HVAD ER LAND ROVER INCONTROL?

AVANCERET TEKNOLOGI, SOM LINKER DIG TIL DIT KØRETØJ OG OMVERDENEN.
SE FILMEN

udg8YZIEnZM

‘En pragtfuld 10" touchscreen med knivskarp grafik sikrer, at du kan glemme alt om knapper, og den betjenes lige så intuitivt som en iPad.’

TOPGEAR

 • KRAFTFULD HÅNDTERING, DYNAMISK TOUCHSCREEN

  Hjertet i InControl er en Intel-processor med flere kerner og ethernetværk med høj hastighed, som styres via touchscreenen nøjagtigt som en tablet.

 • FÅ ADGANG TIL DIT KØRETØJ OVERALT

  Remote-appen giver dig mulighed for at tjekke dit køretøj på din smartphone overalt i verden - lige fra brændstofniveau til åbne vinduer.

 • BRANCHEFØRENDE BILNAVIGATION

  InControl bilnavigation leder dig enkelt og præcist frem til din destination takket være guidet stemmevejledning, billeder af kryds og 3D-kort.

 • KØR OG PARKÉR PÅ DIN MÅDE

  Med et udvalg af kørselsassistentfunktioner overtager Land Rover InControl det besværlige arbejde, så du kan fokusere på at nyde kørslen, uanset om du er ved at parkere i byen eller kører på vejen.

INCONTROL INFOTAINMENT

Land Rovers udvalg af InControl infotainment-systemer omfatter nu Touch Pro Duo*, som er vores hidtil mest avancerede system. Det er designet med fokus på, at alle skal kunne få det mest optimale ud af deres tur, og du kan tilkoble din smartphone, så du har adgang til apps, kan nyde musik gennem lydsystemet af høj kvalitet og navigere lige derhen, hvor du vil.

FÅ MERE AT VIDE
SE FILMEN

yt:udg8YZIEnZM
MERIDIAN™ LYDSYSTEMER

Meridians innovative teknologier leverer samme fylde og knivskarpe lyd, som du og alle dine passagerer oplever ved en live-koncert. Optimér oplevelsen af musikanlægget i bilen med et udvalg af tre* lydsystemer: Meridian-lydsystem (fås med Touch eller Touch Pro), Meridian surround sound-system og Meridian signature sound-system.

*Spørg din Land Rover-forhandler om hvilket Meridian-lydsystem, der fås til det køretøj, du vælger.

FÅ MERE AT VIDE
INCONTROL FORBINDELSESMULIGHEDER

Land Rovers Connect og Connect Pro tilbyder uovertrufne forbindelsesmuligheder og sikrer, at du og dine passagerer kan nyde en gnidningsfri oplevelse i og uden for køretøjet. Nyd hvor bekvemme Remote Essentials- eller Remote Premium-funktionerne er. De sætter dig i stand til at styre dit køretøj på afstand. Protect- og Secure Tracker-funktionerne sikrer dig og dit køretøj.

FÅ MERE AT VIDE
SE FILMEN

yt:il95_aRTnTQ
INCONTROL KØRSELSASSISTENT

Kørselsassistentfunktionerne giver dig ro i sindet, så du kører mere sikkert på almindelig vej og i terræn. Minimér risikoen for buler og ridser under selv de mest snævre parkeringsforhold i byområder med parkeringsassistenten. Oplev intuitive kørselsfunktioner, som ikke blot hjælper dig med at holde øjnene på vejen, men også advarer dig om farlige situationer og endog registrerer svigt i førerens koncentration.
FÅ MERE AT VIDE
SE FILMEN

yt:Fu5KSK8gEZ0

*Touch Pro Duo fås kun til den nye New Range Rover Velar.


Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren.

Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

VILKÅR OG BETINGELSER
Adgang til Land Rover InControl vilkår og betingelser og dokumenter om fortrolighedspolitik.
SAMMENLIGN VORES BILER
Vælg op til tre køretøjer, og sammenlign dem side om side.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur gennem din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Diskuter InControl med din nærmeste forhandler.