FLEET & BUSINESS KUNDESERVICE

Hvem kan du tale med?

Du kan tale med alle vores forhandlere om dine specifikke behov, eller du kan, hvis du ønsker det, gå direkte til et vores specialiserede Fleet & business centre. De fokuserer på at give dig al den information, du har brug for, når du skal træffe en kvalificeret beslutning. Når du vælger Land Rover til din flåde, ønsker vi først og fremmest, at du og dine kollegaer opnår fred i sindet, bekvemmelighed og eksemplarisk service uden undtagelser eller kompromiser.

 

Vores kundeservice

Land Rovers kundeserviceprogram for flåde og virksomhed gør det let at finde den rette serviceplan til dine behov. Glæd dig over en række enestående fordele, der giver fred i sindet og beskytter dig og din bil på vejen. 


Serviceplaner

Med vores skræddersyede vedligeholdelsespakker tager vi os af dine biler, som var de vores egne. Regelmæssige servicebesøg sørger for, at de er så gode som nye i længere tid, så du og dine kollegaer kan glæde sig over optimal ydelse på hver eneste tur. 


Udvidet garanti

Vores udvidede garanti giver fortsat fred i sindet, når producentgarantien udløber. Alt reparationsarbejde udføres af Jaguar Land Rover-godkendte teknikere, der udelukkende anvender originale dele, så du kan være sikker på, at din bil er i de bedst mulige hænder. 


Vejhjælp

Land Rover Assistance er et omfattende, skræddersyet assistanceprogram. Det giver komplet dækning og klassens bedste support til nødstilfælde, lige fra havari og ulykker til mindre nødsituationer.


Ulykkesservices

Hvis uheldet er ude, gør vi alt, hvad der står i vores magt, for at dine kollegaer hurtigst muligt er tilbage i førersædet. 
Din bil repareres i henhold til de højeste standarder, og fordi vi kun anvender Land Rover-godkendte karrosseri- og lakeringscentre, returneres den til dig i samme stand som før, så bilen bevarer sin gensalgsværdi.

KONTAKT OS

TILBAGE TIL FLEET & BUSINESS, OVERSIGT


British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding