DEN NYE RANGE ROVER

BANEBRYDENDE INNOVATION
DEN NYE RANGE ROVER
Range Rover har i mange år været inbegrebet af banebrydende innovation, og den slår fortsat fast, hvad præcision og kvalitet vil sige.

DESIGN, DER BANER VEJEN FOR INNOVATION

Vores vision om moderne design muliggøres ved at kombinere avanceret teknik med intuitiv teknologi.

DESIGN ENABLING INNOVATION

Taglisten er en glat lasersvejset grænseflade, der giver en ubesværet finish som støtte for vores designfilosofi. De plane elementer virker uhyre solide og forbedrer den aerodynamiske ydelse. Dørens afrundede kant møder ruden i en enkel, ren finish takket være den skjulte sideliste. Range Rovers digitale LED-forlygter har en brancheførende mikroprocessor og 1,2 millioner mikrospejle. De kan fokusere på 16 objekter samtidig og skjule refleksioner. De første baglygter i verden, der er skjult, indtil de tændes, fremstår som levende røde LED'er, når de er tændt, og som en markant blanksort grafik, når de er slukket.

ET ROLIGT TILFLUGTSSTED

Aktiv støjreduktion og sofistikeret arkitektur i blandet metal giver en af de mest støjsvage kabiner i noget køretøj.

Næste generation af aktiv støjreduktion eliminerer uønsket støj, vibrationer og forstyrrelser. Den reducerer den kognitive belastning af føreren og passagererne, så alle ankommer forfrisket til destinationen. Verdens første støjreducerende nakkestøttehøjttalere skaber individuelle stillezoner og ultimativt raffinement i kabinen. Fire accelerationsmålere og mikrofoner udvendigt på din Range Rover overvåger hjulvibrationer, dækstøj og motorlyde og udsender et annulleringssignal via køretøjets 35 primære højttalere. Tekniske forbedringer er med til at sænke støjoverførslen med 24 %, selv før den aktive støjreduktion anvendes.

UBESVÆRET INTEGRERING

Ægte moderne luksus kræver avancerede funktioner, der er perfekt integreret og altid opdateret.

Avancerede funktioner, inkl. Remote Park Assist1og Pivi Pro2 infotainment er perfekt integreret og nemt at bruge. Med trådløse softwareopdateringer (SOTA) bliver Range Rover bedre med alderen.

ELEKTRIFICERET PERFORMANCE

Range Rovers nye arkitektur danner grundlaget for effektive drivlinjer, inkl. plug-in hybrid med længere rækkevidde. En elektrisk Range Rover bliver en del af serien i 2024 og bliver spydspids for vores rejse mod en elektrisk fremtid.

DAGLIGE TURE

75 %

Med en elektrisk rækkevidde på 113 km kan 75 % af de daglige køreture3 køres elektrisk.

ELEKTRISK (EV) RÆKKEVIDDE (OP TIL)

121 KM **

WLTP. Forventet rækkevidde under reelle kørselsforhold op til 88 km.

CO-værdier2UDLEDNING (FRA)

16 G/KM **

Opnå nul udledning fra udstødningen i EV Mode.

OFFENTLIG OPLADNINGSTID

<60 MINS

Oplader op til 80 procent på <60 mins with DC rapid charging4.

MLA-FLEX

Modular Longitudinal Architecture (MLA-Flex) i blandet metal giver det perfekte grundlag for komfort og raffinement på et nyt niveau.

MLA-FLEX
MLA-FLEX

Range Rovers nye strukturelle design er vægt, styrke og stivhed i perfekt balance. Det nye MLA-Flex-karrosseri er op til 50 procent stivere og byder på tekniske forbedringer, der bidrager til 24 procent bedre støjtransmission. Ved at forene topmoderne teknik med 260.000 virtuelle tests og 1,2 millioner km prototypetests er Range Rover robust, sofistikeret og leverer enestående kvalitet.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

HØJDEPUNKTER

HØJDEPUNKTER

Range Rover er et godt eksempel.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modeludvalget.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.

**Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

1Fås fra medio 2022.

2Connected Navigation kræver yderligere abonnement efter den indledende periode som oplyst af din Land Rover-forhandler.

3Forudsætter, at opladning kun sker på bopælen, og er baseret på anonymiserede ejerskabsdata fra Range Rover-kunden.

4Opladningstiderne varierer afhængigt af mange faktorer, herunder, men ikke begrænset til, batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuelle opladning, det anvendte anlæg og opladningens varighed.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr. Amazon, Alexa og alle relaterede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.