SUPPLERENDE INCONTROL-OPGRADERING

TILFØJ NYE FUNKTIONER, TRÅDLØSE SOFTWAREOPDATERINGER OG SMARTPHONE-PAKKEN.

Den nyeste opgradering til InControl Touch Pro-systemer tilføjer nye funktioner og vores nye touchskærm-interface. Opgraderingen er et supplement til berettigede biler og omfatter Smartphone-pakke og trådløse softwareopdateringer.

SMARTPHONE-PAKKE
Med Smartphone-pakken kan du dele indholdet på din smartphones skærm med bilens infotainmentsystem. Smartphone-pakkens apps omfatter følgende:

- Apple CarPlay®
- Android AutoTM
- Baidu CarLifeTM
De tjenester, der tilbydes af Apple CarPlay® og Android Auto™ afhænger af, om funktionen er tilgængelig i dit land, se venligst Apple CarPlay® og Android Auto™ for yderligere oplysninger.
TRÅDLØS SOFTWAREOPDATERING
Det er nemt at få den nyeste opgradering hos din lokale forhandler. Når systemet er opgraderet, kan du optimere din bils systemer med trådløse softwareopdateringer – ved at bruge Wi-Fi eller et SIM-kort og uden behov for at besøge en forhandler. Softwareopdateringer vedligeholder din bils vigtige systemer, såsom InControl Touch Pro, så der er sikkerhed for, at du fortsat får mest muligt ud af din Land Rover.
SÅDAN OPNÅR DU FORDELENE

Kontakt din forhandler for at få at vide, om din Land Rover er berettiget til denne softwareopdatering. Din forhandler tjekker din bils modelår, infotainmentsystem og brugerinterface for at få bekræftet, om din Land Rover kan drage fordel af opgraderingen.

DIN BILS MODELÅR
DIN BILS MODELÅR

Den nyeste software er standard, når du køber en ny Land Rover, men nogle modeller fra perioden 2016 – 2018 er også berettiget til opgraderingen.

FIND EN FORHANDLER

BILENS INFOTAINMENTSYSTEM
BILENS INFOTAINMENTSYSTEM

Hvis din Land Rover fra perioden 2016 – 2018 er udstyret med en infotainmentskærm – enten Touch Pro Dual View eller Touch Pro Duo – kan den nyeste softwareopgradering være tilgængelig til din bil.

FIND EN FORHANDLER

DIT BRUGERINTERFACE
DIT BRUGERINTERFACE

For at kunne drage fordel af Smartphone-pakken skal din bil være udstyret med en 10,2” touchskærm og en tilsluttet USB-port.

Hardwaren i nogle basismodeller af Discovery Sport og Evoque uden navigationsfunktionen som ekstraudstyr er eventuelt ikke kompatible med opdateringen til denne Smartphone-pakke. Få nærmere information herom hos din forhandler.

FIND EN FORHANDLER

FIND DIN FORHANDLER

Kontakt din forhandler for at få at vide, om din Land Rover kan drage fordel af den nyeste softwareopgradering.

FIND DIN FORHANDLER
FIND DIN FORHANDLER
Find dit nærmeste autoriserede værksted.
DOWNLOAD EN BROCHURE
Download eller se den seneste Land Rover brochure online.
BOOK TID TIL ET SERVICEEFTERSYN
Book service til din Land Rover online.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.