NY RANGE ROVER VELAR

SPECIFIKATIONER
NY RANGE ROVER VELAR

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

RANGE ROVER VELAR-MODELLER

Se hele modeludvalget.
PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Gennemført og avanceret.

**Se WLTP-tal
De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-2Brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten og batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

±De angivne tal er NEDC-værdier beregnet ud fra producentens officielle tests. Tallene kan variere afhængigt af omgivelserne og kørestilen. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra

‡Tophastigheden på motorer med spiralaffjedring er 210 km/t.
‡‡I kombination med elmotor.
△Inklusive fører på 75 kg, alle væsker og 90 % brændstof.
▲Inklusive alle væsker og 90 % brændstof.
✧Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og det samlede bagagevolumen varierer alt efter køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og marked.
✦Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske. Volumen målt op til taghimlen. Bagagerumskonfigurationen og det samlede bagagevolumen varierer alt efter køretøjets specifikationer (model og drivlinje) og marked.
⬨Monteret med elektronisk luftaffjedring.

Data for vægt afspejler biler med standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten.