SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Luksus, ydelse og alsidighed løftes til et helt nyt niveau for at skabe unikke Land Rover biler.

RANGE ROVER SPORT SVR

Denne nyeste tilføjelse til modelrækken er baseret på Range Rover Sports egenskaber og er en mere afrundet og overbevisende performance-SUV. Det ses straks i designet med bilens muskuløse og brede skuldre, der perfekt understreger den optimerede performance og de unikke køreegenskaber.

SE FILMEN
BYG DIN EGEN

RANGE ROVER SPORT SVR

SVR er udviklet ved hjælp af Land Rovers aluminiums-monocoque-karrosseriteknologi, der giver den en stærk og stiv struktur, samtidig med at bilens letvægtskonstruktion sikrer bedre præstationer. Det er en selvsikker og elegant bil, der kræver at blive kørt.

SE FILMEN
BYG DIN EGEN

RANGE ROVER SVAutobiography

En mageløs kombination af luksus, design og præstation på ethvert underlag.

SE FILMEN

BRITISK HÅNDVÆRK

Interiøret i SVAutobiography er indbegrebet af elegance og nydelse. Kun de fineste perforerede semi-anilin læder anvendes til sæderne. Det er blødt og fleksibelt og kommer fra et enkelt garveri, der bruger en organisk proces med barkekstrakt af akacietræer. Bæredygtige træ og krydsfiner på midterkonsollen og instrumentpanelet bidrager til følelsen af håndværk og eksklusivitet. Vores britiske håndværkseksperter har skabt et interiør, der emmer af raffinement, finesse og ro.

SE FILMEN

SVO TEKNOLOGI CENTER

SVO har til huse i en helt ny tilbygning til 20 millioner britiske pund. Herfra tilbydes skræddersyede personlige tilpasninger, udstillingsmodeller og speciallakeringer samt topudrustede biler med det bedste fra Land Rover - blandt andet højperformance versioner, helt unikke luksus produkter og limited edition modeller i begrænset antal. 

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding