Wi-fi-hotspot leverer et 3G Wi-Fi-hotspot i dit køretøj, hvilket giver dine passagerer mulighed for at tilslutte op til 8 enheder til internettet.
Wi-Fi-hotspot hander om at holde dig opkoblet. Det giver dig og dine passagerer mulighed for tilslutning til internettet via et 3G-hotspot i bilen. Dette giver mulighed for, at op til otte enheder kan være opdaterede omkring arbejde, socialt liv og underholdning under kørslen.

Sammenlignet med tilslutning via en smartphone øges internetforbindelsens pålidelighed gennem tilslutningen til det lokale 3G-netværk via køretøjets kraftfulde eksterne antenne.

Du indsætter et SIM-kort, som kun er beregnet til data, i kortlæseren i din Land Rover og aktiverer Wi-Fi-hotspot via touchskærm. Derefter stiller det lokale 3G-mobilnetværk et datasignal til rådighed via en tagmonteret antenne. Dette sikrer en kraftigere dataforbindelse, da den "blokerende" effekt, som normalt forbindes med en bils metalstruktur, reduceres.

Spørg din forhandler om hjælp til opsætning af din Wi-Fi-hotspot.


Afhængigt af din udbyder af mobile serviceydelser og det abonnement, du har, har du mulighed for at anvende data fra det abonnement, du allerede har tilknyttet til mobiltelefonen. Nogle udbydere tilbyder delte abonnementer, hvor du kan få et ekstra SIM-kort til dit Wi-Fi-hotspot og tilknytte det til dit delte abonnement. Dette betyder, at dit Wi-Fi-hotspot og din mobiltelefon forbruger dataene fra den delte tilladelse, og du får én enkelt regning.

Wi-Fi-hotspot kan kun anvendes i køretøjer, som er udstyret med Connect.

Der findes to forskellige SIM-kortstørrelser afhængigt af dit valg af InControl Infotainment-system.

- Til Touch skal du bruge et 2FF SIM-kort (Mini-SIM)

- Til Touch Pro skal du bruge et 3FF SIM-kort (Micro SIM)

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.