LAND ROVER PRIVATLEASING

Land Rover privatleasing tilbydes på en række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en ligetil og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris på ny og brugt bil, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. 

Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer. Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler således vi finder den løsning som matcher dine behov.

 

Se modellerne nedenfor.

 

Discovery Sport Range Rover Evoque Range Rover Velar Discovery

DISCOVERY SPORT PRIVATLEASING

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske egenskaber og et fleksibelt interiør skaber en fantastisk bil, der kan så meget mere.

 
SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

SE BROCHURE

 

RANGE ROVER EVOQUE PRIVATLEASING

Den perfekte introduktion til Range Rover Evoque. Dynamic Stability Control, fartpilot og InControl Touch med 8" touchscreen er standardustyr.

 

 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

SE BROCHURE

VELAR PRIVATLEASING

Range Rover Velar er førende inden for progressivt design.  Den kombinerer det velkendte svævende tag fra Range Rover og den ubrudte hoftelinje med en enkelhed, som udstråler sikkerhed og individualitet.  Markante designdetaljer fra kofangeren foran og til den bageste del af køretøjet gør den endnu mere imponerende.

 

 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

SE BROCHURE

DISCOVERY PRIVATLEASING

Revolutionerende design. Unik alsidighed.
Land Rover med uforlignelige egenskaber.

 

 
 

SE MODELLERNE

BOOK PRØVETUR

SE BROCHURE

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg vil gerne modtage de seneste nyheder fra Land Rover og få muligheden for deltage i spændende konkurrencer. 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV