BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
THE BORN FREE FOUNDATION
SE FILMEN
Born Free Foundation er i forreste linje inden for fredning og vilde dyrs velfærd, og derfor har vi brug for Land Rovere.

Will Travers OBE
Præsident for Born Free Foundation

BORN FREE FOUNDATION

Land Rover indledte partnerskabet med Born Free i 2002, og vi fortsætter med at yde foreningen praktisk hjælp ved at levere biler samt støtte til projekter. Dette afspejler vores integrerede tilgang til fremme af global bæredygtighed.

LÆS MERE

Land Rovers historiske tilknytning til foreningen Born Free strækker sig tilbage til begyndelsen, hvor Land Rovere medvirkede i den klassiske naturfilm Født til frihed (Born Free) fra 1966, hvor også foreningens stiftere Virginia McKenna og Bill Travers medvirkede. Dengang som nu handlede det om ved hjælp af Land Rover-biler at nå ud til dyrelivet i de fjerneste egne.Med det nuværende partnerskab anvendes Land Rovers køretøjer af Born Free Foundation i Kenya, Etiopien, Indien og Sydafrika, hvor de er til stor hjælp for den velgørende organisations feltarbejde. Der vil også blive ydet støtte til frednings- og velfærdsinitiativer for vilde dyr i andre dele af Afrika og det sydlige Asien med særligt fokus på løver og tigere, mens Born Free Land Rovere i Storbritannien, hvor den velgørende organisation er baseret, vil bistå med logistisk støtte og velgørenhedsambassadøropgaver.


Will Travers OBE, præsident for Born Free Foundation: "Born Free Foundation er i forreste linje inden for fredning og vilde dyrs velfærd, og derfor har vi brug for Land Rovere. Det er afgørende, at vi ikke kun kan komme frem til nogle ekstremt ugæstfrie områder, men at vi også kan gennemføre vores missioner og komme hjem igen. Sikkerhed og driftssikkerhed er alt."

SE FILMEN

I løbet af de seneste 12 år har Born Free Foundation haft et a fremragende partnerskab med Land Rover, der finansierer vores produkter i hele  verden.


Claudio Sillero
Head of Conservation, Born Free Foundation

BOOK EN TUR TIL LAND ROVER EXPERIENCE
Bestil en Land Rover Experience, og oplev, hvad en Land Rover er i stand til.
BOOK EN PRØVETUR
Book en prøvetur hos din nærmeste forhandler.
KONTAKT OS
Du kan kontakte os telefonisk, online eller via vores sociale netværk.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.