BRUGERVEJLEDNING TIL LAND ROVER INCONTROL

ALT DU HAR BRUG FOR FOR AT FÅ GLÆDE AF DIN LAND ROVER INCONTROL-FUNKTIONER OG APPS.

FUNKTIONER OG APPS

InControl er det teknologiske hjerte i oplevelsen af din Land Rovers kabine, og systemet leverer præcis miljøstyring, navigation, underholdning og sikkerhed såvel som uovertrufne forbindelsesmuligheder til resten af verden. Afhængigt af de Incontrol-funktioner, du har købt, skal du eventuelt oprette en konto og aktivere de valgte InControl-serviceydelser.

ER DINE ENHEDER KOMPATIBLE?

ER DINE ENHEDER KOMPATIBLE?

SÅDAN OPSÆTTER DU INCONTROL-FUNKTIONER

INCONTROL SECURE

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

MY LAND ROVER INCONTROL WEBSITE

Registrér og tilmeld dig til My Land Rover InControl for at tilpasse dine præferencer og styre dine InControl-funktioner.
LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

LAND ROVER INCONTROL SUPPORT

Vi vil med glæde hjælpe dig med alle forespørgsler eller fortælle dig mere om Land Rover InControl.
BETINGELSER OG VILKÅR

BETINGELSER OG VILKÅR

Få adgang til vilkår og betingelser for Land Rover InControl samt dokumenter vedrørende politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.