InControl Apps indeholder et interaktivt udvalg af apps, som muliggør mediestreaming, cloud- og positionsbaserede serviceydelser og meget andet - via en USB-port.
- Find gamle favoritmusiknumre, og opdag ny musik med 30 millioner numre fra Spotify - Inden du kører, kan du bruge Tile til at tjekke, hvor dine nøgler, din pung og andre vigtige ting er, på din smartphone. - Sørg for, at underholdningen er i top, ved at vælge mellem mere end 45.000 gratis lydbøger

DINE INCONTROL ENTERTAINMENT-APPS

SPOTIFY

SPOTIFY

Find gamle favoritnumre og opdag ny musik med mere en 30 millioner numre fra Spotify biblioteket, direkte fra din touchskærm i bilen. Spotify App’en til din Land Rover har samme intuitive funktion som du kender Spotify fra din smartphone, hvor du kan søge efter sange, lister og anbefalinger som matcher dine musikfavoritter.
MYTUNER PRO

MYTUNER PRO

Mere end 30.000 radiostationer og en million podcasts fra 120 lande er inden for din rækkevidde, lige fra sport til nyheder, musik og meget andet. Søg efter stationer og podcasts sorteret ud fra land/by og genre, opret din favoritliste, og lyt til den hjemme eller ude, i din bil, på din smartphone, tablet, dit Apple-tv eller din bærbare teknologi.
STITCHER

STITCHER

Stitcher giver dig mulighed for at lytte til dine favoritnyheder, underholdning, sport og talkshows i radioen efter ønske. Oplev det bedste af NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab og mere end 20.000 shows, podcasts og live-stationer.
LYDBØGER

LYDBØGER

Download eller stream en lydbog fra vores bibliotek med mere end 45.000 gratis lydbøger, som omfatter bestsellere, nye udgivelser og klassikere inden for enhver genre.

REJSER OG BEKVEMMELIGHED

SHELL

SHELL

Shells bilist-app giver dig mulighed for hurtigere og nemmere betaling ved hjælp af den mobile Fill Up & Go-betalingsservice. Funktionen til søgning efter tankstationer guider dig frem til nærmeste tankstation og giver dig mulighed for at betale brændstof hurtigt uden at skulle stå i kø i butikken ved hjælp af Apple Pay eller PayPal. Du skal blot vælge det beløb, du vil tanke for, hvorefter du bekræfter nummeret på tankstanderen. Derefter skal du bare tanke op og køre.
ACCUWEATHER

ACCUWEATHER

Weather for Life giver dig de bedst mulige vejrudsigter med Superior Accuracy™, for alle lokationer med håndfri visning af aktuelle vejrforhold, timevisning af vejrprognoser, advarsler om dårligt vejr og en MinuteCast®-opsummering. Alle informationer får du under kørslen uden at blive distraheret.
VOICE MEMO

VOICE MEMO

Memo er den første app til stemmeoptagelser, som er specielt designet til alle de særlige øjeblikke i bilen, hvor du har brug for at "opfange" dine tanker. Appen muliggør synkronisering af optagelser med Dropbox eller Google Drive™ og tags, så du kan sortere dine optagelser hurtigere.*
FAMILONET

FAMILONET

Familionet besvaret spørgsmålet "Hvor er du lige nu?" på et øjeblik. Det er en gratis meddelelsestjeneste, som oplyser om din placering lige nu. Den henvender sig til familier, venner og andre små grupper og giver mulighed for nemt at holde forbindelsen med personerne i dit liv.
GENIUS MAPS

GENIUS MAPS

Genius Maps er en eksklusiv GPS-navigationsløsning til iPhones og Android-telefoner. Alle kortene gemmes på din enhed, så der er ingen roaming-udgiver, og dit batteri holder længere. Genius Maps' omfattende funktioner er på højde med eller bedre end funktionerne i professionelle navigationssystemer.
SYGIC

SYGIC

Sygic er et offline GPS-navigationssystem, som hjælper 33 millioner mennesker hver dag med at rejse sikkert i 115 lande.
CITYSEEKER

CITYSEEKER

CitySeeker fungerer som din egen personlige portner, der giver dig rejseinformation og optræder som byvejviser, når du er på farten. Udforsk over 500 byer i hele verden inklusive hoteller, restauranter, seværdigheder og kulturelle hotspots.
EVENTSEEKER

EVENTSEEKER

EventSeeker er din individuelle event-servicetjeneste i bilen. Den minimerer søgning og maksimerer det at gå på opdagelse, så du aldrig går glip at det, der sker lige rundt om hjørnet. Uanset, om du er i byen for første gang eller lokalkendt, anvender appen dine sociale likes og musikbiblioteker til at anbefale events i alle byer, du kører igennem.
PARKOPEDIA

PARKOPEDIA

Parkopedia er verdens største udbyder af parkeringsinformation, som anvendes af millioner af førere hver måned online og gennem dens smartphone-app. Parkopedia giver detaljeret information om 28 millioner parkeringspladser i mere end 90.000 p-anlæg på tværs af 6.000 byer i 40 lande.
MILEAGE TRACKER PRO

MILEAGE TRACKER PRO

Hold styr på dine rejser med Mileage Tracker Pro, som hjælper dig med at styre din forretningsudgifter. Med denne handy app kan du se alle statistikker for dine mest hyppige rejser - fx hvor lang tid, de varede, antal kørte kilometer og brugt mængde brændstof.
GLYMPSE

GLYMPSE

Glympse er en hurtig, gratis og enkel måde at dele din placering på med venner og familie. Systemet anvender GPS-sporing i realtid.

NYHEDER

NEWS ON BOARD

NEWS ON BOARD

News on Board anvender tekst-til-tale-teknologi til at tilbyde nyhedsindhold af højt indhold, som er indsamlet fra førende globale nyhedsbureauer og samlet i seks separate kategorier, så du kan følge med i udviklingen i realtid, mens du kører.
RIVET RADIO

RIVET RADIO

Rivet Radio er den perfekte ledsager, når du pendler om morgenen, kører til fitness eller er på farten. Hold dig opdateret omkring alt det, der sker i verden - lokale, nationale og globale nyheder leveres direkte til dig.
SÅDAN BETJENES INCONTROL-APPS

SÅDAN BETJENES INCONTROL-APPS

Når InControl Apps er tilsluttet til din smartphone, kan det styres fra dit køretøjs touchscreen. Se dit landespecifikke Land Rover-website, eller spørg din lokale forhandler for at få svar på, hvordan du installerer InControl Apps og søger efter kompatible apps. Når du har downloadet de apps, du har valgt, tilslutter du din smartphone via USB-porten i køretøjet, så du kan anvende dem via køretøjets touchscreen.
KOMPATIBLE APPS OG ENHEDER

KOMPATIBLE APPS OG ENHEDER

InControl Apps fås til de fleste Android- og Apple iOS-smartphones. InControl Apps arbejder ubesværet sammen med dit køretøjs touchscreen. Planlæg, oplev og hold dig forbundet med dine apps, som er optimeret til køretøjet.

*Bemærk, at vi ikke har et tæt samarbejde med Dropbox eller Google Drive, vi bruger kun den åbne API (åben løsning), der tilbydes af dem begge. Vi er nødt til at følge deres retningslinjer for logo og branding, og derfor er vi fri til at henvise til deres tjenester i vores appbeskrivelse. Mere info på https://developers.google.com/drive/v3/web/branding and https://www.dropbox.com/branding

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.

Du kan læse vores InControl vilkår og fortrolighedspolitik her.