FERIER MED DIN 4x4

LAND ROVERS LIVSSTILSTILBEHØR OG KLASSENS BEDSTE TRÆKEVNE GØR EVENTYRLIGE 4X4-FERIER SIKRE, NEMMERE OG SJOVERE END NOGENSINDE FØR.

KØRETIPS TIL FERIEN I 4x4

Få vores bedste råd om at gøre dit roadtrip-eventyr sjovt, sikkert og afslappet.

FÅ FINPUDSET DINE EVNER TIL KØRSEL I TERRÆN

FÅ FINPUDSET DINE EVNER TIL KØRSEL I TERRÆN

Genopfrisk dine offroad-køreevner med vores guide og få det optimale ud af din bils egenskaber i vanskeligt terræn, herunder mudder, dybt vand og sand.
SØRG FOR AT VÆRE DÆKKET IND

SØRG FOR AT VÆRE DÆKKET IND

God dækning i nødstilfælde er afgørende, særligt hvis du kører terrænkørsel. De fleste bilforsikringer dækker op til 14 dages kørsel i udlandet, men tjek med din udbyder.
KLARGØR DIN SATELLITNAVIGATION

KLARGØR DIN SATELLITNAVIGATION

Bruger du satellitnavigation? Husk at opdatere bilens navigationssystem med alle de kort, du skal bruge til de(t) land(e), du rejser til. Sørg for en sikkerheds skyld for også at have et almindeligt vejkort i bilen.
KØR SOM EN LOKALKENDT

KØR SOM EN LOKALKENDT

Kører du til udlandet i din ferie? Vidste du, at det er ulovligt at køre i klipklappere i Tyskland, Frankrig og Spanien. Forskellige lande har forskellige regler, så sæt dig ind i disse, inden du starter turen.

FERIER MED DIN 4x4

Land Rover gør din ferie let, uanset hvad der står på programmet. Saml inspiration til dit næste 4x4-eventyr med vores tjekliste til ferietilbehør.

STRANDFERIER

STRANDFERIER

Sæt kurs mod kysten med surfbrætter på taget og sommer-playlisten inden for rækkevidde. Du kan regne med Land Rover - lige fra at trække din båd ned til havnen til at køre langs den Franske Riviera.
VINTERFERIER

VINTERFERIER

En Land Rover kører dig op til de blå eller sorte pister, ud i terrænet for at se Nordlys eller til den næste landsby for at finde et sted, hvor du kan kælke. Du kan nå det hele på én dag, hvis du vil.
FERIER MED CAMPINGVOGN

FERIER MED CAMPINGVOGN

Land Rover fremstiller nogle af de mest kraftfulde 4x4-biler i verden, og de fleste af dem trækker nemt 3,5 ton. Discovery har vundet titlen som ”Tow Car of the Year” (Årets campingtrækker) tre gange. Så tilkobl din campingvogn, fastgør cyklerne bag på bilen, og sæt kurs mod horisonten.
CAMPINGFERIER

CAMPINGFERIER

Sejle i kajak på floden i solen, spise aftensmad rundt om bålet og tæl stjerner fra hængekøjen. Slip dit Bear Grylls-potentiale fri med en Land Rover, og nyd din næste offroad-oplevelse.
OFFROAD-FERIER

OFFROAD-FERIER

Op og ned, gennem, over og under. Med Land Rovers legendariske terrængående køreegenskaber kan du tæmme alle former for topografi og udforske steder, som andre køretøjer ganske enkelt ikke kan nå ud til.
CYKELFERIER

CYKELFERIER

Kør mountainbike gennem pinjetræerne eller ræs i aerodynamisk stil for at slå din personlige rekord: tag din trofaste følgesvend med ud og udforsk nye horisonter med Land Rover.

LAND ROVER REJSEEVENTYR

Udforsk nogle af verdens mest ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover. Bestil dit offroad-drømmeeventyr med Abercrombie & Kent.
LAND ROVER REJSEEVENTYR

FERIER, MAN HUSKER

Offroad-eventyr, som inspirerer dig til at prøve noget nyt på din næste ferie.

VÆLG EN RUTE LANGT FRA LANDEVEJEN

VÆLG EN RUTE LANGT FRA LANDEVEJEN

Vennerne Faisal Binladen og Salman Sultan prøver kræfter med den arabiske ørken i deres Land Rover på sporet af den historiske Hejaz-jernbanerute fra Madinah til Tabuk.
TAG FAMILIEN MED UDENDØRS

TAG FAMILIEN MED UDENDØRS

Roebuck-familien bytter sofaen ud med en Discovery Sport og tager børnene med på et udendørs eventyr, hvor de møder Richard Coopers rovfugle ved Augill Castle.
UDFORSK DINE GRÆNSER

UDFORSK DINE GRÆNSER

Land Rover-ambassadørerne Monty Halls, Kenton Cool og Ben Saundars udfordrer hinanden på en weekendtur med højoktane aktiviteter i Reykjavik, hvor de oplever den fantastiske natur på Island med deres Discovery Sport.
REALISÉR DINE AMBITIONER

REALISÉR DINE AMBITIONER

Syv lande, 150 dage, 22.500 kilometer Det sydafrikanske par Jeff Tyser og Kerryn Lee udforsker Sydafrika bag rattet i deres trofaste Defender.

ULTIMATIVE 4x4-FERIER

OFFROAD MED EN AIRSTREAM

OFFROAD MED EN AIRSTREAM

Bileksperten Ben Samuelson trækker en klassisk Airstream på 2,5 ton med en Range Rover Sport Hybrid på en episk køretur på 4.023 kilometer til Arktis, hvor han får afprøvet sine evner til vinterkørsel.
EN WEEKEND FYLDT MED EVENTYR

EN WEEKEND FYLDT MED EVENTYR

En familie finder deres indre vildmarksinstinkt frem på en weekendtur, hvor de flygter fra bylivet og prøver kræfter med båltænding, tracking-tur og knivhåndværk i en Discovery Sport. Her finder du inspiration til dit næste offroad-eventyr.
EVENTYR I DALEN

EVENTYR I DALEN

Elizabeth Gowing kører ud til én af Europas mest fjerntliggende dale og besøger den lille by Theth i Nordalbanien i en Discovery.

TILMELD DIG TIL LAND ROVER NYHEDER

Vi ændrer den måde, man kører offroad på i verden. Hold dig opdateret med de seneste nyheder om Land Rover.