netop dit kørselsbehov, forbrug og økonomi.

STEP 3:

Kør afsted 

Det tager ikke lang tid for os at levere din drømmebil og måske har vi den allerede på lager. Oplev alle fordelene ved en Land Rover og ikke mindst alle frihederne ved leasing.

Land Rover skal opleves

Kontakt endelig din forhandler, hvis du har brug for hjælp, eller bestil en prøvetur.

 
BOOK PRØVETUR

BOOK VIRTUEL FREMVISNING

FIND FORHANDLER

 

Værd at vide om Land Rover Privatleasing:

Hvad er privatleasing?

Med privatleasing bliver du med en månedlig ydelse og en udbetaling kørende i en bil. Den månedlige ydelse dækker bilen, men også service og vedligehold, som derfor sikrer at der ikke kommer nogen uoverskuelige udgifter ved at bruge bilen.

Hvilken periode kan jeg lease i?

Langt de fleste privatleasingaftaler forløber på 36 måneder, men det er altid muligt at få tilpasset dette. Hos Land Rover tilbydes privatleasing fra ned til 3 måneder og op til 36 måneder eller mere.

Hvorfor skal jeg privatlease?

Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen.

Hvor mange kilometer må jeg køre i en privatleaset bil?

Da privatleasingaftalen bliver tilpasset dit kørselsbehov og din økonomi er det denne der er udgangspunkt ift. hvor langt der må køres. Land Rover privatleasing tager udgangspunkt i 15.000 km. pr. år. Er der et naturligt ønske om mere, laves der naturligvis en aftale som tager hensyn til dette.

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

ERHVERVSBESKATNING

Med Land Rover erhvervsbeskatning tilbyder vi en firmabil med nogle af klassens bedste køreegenskaber og komfort. Når du dertil ligger lange serviceintervaller og stærke gensalgsværdier, får man virkelig noget for sin investering.

LÆS MERE OM ERHVERVSBESKATNING

FLEXLEASING

Stor fleksibilitet til dig der selv vil styre din biløkonomi. Med flexleasing får du mulighed for selv at styre din biløkonomi og samtidig undgår du at binde store beløb i bil eller registreringsafgift.

LÆS MERE OM FLEXLEASING

SPLITLEASING

Med splitleasing laves der to enslydende leasingkontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job.

LÆS MERE OM SPLITLEASING

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding