LAND ROVER BENZIN- ELLER DIESELMOTORER

TRÆF DIN BESLUTNING PÅ ET VELINFORMERET GRUNDLAG

ET UDVALG AF MOTORER

Du har måske besluttet dig for én af vores biler, og du kender sandsynligvis udvalget af benzin-, diesel- og PHEV-motorer, som vi tilbyder, men hvilken er den rette for dig? Udvalget af vores tilgængelige motorer matcher din livsstil og dine hyppigste køreture med den motor, som er bedst for dig.

HVILKEN TYPE FØRER ER DU?

KØRSEL I BYEN

KØRSEL I BYEN

Hvis du anvender din bil til korte ture i byen, såsom at køre børnene i skole eller køre ud og handle, er benzinmotoren det passende valg. Du kører sjældent på motorveje og ikke så langt, primært i bebyggede områder.
KØRSEL MELLEM BYER

KØRSEL MELLEM BYER

For førere, der kører længere strækninger på motorveje og sjældent kører i byen, er en dieselmotor en mulighed, der er værd at overveje.
BY- OG LANDEVEJSKØRSEL

BY- OG LANDEVEJSKØRSEL

Dem, der bor uden for byen, men regelmæssigt pendler på motorvejen, bør overveje en dieselmotor. Land Rovers EU6-dieselbiler er undtaget fra de foreslåede gebyrer i ultra-lav-emissions-zoner.
KØREGLÆDE

KØREGLÆDE

Hvis du elsker spænding og primært kører på landeveje for fornøjelsens skyld og sjældent i byområder, kan du enten vælge en diesel- eller benzinmotor.

INGENIUM MOTORER

Vores Ingenium-dieselmotorer opnår udledningsværdier ned til 152 g/km CO2 i Range Rover Evoque. Testkørsel af en Land Rover giver dig mulighed for at sidde bag rattet og selv teste vores motorers performance.
BOOK EN PRØVETUR

VIGTIGSTE FAKTA

EURO 6-MOTORER

EURO 6-MOTORER

Vores EU6-dieselmotorer hører til de reneste i verden. Deres udledningsværdier kan sammenlignes med benzinmotorer, men med CO2-udledninger, som er 20-25 procent lavere.
NITROGENOXID

NITROGENOXID

Alle vores køretøjer vil fra og med september 2015 være udstyret med avanceret SCR-efterbehandling af udstødningsgasserne (selektiv katalytisk reduktion (dvs. AdBlue)), som hjælper med til at reducere NOX-udledningen.
DPFer

DPFer

I perioden mellem 2004 og 2016 er vores NOx-udledning blevet reduceret med mere end 90 procent. Meget effektive dieselpartikelfiltre (DPFer) i vores køretøjer opfanger 99,9 procent af alle partikler.
ULEZ

ULEZ

Vores EU6-motorer er undtaget fra forslaget om et ultra-lav-emissions-zone-gebyr (ULEZ), som er fremsat af Transport for London i Storbritannien.

ORDLISTE

OPEN ALL
NOx
CO2
PM
EU5
EU6
DEF
DPF
SCR
NEDC
RDE
WLTP
ULEZ

UDFORSK LAND ROVER

MODELLER

MODELLER

Find den perfekte Land Rover for dig.
ANSVARLIGHED

ANSVARLIGHED

Hver eneste dag arbejder vi på at øge bæredygtigheden og sænke vores produktionsproces’ indflydelse på driften.
INNOVATION

INNOVATION

Udforsk, hvordan vores teknikere og designere skaber fremtidens SUV-teknologier.

‡ Alle tal er producentens mål og underlagt endelig bekræftelse forud for produktionen. Bemærk, at CO2- og brændstoføkonomital kan variere afhængigt af fælgmontering, og de laveste tal kan eventuelt ikke opnås med standardfælge.