INCONTROL SECURE

INCONTROL SECURE APPS ALARMERER DIG OG SPORINGSCENTRET, HVIS DIT KØRETØJ UDLØSER EN AUTOMATISK TYVERIALARM.

VEND TILBAGE TIL LAND ROVER INCONTROL BRUGERVEJLEDNING
TYVERIALARM
Hvis der er udløst en automatisk tyverialarm for dit køretøj, får du vist en skærm med en tyverialarm. Denne alarm kan både ses på InControl Remote App og InControl-websitet. Kontakt sporingscentret i henhold til instruktionerne på alarmskærmen. Af sikkerhedshensyn deaktiveres alle funktioner på websitet samt appen.
TRANSPORT MODE
Transport Mode* tillader dig transport af køretøjet på en anhænger eller et tog samt bugsering af køretøjet, uden at tyverialarmen udløses. Tilstanden kan aktiveres fra Remote Smartphone App eller InControl-websitet. Når tilstanden er aktiveret, sender køretøjet ikke automatisk tyverinotifikationer i 10 timer, hvis det flyttes, mens motoren er afbrudt. Alle andre automatiske tyverinotifikationer er fortsat aktive. Det gælder eksempelvis et afbrudt batteri.
SERVICE MODE
Service Mode* skal aktiveres, når du kører køretøjet til serviceeftersyn for at forhindre, at tyverialarmen udløses. Service Mode kan aktiveres fra Remote Smartphone App eller InControl-websitet. Når tilstanden er aktiveret, sender køretøjet ikke automatisk tyverinotifikationer i 10 timer.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
Registrér og tilmeld dig til My Land Rover InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
BESØG MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT
Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Land Rover InControl.
KONTAKT OS
BETINGELSER OG VILKÅR
Få adgang til vilkår og betingelser for Land Rover InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.
SE VILKÅR OG BETINGELSER

*If the vehicle needs to be put in Transport Mode or Service Mode for more than 10 hours, please contact the Tracking Call Centre to request assistance.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

VILKÅR OG BETINGELSER
Adgang til Land Rover InControl vilkår og betingelser og dokumenter om fortrolighedspolitik.
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg op til tre køretøjer, og sammenlign dem side om side.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Diskuter InControl med din nærmeste forhandler.