SVR – MEDRIVENDE, SPORTSLIG PERFORMANCE

RANGE ROVER SPORT SVR TAGER LUKSUS OG PERFORMANCE TIL NYE HØJDER MED IMPONERENDE KØREEGENSKABER OG POWER BÅDE PÅ ALMINDELIG VEJ OG I TERRÆN.

UDFORSK SVR

Range Rover Sport SVRs V8-motor med 575 hk leverer rå, enestående power. Performance under alle forhold er elektrificerende.

MICHAEL VAN DER SANDE

ADMINISTRERENDE DIREKTØR - SPECIAL OPERATIONS

VORES DNA

<textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall> – UFORLIGNELIG LUKSUS
SVAutobiographys luksuriøse design, førsteklasses finish og uovertrufne komfort skaber en uforlignelig køreoplevelse.
UDFORSK <textsmall style='text-transform: none;'>SVAutobiography</textsmall>-BILER
SVO – SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
Luksus, ydelse og alsidighed løftes til et helt nyt niveau for at skabe unikke Land Rover-biler.
UDFORSK SVO-BILER
CHASSIS
Letvægtsfælge sørger for øget performance samtidig med, at nyudviklede affjedrings-, dæmpnings- og styresystemer muliggør præcis kontrol og sikrer en helt igennem fantastisk Driving Experience.
AKTIVT UDSTØDNINGSSYSTEM
Det aktive udstødningssystem har en totrins aktiv udstødning med elektronisk styrede ventiler, der sørger for den helt karakteristiske buldrende lyd. Dette fremhæves yderligere af integrerede, firedobbelte afgangsrør, der er standard og kun gælder for SVR.
EKSTERIØR DESIGN
SVRs eksteriør fremhæves af en unik kølerhjelm i kulfiberkomposit, som kan bestilles i køretøjets karrosserifarve eller i den iøjnefaldende Gloss Black Carbon Fibre, hvor kulfiberstrukturen er synlig. SVRs muskuløse profil understreges yderligere af en grill med gitter og SVR-mærke samt nye luftindtag i siderne i Narvik Black. Looket understreges af Pixel LED-forlygter og markant signaturkørelys.
SVR PERFORMANCE-SÆDER
De nye SVR Performance-sæder med lav vægt er udført i Windsor-læder og tilbyder overlegen støtte og kontrol. De er udstyret med varme som standard samt mulighed for køling som ekstraudstyr. Disse slankere sider har et indpræget SVR-logo i nakkestøtten og fås i fire farvekombinationer og med Cut Diamond-perforeret mønster.
SVR Modeller

SVO modellerne er skræddersyede ved hjælp af originale Land Rover dele og ligeledes dækket af fuld producentgaranti, hvilket garanterer kvaliteten i mange år fremover.

RANGE ROVER SPORT SVR

Range Rover Sport SVR er udviklet ved hjælp af Land Rovers monocoque-karrosseriteknologi, der udelukkende er fremstillet af aluminium, hvilket giver den en stærk, robust struktur samtidig med, at bilens letvægtskonstruktion sikrer endnu bedre performance. Det er en selvsikker og elegant bil, der kræver at blive kørt.

UDFORSK DENNE MODEL
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
KONTAKT OS
Find ud af mere om Special Vehicle Operations i dit land.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Find ud af mere om Land Rovers biler.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.