RANGE ROVER

SPECIFIKATIONER
RANGE ROVER

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

PERSONLIG TILPASNING

PERSONLIG TILPASNING

Vælg mellem forskelligt tilbehør og ekstraudstyr.
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Raffineret. Luksuriøs. Eksklusiv.
RANGE ROVER-MODELLER

RANGE ROVER-MODELLER

Se hele modeludvalget.

±†De angivne værdier er NEDC2 beregnet ud fra producentens officielle WLTP-tests i overensstemmelse med EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og tal for rækkevidde kan variere afhængigt af faktorer såsom kørestil, terræn, last, hjulmontering og tilbehør. NEDC2 er tal, der er beregnet ved hjælp af en formel fastsat af regeringen på grundlag af WLTP-tal svarende til det, som disse tal ville have været under den gamle NEDC-test. Derefter kan den korrekte beskatningsform vælges.

**Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. De faktiske tal kan afvige herfra. CO-værdier2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

Med Dynamic Launch aktiveret.

Inklusive fører på 75 kg, alle væsker og 90 % brændstof.

Inklusive alle væsker og 90 % brændstof.

Range Rover SV LWB bruttovægt (GVW) og maksimal køretøjs- og påhængskombination (GTW) nedsættes med 30 kg, når SV Signature Suite er specificeret.

Tør: Volumen målt ved hjælp af massive blokke, der opfylder VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Våd: Volumen målt ved at simulere fyldning af bagagerummet med væske.

**Med trækkrogsdæksel fjernet.

Data for vægt afspejler biler med standardspecifikationer. Ekstraudstyr øger vægten.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.