OPTIMEREDE EGENSKABER

InControl Pro Services er en del af InControl Connect Pro-pakken, og den tilbyder en række optimerede egenskaber til InControl Touch Pro hvad angår navigation, infotainment og forbindelsesmuligheder.

Følg vejledningen for at opsætte Pro Services.

AKTIVERING AF FORBINDELSESMULIGHEDER

For køretøjer, som er udstyret med InControl Pro Services, behøver du kun at aktivere forbindelsesmuligheder for at aktivere den fulde pakke med forbundne serviceydelser. For at forhindre, at tændingen
afbrydes, skal du sørge for, at køretøjets motor er startet og kører.

TRIN 1

TRIN 1

Du skal installere et Micro SIM-kort først som beskrevet på installationssiden til SIM-kortet.
TRIN 2

TRIN 2

Få adgang til indstillingerne for forbindelsesmuligheder i dit køretøj fra den almindelige indstillingsmenu i køretøjet, og aktivér mobildata. Gå til indstillingsikonet på en vilkårlig skærm > All Settings > Features > Connectivity > Mobile Data ON.
TRIN 3

TRIN 3

Når forbindelsen er etableret, ser du enten et 3G- eller et Wi-Fi-ikon i øverste hjørne af touchscreenen. Vær opmærksom på, at det kan vare op til to minutter at etablere forbindelse til internettet afhængigt af signalstyrken for netværket.

OPRETTELSE AF EN PROFIL

TRIN 1

TRIN 1

Første gang du bruger InControl Touch Pro Navigation vil du blive bedt om at oprette og navngive din profil. Dette giver dig mulighed for at gemme favoritdestinationer, tidligere rejser og navigationsindstillinger.
TRIN 2

TRIN 2

Når du får en meddelelse om det, skal du scrolle til bunden af siden og vælge Turn on all/Turn on for at aktivere alle tilsluttede navigationsfunktioner. Dette omfatter historik over trafikmønstre og trafikinformation i realtid. Valg af Continue/Cancel deaktiverer alle tilsluttede navigationsfunktioner.

DIN NAVIGATIONSKONTO

OPRETTELSE AF EN KONTO

OPRETTELSE AF EN KONTO

Når din profil er oprettet, kan du oprette en InControl Touch Pro Navigation-konto ved at vælge Sign In på den primære navigationsskærm.

Du vil eventuelt også blive gjort opmærksom på dette, når du tilgår visse funktioner, som kræver, at du er tilmeldt, herunder Share ETA, Cloud Sync eller dør-til-dør-navigation.
ACCEPT AF BETINGELSER OG VILKÅR

ACCEPT AF BETINGELSER OG VILKÅR

Følg instruktionerne på skærmen for at registrere en ny konto.

Du vil blive gjort opmærksom på, at du skal acceptere betingelser og vilkår for navigation. Du får adgang til disse ved at indtaste den angivne URL i din browser.

OPSÆTNING AF LIVE-APPS

Der kan downloades en række LIVE-apps til din Land Rovers InControl Touch Pro infotainment-system, så du får adgang til live-info, herunder vejrudsigter, flyankomst/-afgang og de mest aktuelle nyhedsopdateringer.

TRIN 1

TRIN 1

Vælg Extra Features-menuen på din Land Rover-touchscreen for at vælge og tilgå LIVE-apps.
TRIN 2

TRIN 2

Log ind ved hjælp af e-mail og adgangskode til din InControl Protect-konto. Du kan også vælge et pseudonym og indstille en PIN-kode for at kunne logge ind uden at skulle anvende dine brugeroplysninger hver eneste gang. Hvis du ikke er logget ind, gemmes dine præferencer ikke.
TRIN 3

TRIN 3

Hvis der vises en grøn ned-pil ved Update-symbolet betyder dette, at der er tilgængelige opdateringer. Du skal blot vælge Update, hvis du ønsker det. *

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

Registrér og tilmeld dig til My Land Rover InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Land Rover InControl.
BETINGELSER OG VILKÅR

BETINGELSER OG VILKÅR

Få adgang til vilkår og betingelser for Land Rover InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

*You might need to switch off the engine, wait for a few minutes, and then start the engine again, in order to see the completed updates.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.