LAND ROVER DIESELPARTIKELFILTER

HVAD ER ET DIESELPARTIKELFILTER (DPF), OG HVORFOR ER DET VIGTIGT?

REN OG EFFEKTIV

For at kunne imødegå de strenge udledningsbestemmelser, som blev indført i 2009, er alle nye dieselbiler udstyret med et udstødningsfilter. Dette filter benævnes også dieselpartikelfilter (DPF). Biler udstyret med et DPF har mere effektiv styring af udledningen. DPFer indfanger og lagrer partikler fra udstødningsgasser effektivt, hvilket hjælper med til at sænke udledningen fra udstødningen.

ADVARSELSLAMPER

Nogle kørselsforhold såsom hyppig kørsel over korte strækninger, i langsomt kørende trafik eller i koldt vejr kan medføre, at der ikke er tilstrækkelig mulighed for regenerering. Når dette sker, vises en advarselslampe i instrumentpanelet.

MØRKEGUL

MØRKEGUL

En mørkegul advarselslampe angiver, at regenerering er påkrævet. Kør med en hastighed på mellem 60 km/t og 112 km/t i 20 minutter, hvorefter filtret bør være renset. Hvis man ikke muliggør automatisk rensning efter visning af en advarsel, kan det medføre, at bilens ydelse er nedsat.
RØD

RØD

En rød advarselslampe angiver, at filtret er fuldt. I så fald bedes du kontakte din lokale Land Rover forhandler hurtigst muligt.
GRØN

GRØN

En grøn kontrollampe viser, når regenereringen er afsluttet. En lille, midlertidig stigning i brændstofforbruget kan forekomme under selvrensningen. Bilens DPF har renset sig selv automatisk, og du kan nu genoptage din tidligere kørestil.

LÆS MERE

LAND ROVER ADBLUE OG DEF

LAND ROVER ADBLUE OG DEF

Hvordan tjekker du niveauet, og hvornår påfylder du DEF/AdBlue® på din dieselbil.
LAND ROVER BENZIN- OG DIESELMOTORER

LAND ROVER BENZIN- OG DIESELMOTORER

Vi tilbyder et bredt udvalg af motorer og drivlinjer. Find den perfekte for dig.