FANTASTISK VEJGREB OG YDEEVNE

Stærke terrænegenskaber

KRAFTFULD OG SELVSIKKER

MINIMALISTISK DESIGN

Karrosserioverfladernes glatte design udstråler kraft og ydelse, mens de diskrete forlygter, kølergrillen og den skulpturelle nederste del af kofangeren udstråler selvtillid og attitude. Den ubrudte baglygtegrafik får bagenden til at skille sig ud.
STEALTH AND POWER

MODERNE MATERIALER

Nytænkningen af moderne luksus med omtanke resulterer i nutidige, tekniske materialer – herunder letvægts materialer fra Ultrafabrics.TM, altid uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

DEN NYE PERFORMANCE CHAMPION

SV EDITION ONE leverer suveræn kraft fra den specialtunede mild hybridmotor med 635 hk og Twin-Turbo og det innovative 6D Dynamics-affjedringssystem. Ultralette 23" fælge i kulfiber og keramiske bremseskiver åbner op for det sande dynamiske potentiale i vores mest teknologisk avancerede Range Rover Sport.
UDFORSK DENNE MODEL

STORMER HANDLING PACK

Oplev smidigheden i Range Rover Sport med en række førerassistenter, herunder Dynamic Response Pro, firehjulsstyring, elektronisk aktiv differential med Torque Vectoring by Braking og konfigurerbare køreprogrammer.
DYNAMIC AIR SUSPENSION

DYNAMIC AIR SUSPENSION

Den justérbare Dynamic Air Suspension er monteret på alle Range Rover Sport-modeller. Via navigationsdata og luftaffjedring sørger funktionen for dynamiske og rolige køreegenskaber uanset vejens forløb.
TORQUE VECTORING

TORQUE VECTORING

Torque Vectoring by Braking sikrer responsiv, kontrolleret kurvekørsel og styrepræcision i selv de skrappeste sving. Det elektroniske differentiale og bremsesystemet afbalancerer konstant fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Minimerer uønskede karrosseribevægelser –såsom krængning i sving eller hård nedbremsning –ved at overvåge flere end 100 parametre op til 500 gange i sekundet.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Dynamic Launch1 Optimerer gearskiftet og skaber maksimalt drejningsmoment og dermed hurtigere acceleration. Unikt for Range Rover Sport.

ELEKTRIFICERENDE KRAFT

Designet til at klare enhver udfordring.

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

122KM
WLTP. Forventet rækkevidde under reelle kørselsforhold op til 96 km.

OFFENTLIG OPLADNING (FRA)

<60minutter††
Oplad op til 80 % på under en time via en hurtiglader (DC-ladning).

0-100 KM/H

5,5timer
0-100 km/h in 5,5 timer.

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

16g/km
Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

PLUG-IN HYBRID

Medrivende performance, effektivitet og en af de få med 50 kW lynhurtig DC-opladning. Range Rover Sports plug-in hybrid kan oplade op til 80 % på under en time. Med 3,0-liters 6-cylindret Ingenium-benzinmotor, 160 kW og flere kørselstilstande.
PLUG-IN HYBRID

Tophastighed km/t

290KM/h

Maks. effekt

635PS (467kW)
Oplad op til 80 % på under en time via en hurtiglader (DC-ladning).

0-100 KM/H

3,8sekunder
Acceleration 0-100 km/t sekunder

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

263G/KM
WLTP Combined.

SV BENZIN V8

Den specialtunede 4,4-liters V8 mild hybridmotor med to turboer og 635 hk i SV EDITION ONE er den mest kraftfulde model, der nogensinde er monteret i en Range Rover. Den leverer øjeblikkelig respons med exceptionelle køreegenskaber og maksimal effekt.
SV BENZIN V8

Tophastighed km/t

242KM/h

Maks. effekt

400PS (294kW)

0-100 KM/H

5,5timer
0-100 km/h in 5,5 timer.

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

TBC g/km
WLTP Combined.

benzin-mildhybrider

Vores benzin-mildhybrider giver dig hurtig og responsiv acceleration til dynamisk kørsel samt forbedret ydeevne og effektivitet.
benzin-mildhybrider

Tophastighed km/t

218KM/h

Maks. effekt

300PS (221kW)

0-100 KM/H

6,4timer
0-100 km/h in 6,4 timer.

CO-VÆRDIER2 UDLEDNING (FRA)

186g/km
WLTP Combined.

diesel-mildhybrider

Effektive og kraftfulde - vores diesel-mildhybrider giver kraftfuldt drejningsmoment til kontrolleret offroad-kørsel og trækning.

diesel-mildhybrider

SPORTSLIG LUKSUS

ACTIVE NOISE CANCELLATION

Focus on enjoying the journey. Next generation Active Noise Cancellation filters out any unwanted noises using a network of advanced audio technology as part of the optional MeridianTM Signature Sound System*.

