INCONTROL KØRSELSASSISTENT

VÆLG BLANDT ET UDVALG AF FUNKTIONER DESIGNET TIL AT GØRE KØRSEL OG PARKERING NEMMERE OG MERE SIKKERT.

KØRSEL

NYD DEN TRYGHED, SOM ADVARSEL OM FARER OG ALARMER GIVER.
KØRSEL

KØRSELSFUNKTIONER

NØDOPBREMSNING AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

NØDOPBREMSNING AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING

Registrerer, hvis der er risiko for en kollision med et andet køretøj og viser en Forward Alert for at advare føreren om at bremse. Hvis føreren ikke reagerer, aktiverer bilen bremserne for at afbøde virkningen af det mulige sammenstød*.
LANE KEEP ASSIST

LANE KEEP ASSIST

Hvis du utilsigtet forlader din vognbane på motorvejen, vil din Land Rover ikke kun advare dig om situationen, men også styre dig sikkert tilbage i din egen vognbane igen.
DRIVER CONDITION MONITOR

DRIVER CONDITION MONITOR

Driver Condition Monitor registrerer, hvis du begynder at blive døsig, og advarer dig i god tid, hvis du har brug for en pause.
TRAFFIC SIGN RECOGNITION

TRAFFIC SIGN RECOGNITION

Traffic Sign Recognition viser ændringer i hastighedsgrænserne og andre vejskilte i instrumentpanelet.
ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT

ADAPTIV FARTPILOT MED KØASSISTENT

Indstil din kørehastighed samt en afstand, som skal holdes til forankørende køretøjer, hvorefter dit køretøj automatisk tilpasser hastigheden, hvis andre trafikanter sænker hastigheden.
INTELLIGENT NØDOPBREMSNING

INTELLIGENT NØDOPBREMSNING

Når kameraer registrerer en fare inden for en vis afstand, får du en akustisk advarsel om kollision, og bremserne aktiveres automatisk.
BLIND SPOT ASSIST

BLIND SPOT ASSIST

Et blinkende ikon i det relevante sidespejl gør dig opmærksom på forhindringer, som befinder sig i eller hurtigt nærmer sig din blinde vinkel.
FILM OM RESERVE TRAFFIC DETECTION

FILM OM RESERVE TRAFFIC DETECTION

Systemet advarer dig om køretøjer, fodgængere eller andre farer, der nærmer sig fra begge sider af dit køretøj. Systemet advarer dig med både akustiske og visuelle advarsler, så du ved, hvad der er bag bilen, selv om udsynet er spærret.

PARKERING

FIND EN PARKERINGSPLADS, OG PARKÉR UBESVÆRET
PARKERING

PARKERINGSFUNKTIONER

360° PARKERINGSHJÆLP

360° PARKERINGSHJÆLP

Sensorer til parkeringshjælp bag på, foran og på siderne af køretøjet giver dig akustisk og visuel feedback i realtid, så du ved, hvor tæt du er på forhindringer.
PARK ASSIST

PARK ASSIST

Dit køretøj leder efter og manøvrerer ind i både parkeringsbåse og parallelle parkeringspladser, mens du koncentrerer dig om hastighed og retning.
360° SURROUND CAMERA

360° SURROUND CAMERA

Med en 360° visning af de umiddelbare omgivelser uden for køretøjet via touchscreenen får du hjælp til at udføre forskellige manøvrer, lige fra parkering ved en kantsten til kørsel ind i og ud af trange båse og kryds.
CLEAR EXIT DETECTION

CLEAR EXIT DETECTION

En advarselslampe blinker i bagdørene for at hjælpe alle med at komme sikkert ud af køretøjet, hvis der er modkørende trafik eller andre farer.

*Nødopbremsning ved høj hastighed er funktionsdygtigt og aktivt i hastighedsområdet fra 10 km/t til 160 km/t.

Når vi udruller InControl, kan specifikke funktioner, der er beskrevet, være ekstraudstyr og markeds- eller drivlinjeafhængig. Kontakt din lokale Land Rover-forhandler for tilgængelighed og for at få oplysninger om de fulde bestemmelser i dit land. Visse funktioner kræver et passende SIM-kort med en egnet datakontrakt, der kræver ekstra abonnement efter den indledende periode som angivet af forhandleren. Der kan ikke garanteres forbindelse overalt.