CASTROL EDGE PROFESSIONAL

ANBEFALES EKSKLUSIVT AF LAND ROVER.

Designet til succes

Castrol™ er Land Rovers globale smøremiddelpartner. Hver eneste Land Rover-motor starter livet med Castrol-olie. Land Rovers kunder får den samme kvalitetsolie ved service, som Land Rover krævede, da bilen blev bygget.

FIND DIN FORHANDLER
<H3>Fås hos din lokale Land Rover-forhandler</H3>

Castrol har været Land Rovers officielle partner for smøremiddelteknologi i mere end 11 år og forsyner Land Rovers forhandlere med dedikerede Castrol Professional-olier.
Castrol EDGE™ Professional anbefales eksklusivt af Land Rover.

<H3>VI SAMARBEJDER OM AT UDVIKLE DEN RIGTIGE OLIE TIL DIN MOTOR</H3>

Land Rovers ingeniører og Castrols teknikere har arbejdet tæt sammen om at udvikle smøremidler, der er specifikt designet til Land Rovers motorer.


Dette samarbejde betyder, at Castrol Professional-olier er testet grundigt i Land Rover-motorer under udviklingen. Det har hjulpet til med at optimere begge teknologier, så de leverer enestående performance, forbedret brændstoføkonomi og reduceret CO2 -udledning.

<H3>Vores stærkeste olie er stærk som titanium</H3>

Castrol EDGE Professional er optimeret med TITANIUM FST™, der fordobler oliens filmstyrke, forebygger nedbrud af filmen og reducerer friktion, så motorens performance maksimeres. Den er klar til at yde, uanset hvilke krav føreren eller motoren stiller.


Reducerer kontakt mellem metaldele op til 45 % bedre* end en stor konkurrent og er altid klar til at levere det høje performance niveau, som Land Rover-ejere forventer.

<H3>VERDENS FØRSTE CO<sub>2</sub> -NEUTRALE MOTOROLIE</H3>

Castrol EDGE Professional er verdens første certificerede CO2 -neutrale motorolie, og hver eneste liter er certificeret CO2 -neutral i henhold til de mest krævende globale standarder. I 2014 vil 200.000 tons CO2 blive neutraliseret globalt som følge af Castrols forpligtelse til reduktion af CO2 -fodaftrykket i deres produkters livscyklus.


Al CO2 , der forbliver i Castrols fremstillingsproces, kompenseres gennem investering i emissionsreduktionsprojekter såsom genplantning af skov i Kenya, ren strømproduktion i Kina og vindmølleparker i Ny Kaledonien.

FIND DIN FORHANDLER
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.