PRODUKTANSVAR.

VI UDVIKLER LØBENDE NYE MÅDER AT REDUCERE VORES PRODUKTERS
PÅVIRKNING AF MILJØET PÅ.

REDUKTION AF VORES MILJØPÅVIRKNING

Vores største påvirkning af miljøet kommer fra vores produkter. Den gode nyhed er, at det også er her, vi kan opnå de største forbedringer.


Derfor investerer vi kraftigt i forskning, udvikling og fremstilling for at skabe innovative løsninger, der vil reducere vores bilers miljøpåvirkning gennem hele deres levetid.


Med levetiden i fokus
Når vi designer en ny bil, har vi ét mål: At gøre den endnu mere bæredygtig end forgængeren. For at opnå dette undersøger vi hvert eneste aspekt af bilen – fra dens design til afslutningen af dens levetid – for at finde steder, hvor vi kan reducere dens samlede miljøpåvirkning, samtidig med at vi optimerer bilens ydelse og egenskaber. Dette kalder vi livscyklusvurdering. Det er en tilgang, der fører til en ny generation af effektive biler. For eksempel har den nyeste Range Rover en 3,0-liters V6-motor, der i kombination med vores vægtbesparende aluminiumsteknologi leverer den samme ydelse som den udfasede V8-model.


Brug af mere bæredygtige materialer
Ved hjælp af livscyklusvurderinger i starten af designprocessen kan vi vurdere, hvilke materialer, der er mest bæredygtige i hele bilens levetid. Vi vælger naturligvis materialer som læder, naturgummi, træ og bomuld fra bæredygtige kilder. Vi forsker også i nye typer af naturfibre, der kan være med til at reducere bildelenes vægt og livscykluspåvirkning sammenlignet med plastic.

Reduceret vægt, optimeret effektivitet
Ved at reducere vægten af karrosseri og komponenter kan vi gøre vores biler mere effektive, samtidig med at de kan levere den enestående ydelse, som vores kunder forventer. Derfor fremstilles et stort antal af vores biler nu med revolutionerende aluminiumskarrosserier, der markant reducerer deres vægt. Vi har udviklet en ny modificeret letvægts-aluminiumslegering, der gør det muligt at anvende en større andel af genanvendt materiale, og som kræver 95 % mindre energi til fremstillingen og medfører mindre spild end nyt materiale.


Designet med henblik på brændstoføkonomi
Typisk stammer mere end 80 % af en bils CO2 -fodaftryk i dens levetid fra brugen af den. Derfor er udvikling af brændstoføkonomiske biler afgørende for at reducere vores miljøpåvirkning og levere omkostningsbesparelser for vores kunder. Ud over at forbedre effektiviteten af vores konventionelle motorer investerer vi også i hybrid- og el-motorer, og vi indfører intelligent stop/start-teknologi, der kan reducere brændstofforbruget og CO2 -udledningen med 7 %.


Dette er blot nogle af de skridt, vi tager, for at vi kan skabe mere effektive biler, der opfylder vores kunders behov nu og langt ud i fremtiden.

BÆREDYGTIGHEDSRAPPORT
Download Jaguar Land Rovers bæredygtighedsrapport.
TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Tilmeld dig for at få de seneste nyheder om Land Rover.
FIND DIN FORHANDLER
Find din nærmeste Land Rover forhandler.
KONTAKT OS
Kontakt os for Land Rover kundeservice eller generelle forespørgsler.