KRAFTFULD. STILFULD.
TEMPERAMENTS-FULD.

KRAFTFULD. STILFULD.<br/> TEMPERAMENTS-FULD.

Discovery Sport Signature leverer alt det, du har brug for i en firmabil – og en del mere

Discovery Sport har alle dage været en ualmindelig alsidig SUV. Det bliver der kun mere af i den nye version som Plug-in hybrid. Udover den sublime komfort, kræfterne og det kendte firhjulstræk, har du nu også friheden til at køre elektrisk. Lyder det som drømmen af en firmabil?

PARAT TIL AT BLIVE OVERBEVIST?

PARAT TIL AT BLIVE OVERBEVIST?

VIL DU VIDE MERE OM LAND ROVER?

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

MØD VORES PLUG-IN HYBRIDER

Hele Range Rover-familen er blevet elektrificeret og flere er på vej. Læs mere om vores effektive plug-in hybrid-modeller.
FORDYB DIG I DISCOVERY SPORT

FORDYB DIG I DISCOVERY SPORT

Discovery Sport har mange kvaliteter. Bilen kan med sin rummelighed fragte op til 7 passagerer, så der er plads til de fleste børnefamilier. På samme tid er bilen moderne og fyldt med nyeste teknologi.

3 STEP TIL DIN LAND ROVER

1. Prøv modellerne og vælg din favorit

Find netop den Land Rover som passer til dit behov. Oplev hvordan køreegenskaber, alsidighed og komfort føles bag rattet af en moderne Land Rover.

2. Få en Land Rover som passer til dine behov

Få et skræddersyet tilbud som passer til netop dine behov. Vi kan tilpasse din firmabil, så den passer til netop dit kørselsbehov, forbrug, økonomi og udstyr.

3. Kør afsted i din nye Land Rover

Vi glæder os til at levere din drømmebil, og måske har vi den allerede på lager, så du hurtigt kan få den leveret. Vi giver dig en grundig introduktion til din nye bil, så vi sikre os, at du får gavn af alle dens funktioner.

VÆRD AT VIDE OM LAND ROVER ERHVERVSBESKATNING

1. Overskuelig Privatøkonomi

Fjern bekymringerne og få en overskuelig biløkonomi med en fast beskatning, som dækker alle omkostninger ved at være kørende i bilen. Glem alt om udgifter til brændsstof og forsikring.

2. Frigør Ressourcer

Når en medarbejder får firmabil frigører det ofte ressourcer, førhen er der måske brugt ressourcer på at registrere kørsel, transport og forskellige afgifter for den enkelte medarbejder. Derfor er der betydeligt mindre administration i at have en medarbejder kørende i firmabil.

3. Fuld fleksibilitet

Oplev stor fleksibilitet med erhvervsleasing, som typisk betyder at man kan skifte til den nyeste model hvert 3. år. Derfor er der rig mulighed for at skifte ofte imellem forskellige modeller, udstyrsvarianter og motorer.

4. Komfort

Når du vælger en firmabil er det oftest fordi du i arbejdssammenhæng bruger en bil rigtig meget. Ved at vælge en Land Rover, vælger du også at denne tid skal være så behagelig og komfortabel som muligt.