INTUITIV TEKNOLOGI

PIVI PRO

Det prisvindende Pivi Pro-infotainmentsystem er vores hidtil mest intuitive. Det omfatter alle betjeningselementer på en enkelt touchskærm, der sikrer nem forbindelse til smartphones og åbner for en lang række tilsluttede kørselsmuligheder.

FØRERASSISTENTER

Vælg mellem forskelligt udstyr, som er designet til at gøre både kørsel og parkering nemt. Du får adgang til Driver Assistance Mode via knapper på rattet.
FØRERASSISTENTER
BAGSÆDEUNDERHOLDNING

BAGSÆDEUNDERHOLDNING

Passagererne kan se film eller tilslutte en konsol, så de kan blive underholdt på rejsen. To 11,4" HD-skærme giver mulighed for skærmspejling og tilslutning af enheder via HDMI.
OPKOBLET KOMFORT

OPKOBLET KOMFORT

Online Pack giver nem forbindelse med integrerede apps såsom Spotify. Med trådløs softwareopdatering (SOTA) er dit køretøj altid opdateret.
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Minimer kabelrod. Oplad kompatible smartphones trådløst i bilen.
UMIDDELBAR OG SIKKER

UMIDDELBAR OG SIKKER

Når du åbner døren i førersiden, flyttes ratstammen og førersædet til side, så nummere kan stige ud. Når du går væk fra bilen, låses dørene automatisk, når nøglen ikke længere er indenfor rækkevidde.

DIGITALE LED-FORLYGTER

Digitale LED-forlygter med signaturkørelys giver fantastisk udsyn om natten med op til 500 m rækkevidde. Hver forlygte har 1,3 millioner digitale mikrospejlenheder, og adaptiv belysning anvender navigationsdata til proaktivt at følge vejen forude.

UOVERTRUFNE EGENSKABER

TERRAIN RESPONSE

Med syv terræn-indstillinger at vælge imellem vil Terrain Response 2 automatisk tilpasse responsen i køretøjets motor, gearkasse, differentiale og undervogn. Tilpas dit offroad-system efter dine præferencer med Configurable Terrain Response
TERRÆNKONTROL

TERRÆNKONTROL

Indstiller og holder en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom mudder, vådt græs, sne og snavsede veje. Verdens første adaptive fartpilot til terrænkørsel registrerer terrænet og styrer automatisk hastigheden for at opnå optimal kontrol og samtidig opretholde det ønskede komfortniveau.
VADEDYBDE

VADEDYBDE

Range Rover Sport har en vadedybde på op til 900 mm**. 3D-Surround Camera med Wade Sensing informerer dig om, hvornår bilens maksimale vadedybde næsten er nået. Styresystemet giver information i realtid for større opmærksomhed ved dårligt udsyn.

TESTET TIL DET EKSTREME

Testet helt til grænsen under de mest ekstreme forhold fra Polarcirklen til den brændende ørken og fra racerbanen til off-road. Range Rover Sport er klar til at møde en hvilken som helst udfordring.
<!--td {border: 1px solid #cccccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}-->TESTET TIL DET EKSTREME

SKRÆDDERSYET TILPASNING

Skræddersy Range Rover Sport efter dine præferencer med et udvalg af modeller, motorer og udstyrspakker.

SV EDITION ONE

BRUGERTILPASSET ELLER KLAR TIL AT BESTILLE

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiørmuligheder.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

MODELLER OG SPECIFIKATIONER

Se hele modeludvalget og specifikationer.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Spændende, dynamisk og selvbevidst.
RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Dramatisk, Intens, Kompromisløs

Se WLTP-tal. De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. Tallene under reelle kørselsforhold kan afvige herfra. CO-2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

✝✝Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuel opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

*Monteret som standard på Range Rover Sport SV EDITION ONE

**Tjek altid ruten, og stig ud, før vandløb krydses.

1Fås ikke til plug-in hybrid. 2Texcell-undersøgelse, udført i 2020 på vegne af Panasonic, som præsenterede resultatet. 3SARS-CoV-2 er navnet på virussen, der hører under coronavirus-familien af virus. Covid-19 er navnet på sygdommen, som virussen forårsager. 4Amazon Alexa og Land Rover Remote-skill, gælder kun på specifikke markeder. 5Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.

SV-modellen på billedet er i lakfarven Carbon Bronze Matte, som nu er udsolgt, og som ikke længere kan bestilles. Kontakt venligst din nærmeste forhandler for tilgængelige farver. Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.​ Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

Apple CarPlay® er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren. Android AutoTM er et varemærke, der tilhører Google LLC. App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc. Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC. MeridianTM er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. TrifieldTM og ”three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.