AKTIVERING AF INCONTROL PROTECT

FOR AT FÅ GAVN AF INCONTROL SERVICES SKAL DU AKTIVERE DE INCONTROL SERVICES,

VEND TILBAGE TIL LAND ROVER INCONTROL BRUGERVEJLEDNING
PRÆREGISTRERING HOS EN FORHANDLER FOR LAND ROVER INCONTROL

Klik på linket i den e-mail vedrørende InControl, som du har modtaget fra din forhandler. Den leder dig videre til InControl-websitet, hvor du blot skal følge de enkle trin, som vises på skærmen.

Hvis du ikke har modtaget e-mailen vedrørende aktivering fra din forhandler, skal du tjekke din mappe med spam-mails eller kontakte din forhandler.

SELVREGISTRERING FOR LAND ROVER INCONTROL

Hvis din forhandler ikke har oprettet en konto for dig, skal du følge den enkle registreringsproces, foretage tilslutning og aktivere dine InControl-funktioner. Før du starter, skal du have adgang til køretøjet, og det skal være parkeret udenfor på et sted med god netværksdækning, ligesom du skal have registreringsnummeret ved hånden. Du får også brug for køretøjets identifikationsnummer (VIN-nummer), som du finder i venstre side af forruden eller i køretøjets håndbog.

TRIN 1
Besøg My Land Rover InControl-websitet, og opret din konto, idet du indtaster din e-mailadresse, hvorefter der sendes en e-mail vedrørende registreringen til dig. Klik på det sikre link i e-mailen, og følg instruktionerne for opsætning på skærmen.
BESØG MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
TRIN 2
Nu bliver du bedt om at linke dit Land Rover køretøj til din konto for at bekræfte, at du er den retmæssige ejer eller en godkendt bruger. For at gøre dette skal du have adgang til dit køretøj inden for 60 minutter for at færdiggøre opsætningen. Ellers skal du genstarte processen.
TRIN 3
Du vil blive bedt om at udfylde detaljerne vedrørende køretøjet og acceptere de juridiske betingelser. Du kan også aktivere Journeys-funktionen.
LAND ROVER INCONTROL REMOTE SMARTPHONE APP

Når du har færdiggjort aktiveringsprocessen, kan du downloade og logge på Remote Smartphone-appen ved hjælp af dine kontooplysninger. Appen er gratis og omfatter en demonstrationsfunktion.

DOWNLOAD TIL APPLE iOS
DOWNLOAD TIL ANDROID

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

Få adgang til My Land Rover InControl ved at anvende de samme logon-oplysninger for at ændre dine oplysninger, tilføje eller fjerne køretøjer, administrere dine abonnementer og Journeys samt meget andet.

MY LAND ROVER INCONTROL
TILFØJ ET KØRETØJ TIL DIN KONTO
Før du starter, skal du have adgang til køretøjet, og det skal være parkeret udenfor på et sted med god netværksdækning, ligesom du skal have registreringsnummeret ved hånden. Du får også brug for køretøjets identifikationsnummer (VIN-nummer), som du finder i venstre side af forruden eller i køretøjets håndbog.

Log ind, og gå til Add Vehicle-fanebladet for at tilføje et køretøj til din konto. Følg trinene på skærmen for at knytte dit køretøj til din konto.
FJERN ET KØRETØJ FRA DIN KONTO
Når du sælger, indbytter eller overfører ejerskabet til din Land Rover privat, skal du fjerne dit køretøj fra din InControl-konto. For at gøre dette skal du logge på My Land Rover InControl, gå til Vehicle Settings-fanebladet og trykke på Remove Vehicle-knappen.

Hvis du har udestående InControl-abonnementer, overføres disse til den nye ejer af køretøjet i resten af abonnementsperioden under forudsætning af, at den nye ejer udfylder de forskellige trin, som knytter sig til InControl-kontoen.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
Registrér og tilmeld dig til My Land Rover InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
BESØG MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Land Rover InControl.
KONTAKT OS
BETINGELSER OG VILKÅR
Få adgang til vilkår og betingelser for Land Rover InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.
SE VILKÅR OG BETINGELSER

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

VILKÅR OG BETINGELSER
Adgang til Land Rover InControl vilkår og betingelser og dokumenter om fortrolighedspolitik.
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg op til tre køretøjer, og sammenlign dem side om side.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Diskuter InControl med din nærmeste forhandler.