INCONTROL REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

INCONTROL REMOTE ESSENTIALS OG REMOTE PREMIUM

Remote Essentials og Remote Premium er kompatible med de fleste Android- og Apple iOS-smartphones og giver dig mulighed for at interagere med din Land Rover med en dataforbindelse, uanset hvor du er i verden.- Se køretøjsdata, når du er væk fra køretøjet, via statusinformation for køretøjet - lige fra brændstofniveau til status for døre og vinduer
- Hold styr på dine udgifter via Journey History
- Indstil den perfekte kabinetemperatur på forhånd med Remote Climate Control
- Find dit køretøj hurtigt på en overfyldt parkeringsplads med fjernbetjente lydsignaler og blink
- Sikr dit køretøj på afstand med fjernbetjent aflåsning og oplåsningHvis du vælger Remote Essentials eller Remote Premium, kan du finde information om din Land Rovers sundhed og status på din smartphone samtidig med, at du interagerer med den på afstand.

Afhængigt af det ekstraudstyr, du vælger, giver disse serviceydelser dig mulighed for at låse dørene/låse dem op, fjernbetjene opvarmning/afkøling af bilen på forhånd ved hjælp af betjeningsfunktionen til klimaanlægget* samt at finde dit køretøj hurtigere ved hjælp af fjernbetjente lydsignaler og blink.

Remote Essentials er næsten altid standard, men spørg din forhandler. Remote Premium er en del af Connect- eller Connect Pro-ekstraudstyret. Du skal beslutte, om du vil vælge at købe Remote Premium som en del af forbindelsespakken.

Både Remote Essentials og Remote Premium omfatter:
STATUSINFORMATION OM KØRETØJET
Kontrollér aktuelt brændstofniveau og rækkevidde samt status for døre, vinduernes position og dørlåsene. Se, hvor køretøjet blev parkeret sidst, og find vej tilbage til det med anvisninger, når du er til fods.


MEDDELELSER OM VEDLIGEHOLDELSE AF KØRETØJET
Du har mulighed for at se oplysninger om vedligeholdelse - fx info om lave væskeniveauer samt anvisninger om, hvordan du afhjælper disse.

REJSEHISTORIK
Denne funktion (ekstraudstyr) registrerer automatisk din rejsehistorik inklusive valgt rute og statistik vedrørende kilometertal. Disse oplysninger kan eksporteres via e-mail til et Excel-format, så du kan rapportere dine udgifter.


Derudover omfatter Remote Premium:

FJERNBETJENT KLIMAKONTROL
Forbered din Land Rover på forhånd ved at indstille de temperaturer, som er behagelige for dig og alle dine passagerer, lige fra det tidspunkt, hvor I stiger ind i bilen. Systemet aktiveres ved fjernbetjent start af motoren.


FJERNBETJENT NEDFÆLDNING AF SÆDER
Indstil bilens interiør helt efter din egen smag på forhånd ved at vælge de sæder, som skal nedfældes. Nyttigt, hvis du eksempelvis vil transportere større genstande.
*


FJERNBETJENTE LYDSIGNALER OG BLINK
Denne funktion tænder din Land Rovers havariblink og nærlys, ligesom et lydsignal høres, så du nemmere finder den på en overfyldt parkeringsplads.


FJERNBETJENT AFLÅSNING OG OPLÅSNING
Fjernbetjen af- og oplåsningen af dørene med et tryk på en knap. Ét tryk på "Lock"-knappen på Vehicle Security-skærmen i Remote Smartphone-appen er nok for at aflåse dørene, aktivere alarmen, folde sidespejlene ind og lukke vinduerne. Tryk på "unlock"-knappen for at folde sidespejlene ud, tænde for nærlyset og aktivere havariblinket med to blink.


NULSTILLING AF FJERNBETJENT ALARM
Du får en meddelelse på din smartphone, hvis dit køretøjs alarm aktiveres, så du om nødvendigt kan nulstille alarmen.


WAKE-UP-FUNKTION
For at bevare batterikraften afbrydes visse uvæsentlige, fjernbetjente funktioner, hvis du ikke kører i din Land Rover i fire dage.

Hvis du derfor gerne vil kunne bruge disse serviceydelser efter udløbet af denne periode, kan du planlægge en Wake-up, som genaktiverer funktioner såsom fjernbetjent klimakontrol og aflåsnings-/oplåsningsfunktionerne.

Funktionerne i Remote Smartphone-appen genaktiveres automatisk næste gang, du kører i køretøjet.

* Hvis motoren ikke kan startes eksternt på grund af køretøjs- eller markedsbegrænsninger, er fjernvarme og udluftning stadig mulig, hvis der er monteret tidsbestemt klima eller fjernvarmeparkering. Hvis ingen af ​​disse er mulige, vises fjernklimafunktionen ikke i InControl Remote-smartphone-appen.
** I øjeblikket kun tilgængelig med vores helt nye Discovery.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.