UDFORSK

DEN NYE RANGE ROVER SPORT
<h3>UDFORSK</h3>
<strong>DEN NYE RANGE ROVER SPORT</strong>
Range Rover Sport L461 22MY
KLIK HER FOR AT INTERAGERE
Range Rover Sport side view.

MINIMALISTISK DESIGN

Karrosserioverfladernes glatte design udstråler kraft og ydelse, mens de diskrete forlygter, kølergrillen og den skulpturelle nederste del af kofangeren udstråler selvtillid og attitude. Den ubrudte baglygtegrafik får bagenden til at skille sig ud.

MUSKULØST UDTRYK

Range Rover Sports muskuløse fremtoning understreges af de dramatiske proportioner og det korte overhæng. 23" fælge fås i forskellige varianter. Bilens profil er let genkendelig.

EKSKLUSIVE DETALJER

Range Rover Sport Dynamic er fyldt med markante designdetaljer. Med detaljer i Satin Burnished Copper, unikke nedre kofangere og Matte Graphite-inskription, der forstærker bilens fremtoning.
STEALTH AND POWER

MODERNE MATERIALER

Nytænkningen af moderne luksus med omtanke resulterer i nutidige, tekniske materialer – herunder letvægts materialer fra Ultrafabrics.TM, altid uden at gå på kompromis med kvalitet eller ydeevne.

DEN NYE PERFORMANCE CHAMPION

SV EDITION ONE leverer suveræn kraft fra den specialtunede mild hybridmotor med 635 hk og Twin-Turbo og det innovative 6D Dynamics-affjedringssystem. Ultralette 23" fælge i kulfiber og keramiske bremseskiver åbner op for det sande dynamiske potentiale i vores mest teknologisk avancerede Range Rover Sport.

AVANCEREDE TEKNOLOGIER

En kombination af fremragende performance og terrænkørsel på et helt nyt niveau. En lang række egenskaber sikrer øget respons på vejen, forbedrede køreegenskaber og smidighed.
DYNAMIC AIR SUSPENSION

DYNAMIC AIR SUSPENSION

Den justérbare Dynamic Air Suspension er monteret på alle Range Rover Sport-modeller. Via navigationsdata og luftaffjedring sørger funktionen for dynamiske og rolige køreegenskaber uanset vejens forløb.
TORQUE VECTORING

TORQUE VECTORING

Torque Vectoring by Braking sikrer responsiv, kontrolleret kurvekørsel og styrepræcision i selv de skrappeste sving. Det elektroniske differentiale og bremsesystemet afbalancerer konstant fordelingen af motorens moment mellem de fire hjul.
ADAPTIVE DYNAMICS

ADAPTIVE DYNAMICS

Minimerer uønskede karrosseribevægelser –såsom krængning i sving eller hård nedbremsning –ved at overvåge flere end 100 parametre op til 500 gange i sekundet.
DYNAMIC LAUNCH

DYNAMIC LAUNCH

Dynamic Launch1 Optimerer gearskiftet og skaber maksimalt drejningsmoment og dermed hurtigere acceleration. Unikt for Range Rover Sport.

PLUG-IN HYBRID

Medrivende performance, effektivitet og en af de få med 50 kW lynhurtig DC-opladning. Range Rover Sports plug-in hybrid kan oplade op til 80 % på under en time. Med 3,0-liters 6-cylindret Ingenium-benzinmotor, 160 kW og flere kørselstilstande.

SPECIFIKATIONER FOR PLUG-IN HYBRID

ELEKTRISK RÆKKEVIDDE (OP TIL)

115 KM

WLTP. Forventet rækkevidde under reelle kørselsforhold op til 96 km.

CO-værdier2 UDLEDNING (FRA)

15 g/km*

Ingen udledning fra udstødningen i EV Mode.

OFFENTLIG OPLADNING (FRA)

<60 MINUTTER**

Oplad op til 80 % på under en time via en hurtiglader (DC-ladning).

HJEMMEOPLADNING (FRA)

5 TIMER**

Op til 100 % med en 7 kW hjemmeoplader (AC-ladning).

SPORTSLIG LUKSUS

AKTIV STØJREDUKTION

Fokuser på at nyde rejsen. Næste generation af aktiv støjreduktion filtrerer al uønsket støj fra ved hjælp af et netværk af avanceret lydteknologi som en del af MeridianTM signaturlydsystemet (ekstraudstyr)*.

INTUITIV TEKNOLOGI

PIVI PRO

Det prisvindende Pivi Pro-infotainmentsystem er vores hidtil mest intuitive. Det omfatter alle betjeningselementer på en enkelt touchskærm, der sikrer nem forbindelse til smartphones og åbner for en lang række tilsluttede kørselsmuligheder.
BAGSÆDEUNDERHOLDNING

BAGSÆDEUNDERHOLDNING

Passagererne kan se film eller tilslutte en konsol, så de kan blive underholdt på rejsen. To 11,4" HD-skærme giver mulighed for skærmspejling og tilslutning af enheder via HDMI.
OPKOBLET KOMFORT

OPKOBLET KOMFORT

Online Pack giver nem forbindelse med integrerede apps såsom Spotify. Med trådløs softwareopdatering (SOTA) er dit køretøj altid opdateret.
TRÅDLØS OPLADNING

TRÅDLØS OPLADNING

Trådløs opladning giver mulighed for at oplade kompatible smartphones og minimere rod i kabinen.
KØRSELSASSISTENTER

KØRSELSASSISTENTER

Vælg blandt et udvalg af features, der ved brug af innovative teknologier er designet til at gøre køreturen og parkering nemmere og dermed give dig en endnu bedre køreoplevelse.

