Land Rover privatleasing tilbydes på en lang række modeller og udstyrsniveauer. Privatleasing er for dig der ønsker en gennemsigtig og bekymringsfri bilaftale. Du undgår at forhandle pris og byttepris, undgår værkstedsregninger og bekymring om afskrivning. Du betaler blot en månedlig ydelse, som dækker omkostningerne ved at være kørende i bilen. Den månedlige ydelse er udover model og udstyr også baseret på løbetiden og de inkluderede kilometer.

Hvis du har behov for yderligere kilometer, kortere periode eller andet udstyr, så kontakt vores forhandler så vi finder den løsning som matcher netop dine behov. Se modellerne nedenfor.

Ny Range Rover Evoque

SE MODELLERNE
SE PRISER

Discovery Sport

SE MODELLERNE
SE PRISER

Range Rover Velar

SE MODELLERNE
SE PRISER

NYE RANGE ROVER EVOQUE

NY EVOQUE
PRIVATLEASING

Fortsættelsen af vores prisvindende designfilosofi. Med sin markante coupé-lignende silhuet, flush-håndtag der flugter med døren og 10” touchskærm, er Range Rover Evoque en betagende efterfølger til den bil, der har tryllebundet hjerter over hele verden.

 
SE MODELLERNE

SE PRISER

 

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT PRIVATLEASING

Discovery Sports slanke aerodynamiske silhuet kombineret med Land Rovers legendariske køreegenskaber, er en pakke som aldrig skuffer. Land Rover Discovery Sports interiør er ligeledes moderne og i stil med den slanke silhuet, som kendetegner bilen der kan så meget mere.

 
SE MODELLERNE

SE PRISER

 

RANGE ROVER VELAR

VELAR PRIVATLEASING

Range Rover Velar er førende inden for progressivt design.  Den kombinerer det velkendte svævende tag fra Range Rover og den ubrudte hoftelinje med en enkelhed, som udstråler sikkerhed og individualitet.  Markante designdetaljer fra kofangeren foran og til den bagerste del af køretøjet, gør den endnu mere imponerende.

 

 

SE MODELLERNE

SE PRISER

DISCOVERY

DISCOVERY PRIVATLEASING

Revolutionerende design. Unik alsidighed. Land Rover med uforlignelige egenskaber. Land Rover Discovery imponerer på alle parametre, og transporterer op til 7 personer igennem alverdens forhindringer med den mest fornemme elegance.

 
 

SE MODELLERNE

SE PRISER

SE VORES ANDRE FINANSIERINGSMULIGHEDER

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding