KØRSEL PÅ FØRSTE KLASSE
TILBAGE TIL OVERBLIK
Alle 4x4-ferier er helt igennem som at køre på første klasse med Land Rovers luksuriøse SUV-features i kabinen.
OVERDÅDIGE SÆDER

Blødt, håndsyet læder med varme for og bag gør Land Rovers sæder til en fornøjelse i sig selv. Bagsæder Executive Class som ekstraudstyr omfatter elektrisk ryglænshældning, indbygget hukommelse og massage med tre funktioner.

EKSTRA BENPLADS

En Land Rover er én af de mest rummelige biler på vejen for både fører og passager. Alle Land Rovers luksuriøse SUV-modeller tilbyder benplads over gennemsnittet, og Range Rover har yderligere 186 mm ved bagerste sæderække som standard.

FORBUNDET BILTEKNOLOGI

Land Rovers InControl Connect tilbyder et udvalg af tjenester, som omfatter apps, Remote-funktioner og wifi-egenskaber. InControl Apps giver dig adgang til kontaktpersoner, medier og kalenderfunktion for en strømlinet oplevelse. InControl Remote Premium giver dig mulighed for at finde din bil via din smartphone, overvåge vitale funktioner i bilen og justere klimaanlægget via fjernbetjening. Endelig kan du forvandle din Land Rover til et wifi-hotspot for op til otte enheder, så du og dine passagerer kan være forbundet på lange køreture.

UHINDRET UDSYN

Nyd lyset og rummelige køreture med det smukke panoramatag. Føreren drager fordel af ubegrænset, naturligt dagslys, og passagererne kan kigge på en fantastisk blå himmel og Karlsvognen efter solnedgang.

PERFEKT ATMOSFÆRE

En afslappet køretur om vinteren med kun lidt lys eller en klar og kølig smuttur om sommeren. Skab din egen ideelle atmosfære til alle køreture med kabinestemningsbelysning og personlig klimastyring med 4 zoner (ekstraudstyr).

UDSØGT LYD

Meridians lydsystemer er i verdensklasse, og du kan høre lyddetaljer i dine favoritsange, som du aldrig har hørt hidtil: et åndedrag før den høje tone, guitarpedalens svingning, den elektriske stilhed før bifaldet.

Meridian Surround Sound (ekstraudstyr) omfatter 11 højttalere og en subwoofer, radio, cd-afspiller og MP3-kompatibilitet.

INCONTROL TOUCH PRO MULTIMEDIESYSTEM

Det helt nye InControl Touch Pro multimediesystem er Land Rovers mest avancerede til dato. Systemet omfatter en intuitiv multitouch-skærm på 10,2”, næste generations navigationssystem med trafikflow i realtid, intelligent stemmegenkendelse, ubesværet telefonforbindelse og en startskærm, der kan tilpasses helt individuelt. Dual View-systemet gør det muligt for føreren og forsædepassageren at se helt forskelligt indhold på touchscreenen på 10”.

WhiteFire. er et registreret varemærke, der tilhører Unwired Technology LLC, og enhver brug af sådanne mærker af Land Rover sker under licens.

UNDERHOLDNING FOR OG BAG

Vælg mellem forskelligt ekstraudstyr såsom Dual View-touchskærm, som giver føreren og forsædepassageren mulighed for at se forskelligt indhold. Og spred glæde på bagsædet med bagsædeunderholdningssystemet (ekstraudstyr), som omfatter en skærm i nakkestøtterne på 8” eller 10,2” til favorit-dvd'er, tv og spil.

FERIE MED DIN 4x4
TILBAGE TIL OVERBLIK
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.