CLASSIC EXPERIENCES

Classic Experiences giver entusiaster chancen for at besøge vores faciliteter og køre en lang række af klassiske Land Rover-modeller i nogle virkelig spektakulære og historiske områder.

JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS TOUR

Med vores helt nye anlæg, der fremviser alt det, Land Rover gør og står for, er det kun naturligt, at vi gerne vil vise det frem. Så Classic Works Tour tilbyder eksklusiv adgang til de sjældne Land Rover-serier I Reborn og Range Rover Reborn såvel som hele den klassiske kollektion. Der er virkelig tale om unik indsigt, som ikke kun omfatter dette historiske brands arv, men også dets fremtid og hvordan det bevares.

FÅ MERE AT VIDE
LAND ROVER CLASSIC

Hos Land Rover Classic brænder vi for at bevare og genetablere vores motorarv, så fremtidige generationer kan nyde og værdsætte den. Vi er hundrede procent dedikeret til at skabe initiativer til genopretning, vedligeholdelse og bevarelse af klassiske Land Rover-modeller, så disse køretøjers glorværdige fortid får den bedst mulige fremtid, og man kan nyde dem fremover.

LAND ROVER CLASSIC
LAND ROVER CLASSIC
JAGUAR LAND ROVER CLASSIC WORKS
Vi er stolte af at kunne præsentere den nye Jaguar Land Rover Classic Works-afdeling. De ansatte er erfarne teknikere og specialister i historiske biler, og vi sigter mod at tilbyde de allerbedste restaureringsfaciliteter.
LÆS MERE
AUTENTISKE BILER
Vi vækker historien til live igen ved omhyggeligt at genopbygge et begrænset udvalg af klassiske Land Rover-modeller inklusiv den ikoniske Land Rover Serie I og den originale todørs Range Rover-model.
LÆS MERE
SERVICEYDELSER TIL EJERE
Denne afdeling huser erfarne teknikere og personale med speciale i historiske biler og sigter mod at tilbyde ægte serviceeftersyn med garanti, genopbygning og salgsassistance for alle klassiske Land Rover-modeller, uanset hvor gamle de måtte være.
LÆS MERE
ORIGINALE DELE
Det vigtigste formål for Genuine Parts, som tilbyder ægte, klassiske Land Rover-dele til tusindvis af kunder på verdensplan, er at tilbyde det bedste serviceniveau og ægte kvalitetsprodukter til kunder med forkærlighed for gamle biler.
LÆS MERE
TILBAGE TIL LAND ROVER CLASSIC