ANSVARLIG VIRKSOMHED

VI VED, AT DET ER AFGØRENDE FOR EN SUCCESRIG FREMTID, AT VI SÆTTER PRIS PÅ OG BESKYTTER MILJØET OG DE SAMFUND, VI ARBEJDER I.

Vi har et ansvar for, at vores forretning vokser på en ansvarlig og bæredygtig måde, så vi kan tilføre vores kunder, virksomhed og den overordnede økonomi værdi.

Dr Ralf Speth
CEO, Jaguar Land Rover

 • PÅVIRKNING I LEVETIDEN

  For at reducere vores produkters og drifts overordnede påvirkning af miljøet anvender vi livscyklusvurderinger som grundlag for fremtidig forskning og produktudvikling.

 • VI SER AFFALD SOM EN VÆRDIFULD RESSOURCE

  Vi arbejder på at reducere affaldsmængden og vandforbruget. Vi anerkender i stigende grad værdien af vores ressourcer ved at søge innovative måder at genbruge eller genanvende dem på.

 • REDUKTION AF VORES CO2-UDLEDNING

  Vi vurderer konstant nye måder at håndtere vores CO2-fodaftryk på med henblik på opnåelsen af en reduktion på 30 % af vores udledning for hele vores produktion inden 2020.

 • VI SKABER MULIGHEDER FOR 12 MILLIONER MENNESKER

  Vi støtter lokale og globale samfund med projekter inden for humanitær hjælp og sundhed, uddannelse, design, teknologi og talenter, miljø og fredning gennem vores 2020 Global Corporate Social Responsibility-program.

ANSVAR FOR MILJØET
BÆREDYGTIG PRODUKTION

Ud over at udvikle bæredygtig produktion i hele verden og sikre at vores faciliteter lever op til de højeste internationale standarder, benytter vi også en helt ny tilgang til optimering af effektivitet og minimering af affald. Vi har også gjort store fremskridt inden for reduceret vandforbrug, energiforbrug og deponering af affald.
LÆS ARTIKLEN
SE VORES BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT

REDUCERET UDLEDNING

Hvordan bygger man flere biler, samtidig med at man reducerer udledningen? Det er en udfordring, som vi løbende håndterer ved at ændre alt, lige fra vores fabriksprocesser og logistik til at investere milliarder i nye produkter og faciliteter, forskning og udvikling. Find ud af mere ved at læse vores rapport om bæredygtighed.
LÆS ARTIKLEN
SE VORES BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT

KOMPENSERING FOR UDLEDNING

We offset 100% of our manufacturing assembly emissions and use carbon finance to Vi kompenserer for 100 % af udledningen fra samleprocessen i vores produktion og anvender CO2-handel til at investere i lokale projekter i hele verden. For eksempel har vi støttet distributionen af de innovative LifeStraw-vandfiltre til mere end 1.200.000 mennesker i det vestlige Kenya, så de ikke længere er nødt til at koge deres drikkevand.

SE FILMEN
VORES TILGANG TIL LIVSCYKLUSSEN
Den værdifulde viden, vi har opnået gennem vores livscyklusvurdering, har hjulpet os med at skabe den mest bæredygtige generation af Land Rover-modeller nogensinde.
LETVÆGTERE
Ved at reducere vægten af karrosseri og komponenter kan vi gøre vores biler mere effektive, samtidig med at de kan levere den enestående ydelse, som vores kunder forventer.
BRUG AF MERE BÆREDYGTIGE MATERIALER
Som en ansvarlig virksomhed har vi sat os et langsigtet mål om at bruge bæredygtige materialer som f.eks. naturgummi, genbrugt aluminium og plastic.
NY DIESEL, BENZIN ELLER PHEV?
Uanset, om du regelmæssigt kører bykørsel eller længere ture på motorvejen, kan du træffe en afgørelse om din næste bil på et informeret grundlag med 5 hurtige spørgsmål.
HVILKEN BIL ER DEN RIGTIGE FOR DIG?
SOCIAL ANSVARLIGHED
VI INSPIRERER FREMTIDENS INGENIØRER

Vi vil give næste generations ingeniører midlerne og evnerne til at skabe en ny bølge af innovation. Indtil videre har flere end 200.000 børn deltaget i vores program – Inspiring Tomorrow’s Engineers. Vi skaber også muligheder for dygtige unge, der kan deltage i vores lærepladsprogrammer.

LÆREPLADSPROGRAM

Vores prisvindende lærepladsprogram motiverer mange unge til at blive ingeniører eller arbejde inden for bildesign og teknologi. Lærlingene får løn under uddannelse, og når de er færdige, har de mulighed for at søge spændende jobs i hele verden. Hvert eneste år tilbyder vi ansættelse til et stort antal unge.

LÆS MERE
HJÆLP TIL UDSATTE

Land Rover arbejder sammen med Røde Kors-selskaber i hele verden om projekter, der spænder fra katastrofeberedskab til støtte til økonomisk trængte. For eksempel arbejder Land Rover sammen med det britiske Røde Kors om at yde praktisk hjælp i hverdagen til socialt udsatte, der bor alene i isolerede samfund, og som står over for store vanskeligheder, for eksempel efter hospitalsophold.

LÆS MERE
LØVESIKRE BOMAER

En boma er et hegn af lokale materialer, der bruges til at beskytter mennesker og kvæg mod løver og andre rovdyr, hvilket beskytter løverne mod at blive jaget af hyrderne. Vi samarbejder med Born Free Foundation om at opføre bomaer i Kenyas Amboseli-nationalpark, der skytte beskytte omkring 2.500 mennesker og 32.500 dyr.

LÆS MERE
VORES PARTNERE
DET INTERNATIONALE FORBUND AF RØDE KORS- OG RØDE HALVMÅNE-SELSKABER
Land Rovers langvarige samarbejde med Røde Kors begyndte i 1954, hvor vi leverede en Series 1 Land Rover til Britisk Røde Kors til brug som et mobilt apotek i Dubai.
LÆS MERE
BORN FREE FOUNDATION
Land Rover og Born Free samarbejder om at beskytte vilde dyr og deres levesteder.
LÆS MERE
ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY (MED IBG)
Land Rover har støttet Royal Geographical Society (med IBG) i 25 år med finansiering af hjælpe- og ekspeditionsaktiviteter, inklusiv Land Rover Bursary.
LÆS MERE
BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
Download Jaguar Land Rovers bæredygtighedsrapport.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
KONTAKT OS
Kontakt os for Land Rover kundeservice eller generelle forespørgsler.