FERIER MED DIN 4x4

LAND ROVERS LIVSSTILSTILBEHØR OG KLASSENS BEDSTE TRÆKEVNE GØR EVENTYRLIGE 4X4-FERIER SIKRE, NEMMERE OG SJOVERE END NOGENSINDE FØR.

SE FILMEN
TILBAGE TIL OVERBLIK

KØRETIPS TIL FERIEN I 4x4

Få vores bedste råd om at gøre dit roadtrip-eventyr sjovt, sikkert og afslappet.

LÆS MERE
FÅ FINPUDSET DINE EVNER TIL KØRSEL I TERRÆN
Genopfrisk dine offroad-køreevner med vores guide og få det optimale ud af din bils egenskaber i vanskeligt terræn, herunder mudder, dybt vand og sand.
SØRG FOR AT VÆRE DÆKKET IND
God dækning i nødstilfælde er afgørende, særligt hvis du kører terrænkørsel. De fleste bilforsikringer dækker op til 14 dages kørsel i udlandet, men tjek med din udbyder.
KLARGØR DIN SATELLITNAVIGATION
Bruger du satellitnavigation? Husk at opdatere bilens navigationssystem med alle de kort, du skal bruge til de(t) land(e), du rejser til. Sørg for en sikkerheds skyld for også at have et almindeligt vejkort i bilen.
KØR SOM EN LOKALKENDT
Kører du til udlandet i din ferie? Vidste du, at det er ulovligt at køre i klipklappere i Tyskland, Frankrig og Spanien. Forskellige lande har forskellige regler, så sæt dig ind i disse, inden du starter turen.
FERIE MED STIL

Fra skræddersyet skærmbeklædning og børstet, rustfrit stål til eksklusive forbedringer i kulfiber. Rejs med elegance med Land Rovers førsteklasses stilopgraderinger, og optimér din køreoplevelse.

LÆS MERE
KØRSEL PÅ FØRSTE KLASSE

Lædersæder, du kan synke ned i, masser af benplads og en lys, rummelig kabine: en Land Rover gør 4x4-ferier til ferie på første klasse. Forestil dig din næste ferie, og nyd køreoplevelsen i din Land Rover luksus-SUV.

LÆS MERE
FERIER MED DIN 4x4

Land Rover gør din ferie let, uanset hvad der står på programmet. Saml inspiration til dit næste 4x4-eventyr med vores tjekliste til ferietilbehør.

STRANDFERIER
Sæt kurs mod kysten med surfbrætter på taget og sommer-playlisten inden for rækkevidde. Du kan regne med Land Rover - lige fra at trække din båd ned til havnen til at køre langs den Franske Riviera.
LÆS MERE
VINTERFERIER
En Land Rover kører dig op til de blå eller sorte pister, ud i terrænet for at se Nordlys eller til den næste landsby for at finde et sted, hvor du kan kælke. Du kan nå det hele på én dag, hvis du vil.
LÆS MERE
FERIER MED CAMPINGVOGN
Land Rover fremstiller nogle af de mest kraftfulde 4x4-biler i verden, og de fleste af dem trækker nemt 3,5 ton. Discovery har vundet titlen som ”Tow Car of the Year” (Årets campingtrækker) tre gange. Så tilkobl din campingvogn, fastgør cyklerne bag på bilen, og sæt kurs mod horisonten.
LÆS MERE
CAMPINGFERIER
Sejle i kajak på floden i solen, spise aftensmad rundt om bålet og tæl stjerner fra hængekøjen. Slip dit Bear Grylls-potentiale fri med en Land Rover, og nyd din næste offroad-oplevelse.
LÆS MERE
OFFROAD-FERIER
Op og ned, gennem, over og under. Med Land Rovers legendariske terrængående køreegenskaber kan du tæmme alle former for topografi og udforske steder, som andre køretøjer ganske enkelt ikke kan nå ud til.
LÆS MERE
CYKELFERIER
Kør mountainbike gennem pinjetræerne eller ræs i aerodynamisk stil for at slå din personlige rekord: tag din trofaste følgesvend med ud og udforsk nye horisonter med Land Rover.
LÆS MERE
LAND ROVER REJSEEVENTYR

Udforsk nogle af verdens mest ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover. Bestil dit offroad-drømmeeventyr med Abercrombie & Kent.

OPLEV EN EVENTYRREJSE
FERIER, MAN HUSKER

Offroad-eventyr, som inspirerer dig til at prøve noget nyt på din næste ferie.

VÆLG EN RUTE LANGT FRA LANDEVEJEN
Vennerne Faisal Binladen og Salman Sultan prøver kræfter med den arabiske ørken i deres Land Rover på sporet af den historiske Hejaz-jernbanerute fra Madinah til Tabuk.
SE FILMEN
TAG FAMILIEN MED UDENDØRS
Roebuck-familien bytter sofaen ud med en Discovery Sport og tager børnene med på et udendørs eventyr, hvor de møder Richard Coopers rovfugle ved Augill Castle.
SE FILMEN
UDFORSK DINE GRÆNSER
Land Rover-ambassadørerne Monty Halls, Kenton Cool og Ben Saundars udfordrer hinanden på en weekendtur med højoktane aktiviteter i Reykjavik, hvor de oplever den fantastiske natur på Island med deres Discovery Sport.
SE FILMEN
REALISÉR DINE AMBITIONER
Syv lande, 150 dage, 22.500 kilometer Det sydafrikanske par Jeff Tyser og Kerryn Lee udforsker Sydafrika bag rattet i deres trofaste Land Rover Defender.
SE FILMEN
TOW ASSIST

En innovativ feature, som forudsiger retningen af dit påhæng, når du bakker. Linjer, som kan indstilles til påhængets bredde, vises på bilens infotainmentskærm, så du kan se den forventede rute.

SE FILMEN
TOW HITCH ASSIST

Denne funktion hjælper dig med at tilkoble anhængertrækket til en anhængertilkobling præcist. En farvet grafik med prikker, som repræsenterer trækkrogen, vises på skærmen sammen med en guidelinje, der viser bilens forventede rute.

SURROUND CAMERA-SYSTEM

Surround Camera-systemet består af fem kameraer på forreste kofanger, undersiden af sidespejlene og løftegrebet til bagklappen og sender en næsten 360 graders visning af omgivelserne rundt om bilen til bilens infotainment-skærm.

SE FILMEN
ULTIMATIVE 4x4-FERIER
OFFROAD MED EN AIRSTREAM
Bileksperten Ben Samuelson trækker en klassisk Airstream på 2,5 ton med en Range Rover Sport Hybrid på en episk køretur på 4.023 kilometer til Arktis, hvor han får afprøvet sine evner til vinterkørsel.
SE FILMEN
EN WEEKEND FYLDT MED EVENTYR
En familie finder deres indre vildmarksinstinkt frem på en weekendtur, hvor de flygter fra bylivet og prøver kræfter med båltænding, tracking-tur og knivhåndværk i en Land Rover Discovery Sport. Her finder du inspiration til dit næste offroad-eventyr.
SE FILMEN
EVENTYR I DALEN
Elizabeth Gowing kører ud til én af Europas mest fjerntliggende dale og besøger den lille by Theth i Nordalbanien i en Land Rover Discovery.
SE FILMEN
TILMELD DIG TIL LAND ROVER NYHEDER

Vi ændrer den måde, man kører offroad på i verden. Hold dig opdateret med de seneste nyheder om Land Rover.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.