KØRSEL
I TERRÆN MED DIN 4X4

TROR DU, AT BARSKE HÆLDNINGER OG KØRSEL I VAND HELT OP TIL KØLERHJELMEN ER FOR EKSPERTER? TRO OM IGEN.
Med god forberedelse og en smule øvelse kan alle køre i terrænet. En Land Rover klarer mere, end du nogensinde kan forestille dig. Mit bedste råd er at blive helt fortrolig med din 4x4, inden du kører afsted.
JAMES NEWMAN
KØREINSTRUKTØR FRA LAND ROVER EXPERIENCE

FORSTÅ DIN 4X4

Forestil dig bilens underside. Husk, hvor de skrøbelige dele er, såsom brændstoftank, bundkar, differentialer og gearkasse.

HUSK DE GRUNDLÆGGENDE FAKTA

Hvis du husker de grundlæggende fakta, hjælper det dig med at klare forhindringer under terrænkørsel på en tryg og sikker måde. Kend din bils højde og bredde, dens laveste punkt, vadedybde og vigtige vinkler.

LÆS BILENS MANUAL

Forstå teknologien i bilen og alle bilens features; alt, du behøver at vide, finder du i manualen. Download en manual nu, hvis du ikke har en.

PLANLÆG DIN KØRETUR

Tjek terrænet og topografiske kort online. Vær opmærksom på det aktuelle og nylige vejr, og hvordan det eventuelt påvirker området. Overhold altid landdistriktets regler.

EVNER I TERRÆNET

Gode råd og teknikker til kørsel i terrænet.

KØRSEL GENNEM MUDDER

KØRSEL GENNEM MUDDER

Vælg Mudder og hjulspor-indstillingen i Terrain Response. Prøv at holde dig inden for de eksisterende spor. Sørg for, at hjulene peger ligeud, og lad informationsskærmen guide dig.
KØRSEL I SAND

KØRSEL I SAND

Vælg Sand i Terrain Response. Nøglen til at krydse sand er at kende overfladens fasthed. Du er nødt til at opretholde fremdriften for at køre hen over sand, så du ikke synker ned i det.
KØRSEL GENNEM VAND

KØRSEL GENNEM VAND

Prøv at finde ud af, hvor dybt vandet er. I roligt og mere lavt vand kan du udforske dybden til fods og anvende en stok til at måle vanddybden - eller kigge på en anden bil, som forcerer vandløbet.
KØRSEL PÅ BAKKER

KØRSEL PÅ BAKKER

Når du kører op ad en stigning, skal du køre lige op ad bakken og vælge højest mulige gear. Vend aldrig bilen på en stejl stigning. Aktivér Hill Descent Control, når du kører ned ad en hældning.
KØRSEL PÅ KLIPPER

KØRSEL PÅ KLIPPER

Før du krydser klipper og klippesider, skal du stige ud af bilen og vurdere de dermed forbundne risici. Vælg Rock Crawl-indstillingen i Terrain Response; dette aktiverer gearene med lav udveksling.
KØRSEL PÅ GRUS

KØRSEL PÅ GRUS

Vælg Græs/grus/sne i Terrain Response. Grus ændrer sig hele tiden med overflader med dårligt vejgreb, så du skal altid køre med lav hastighed.

KØREGUIDE TIL TERRÆNKØRSEL

Begiv dig ud på stier langt fra asfalteret vej med vores vigtige guide om 4x4-terrænkørsel.
KØREGUIDE TIL TERRÆNKØRSEL

4x4 OFFROAD-EVENTYR

Fra øen Islay og Færøerne til uforglemmelige øjeblikke fra Discovery-arkiverne. Disse udgør historierne fra vores Land Rover-eventyr.

MINDER FRA OPLEVELSER MED DISCOVERY

MINDER FRA OPLEVELSER MED DISCOVERY

Frygtløse eventyrere deler deres største offroad-øjeblikke i deres højt elskede Discovery.
DEFENDER FAMILIETRÆ

DEFENDER FAMILIETRÆ

For at markere afslutningen af produktionen kørte vi en række af Defenders forgængere på øen Islay, der er deres åndelige hjemsted.
FÆRØERNE

FÆRØERNE

Land Rover-fører Moi Torrallardona tester Discovery Sport ved at krydse vulkanske klippeformationer og grønne dale.

LAND ROVER REJSEEVENTYR

Udforsk nogle af verdens mest ikoniske destinationer bag rattet i en Land Rover. Bestil dit offroad-drømmeeventyr med Abercrombie & Kent.
LAND ROVER REJSEEVENTYR

OFFROAD-TILBEHØR

Land Rover udstyrstilbehør omfatter alt det, du har brug for til dit næste 4x4 offroad-eventyr - lige fra forlygtebeskyttere og stænklapper til fuld undervognsbeskyttelse.

FORLYGTEBESKYTTERE

FORLYGTEBESKYTTERE

Disse forlygtebeskyttere har et aerodynamisk design, er fremstillet i letvægtspolymer og beskytter fremragende mod mindre stød.
STÆNKLAPPER

STÆNKLAPPER

Reducerer opsprøjt og beskytter bilens lak mod skidt og snavs. Supplerer eksteriørstylingen og fås til for- og baghjul i forskellige design.
BAGAGERUMSGITTER

BAGAGERUMSGITTER

Beskyt passagererne mod bagage, der slynges rundt på dynamiske køreture. Fås i halv eller fuld højde med bagagerumsopdeling som ekstraudstyr.

OFFROAD-KURSUS

Kunne du tænke dig at mestre mudrede hjulspor, kørsel på klipper og stejle bakker. Book en halv eller hel dag eller en Advanced Experience og få ekspertvejledning på ét af vores Land Rover Experience testcentre.
OFFROAD-KURSUS