DIGITALE LED-FORLYGTER

Digitale LED-forlygter med signaturkørelys giver fantastisk udsyn om natten med op til 500 m rækkevidde. Hver forlygte har 1,3 millioner digitale mikrospejlenheder, og adaptiv belysning anvender navigationsdata til proaktivt at følge vejen forude.
DESIGN DIN EGEN

UOVERTRUFNE EGENSKABER

TERRAIN RESPONSE

Terrain Response 2 med syv terrænfunktioner at vælge imellem sørger for at Range Rover Sport kan tilpasse responsen fra motoren, gearkassen, differentialer og chassissystemer. Configurable Terrain Response-teknologien giver dig mulighed for at tilpasse dine præferencer for offroad-systemer.
TERRÆNKONTROL

TERRÆNKONTROL

Indstiller og holder en konstant hastighed under krævende kørselsforhold såsom mudder, vådt græs, sne og snavsede veje. Verdens første adaptive fartpilot til terrænkørsel registrerer terrænet og styrer automatisk hastigheden for at opnå optimal kontrol og samtidig opretholde det ønskede komfortniveau.
VADEDYBDE

VADEDYBDE

Range Rover Sport har en vadedybde på op til 900 mm**. 3D-Surround Camera med Wade Sensing informerer dig om, hvornår bilens maksimale vadedybde næsten er nået. Styresystemet giver information i realtid for større opmærksomhed ved dårligt udsyn.

SKRÆDDERSYET TILPASNING

Skræddersy Range Rover Sport efter dine præferencer med et udvalg af modeller, motorer og udstyrspakker.

SV EDITION ONE

BRUGERTILPASSET ELLER KLAR TIL AT BESTILLE

Vælg model, motor og udstyrspakke, før du skræddersyr din bil med et udvalg af lakeringer, fælge og interiørmuligheder.

UNIKT FOR DIG

Et udvalg af pakkemuligheder og tilbehør. Mulighed for at vælge forskellige farver, hjul og tag. Når vi siger, at dette er din Range Rover Sport, så mener vi det.

FORTSÆT UDFORSKNINGEN

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

RANGE ROVER SPORT-MODELLER

Se hele modeludvalget.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Spændende, dynamisk og selvbevidst.
SPECIFIKATIONER

SPECIFIKATIONER

Se fakta og tal.

*Se WLTP-tal.

De angivne værdier er resultatet af producentens officielle tests i henhold til EU-lovgivningen med et fuldt opladet batteri. Kun til sammenligning. Tallene under reelle kørselsforhold kan afvige herfra. CO-2, brændstoføkonomi, energiforbrug og rækkevidde kan variere alt efter kørestilen, terrænet, lasten, monterede hjul og tilbehør, ruten samt batteriets tilstand. Tal for rækkevidden er baseret på et produktionskøretøj, som gennemkører en standardrute.

**Opladningstiden varierer afhængigt af mange faktorer, herunder: batteriets alder, tilstand, temperatur og aktuel opladning, det anvendte udstyr og opladningsvarighed.

Monteret som standard på Range Rover Sport SV EDITION ONE
*
Tjek altid ruten, og stig ud, før vandløb krydses.

1Fås ikke til plug-in hybrid.
2Texcell-undersøgelse, udført i 2020 på vegne af Panasonic, som præsenterede resultatet.
3Amazon Alexa og Land Rover Remote-skill, gælder kun på specifikke markeder.
4Der er ikke tale om et live-billede. Tjek omgivelserne for en sikkerheds skyld.

Ekstraudstyr og tilgængeligheden heraf kan variere afhængigt af bilens specifikation (model og drivlinje) og land eller kræve installation af andet udstyr for at kunne blive monteret. Kontakt din lokale forhandler for yderligere oplysninger, eller design din bil online.

Funktioner i bilen må kun anvendes af føreren, når det er sikkert for denne at bruge dem. Føreren skal sikre sig, at vedkommende hele tiden har fuld kontrol over bilen.

Pivi- og InControl-features, ekstraudstyr, tjenester fra tredjeparter og tilgængeligheden af disse afhænger af det lokale land – spørg din Land Rover-forhandler om tilgængeligheden i dit land og samtlige betingelser. Visse features kræver et passende SIM-kort med en egnet dataaftale, der kræver ekstra abonnement som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse til mobilnetværket overalt. De informationer og billeder, der vises i forbindelse med InControl-teknologien, inklusiv skærmbilleder og sekvenser, afhænger af software-opdatering, versionskontrol og andre systemændringer/visuelle ændringer, afhængigt af det valgte ekstraudstyr.​ Amazon, Alexa og alle tilknyttede logoer er varemærker, der tilhører Amazon.com, Inc. eller dets datterselskaber. Visse Alexa-funktioner afhænger af smart home-teknologi. Brug af Amazon Alexa kræver en Amazon-konto.

Apple CarPlay® er et varemærke, der tilhører Apple Inc. Der kan gælde betingelser for slutbrugeren.

Android AutoTM er et varemærke, der tilhører Google LLC.

App Store er et varemærke tilhørende Apple Inc.

Google Play Store er et varemærke tilhørende Google LLC.

MeridianTM er et registreret varemærke, der tilhører Meridian Audio Ltd. TrifieldTM og ”three fields”-enheden er et varemærke, der tilhører Trifield Productions Ltd.