InControl er et smidigt og sikkert sporingssystem til at finde stjålne køretøjer, og systemet overvåger dit køretøj mere end nogensinde før, så du har endnu mere ro i sindet.- Secure hjælper dig med at finde dit køretøj i tilfælde af tyveriHvis nogen ulovligt bryder ind i - eller flytter - din Land Rover, sørger Secure Tracker for, at du er ét skridt foran. Du alarmeres, og Stolen Vehicle Tracking Centre assisterer dig i at få dit køretøj tilbage hurtigst muligt.

Selv hvis dit køretøj stjæles med nøglerne i kabinen, kan du aktivere køretøjets sporingssystem ved at kontakte Stolen Vehicle Tracking Centre ved hjælp af Remote Smartphone App.

Secure Tracker giver masser af tryghed og sikkerhed, som går above and beyond.


NULSTILLING AF ALARM

Stolen Vehicle Tracking Centre alarmerer dig med Secure Tracker, hvis dit køretøjs alarm udløses. En pop op-skærm med muligheden for at nulstille alarmen vises på Remote smartphone-appen. Funktionen til nulstilling af alarmen sætter dig i stand til at nulstille køretøjets alarm via fjernbetjening. Alarmen kan også nulstilles via køretøjets sikkerhedsskærm.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.