LAND ROVER PLUG-IN HYBRID

PHEV– VORES HIDTIL MEST INNOVATIVE MOTOR.

HVAD ER PHEV?

Plug-in hybrid biler forkortes ofte hybrid eller PHEV for at adskille dem fra mild hybrid biler.

EFFEKT
Ved at kombinere en forbrændingsmotor i motorrummet med en elmotor for optimal effektivitet og effekt byder PHEV på det bedste fra begge teknologier.
RAFFINERET
PHEV kører praktisk taget lydløst, når EV-funktionen (fuldt elektrisk køretøj) er aktiveret, og den byder på en gnidningsfri overgang mellem benzinmotor og elmotor for optimal raffinement.
ELEKTRISK
Du bestemmer selv, hvordan du vil køre. Vælg blot standardindstillingen for kørsel, som kombinerer benzin- og eldrift, eller vælg den fuldt elektriske køreindstilling i elbilen.
KOMPROMISLØS
Hvad angår egenskaber og ydelse er PHEV præcis og kompromisløs, og den er fuldt ud i stand til at klare forskellige manøvrer under terrænkørsel såsom kørsel i vand eller dyb sne.
ELEKTRISK BAGHJULSTRÆK
FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET
FORBRÆNDINGSMOTOR I MOTORRUMMET

Disse plug-in hybrid-biler er udstyret med en forbrændingsmotor i motorrummet og en elmotor ved bagakslen. Tilføjelsen af en elmotor sikrer, at motoren kan kombinere exceptionelle køreegenskaber med optimeret brændstoføkonomi. Når batteriets ladestand er lav, kører motoren med forhjulstræk.

HØJSPÆNDINGSBATTERI
HØJSPÆNDINGSBATTERI

Plug-in hybrid biler er udstyret med et højspændingsbatteri, som kan oplades fra en ekstern forsyningskilde. Rækkevidden for batteriet er tilstrækkeligt til at sikre bilen en praktisk rækkevidde kun på elektricitet. Batteriet anvendes også under kørsel med hybriddrift, når motoren og elmotoren samarbejder.

ELMOTOR/DRIVLINJE
ELMOTOR/DRIVLINJE

Der er monteret en elmotor ved bagakslen, som leverer et øjeblikkeligt tilgængeligt drejningsmoment til baghjulene. Den kan også oplade højspændingsbatteriet gennem regenerativ opbremsning.

INTELLIGENT STYREENHED
INTELLIGENT STYREENHED

Bilen vælger selv den mest effektive brug af brændstoffet i forhold til kørselsforholdene; herunder at give dig mulighed for at køre igennem byen kun med elmotoren tilkoblet. Når der er behov for mere effekt, samarbejder motoren med elmotoren for en hybrid køreoplevelse med firehjulstræk.

Elektrisk baghjulstræk er kun tilgængeligt på Range Rover Evoque og Discovery Sport.

SÅDAN OPLADER DU

Uanset, om du er på farten eller parkerer bilen ved bopælen, kan du vælge mellem flere opladningsmuligheder, når du skal oplade bilen.

VED BOPÆLEN
VED BOPÆLEN

Mode 2 Home-ladekablet er tilgængelig til bilen. Opladning ved bopælen foretages ideelt set om natten og kan udføres uanset vejrforhold. Med henblik på hurtigere ladetider og optimal udnyttelse af fordelene ved PHEV-teknologien anbefales en vægmonteret boks.

OFFENTLIGT
OFFENTLIGT

Du skal anvende offentlige ladestationer til opladning af din plug-in hybrid, når du ikke er hjemme. Disse findes ved servicestationer langs motorvejen, tankstationer og på offentligt drevne parkeringspladser. Infotainment-systemet i din bil kan fremhæve ladepunkter langs din rute1.

HURTIGERE OPLADNING MED EN VÆGMONTERET BOKS

Med en vægmonteret boks ved bopælen kan en fuld opladning ske på kun 2,2 timer2. Den vægmonterede boks bør monteres af vores anbefalede installatører på et sted og et tidspunkt, som passer dig. Kontakt din lokale Land Rover forhandler for yderligere informationer.

FIND EN FORHANDLER
UDFORSK LAND ROVER
VORES UDVALG AF HYBRID BILER
Udforsk vores udvalg af plug-in hybrid biler.
LÆS MERE
UDFORSK VORES BILER
Udforsk og sammenlign vores komplette udvalg af biler, før du vælger den, der passer perfekt til dig og din livsstil.
SE VORES MODELLER
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover

1 Kørsel i vand er kun tilgængeligt, når motoren er startet.

2 Visse ladestationer kan kræve registrering eller et ”pay as you go”-gebyr.

3 Ladetider kan variere afhængigt af elforsyningen til din bopæl.


Bagagerumspladsen bagi reduceres på PHEV-modeller. Kontakt din lokale forhandler for at få yderligere oplysninger. Ladeudstyr kan variere fra land til land. Kontakt din lokale forhandler for at få flere oplysninger.

BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download de seneste Land Rover brochurer.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.