LAND ROVER PIVI PRO

ALT, HVAD DU HAR BRUG FOR, ER BLOT ET TRYK VÆK.
"Pivi integreres problemfrit i dit køretøj."Teknologi skal være ukompliceret – i dit hjem og i din bil – og klar, når du har brug for den. Pivi Pro, vores helt nye infotainmentsystem i bilen, har hurtig opstart, så når du har sat dig til rette i sædet, er funktionerne klar til brug.Den smartphoneinspirerede grænseflade er højdepunktet. Pivi Pros flade menustruktur gør det lige så let og intuitivt at finde de funktioner, du har brug for, som at bruge din smartphone, og de fleste af dem kan let integreres via gratis opkoblingsapps. Pivi Pro lærer og tilpasser sig også i takt med, at du bruger systemet, så de ting, du oftests bruger, vises først.

Kommer til alle Land Rover køretøjer, og Defender bliver vores første køretøj med Pivi Pro.


Startskærm, der kan tilpasses individuelt

Pivi Pros nye startskærm fokuserer på at levere den rette information – såsom anvisninger og trafikinformation – når du har brug for den sammen med direkte adgang til de funktioner, du bruger mest. Det er hurtigt og let at angive din destination og kan gøres med et enkelt tryk på skærmen. Dine favoritter og hyppigst anvendte funktioner kan alle tilgås fra startskærmen.

Når du første gang bruger Pivi Pro, er det konfigureret til navigation, underholdning og telefon, men du kan let tilpasse dette efter dine personlige præferencer og behov.

Navigation

Der er ingen traditionelle menuer i Pivi Pros navigationssystem1. Det er slut med at trykke på liste efter liste af knapper, før du kan angive din destination. I stedet er alt umiddelbart tilgængeligt med blot et tryk på touchscreenen. Med Pivi Pro kan du også:

• Klemme og zoome kortet præcis som på din smartphone

• Få tilpassede anbefalinger på baggrund af dine foretrukne ruter

• Få vist en trafikoversigt og dit anslåede ankomsttidspunkt for dine hyppige destinationer

• Anvende stemmevejledning til ukendte ruter. Stemmevejledning slås automatisk fra i forbindelse med jævnlige ruter

• Få foreslået de hurtigste ruter til din kørsel gennem realtidstrafikinformation og dynamisk rutevejledning

• Få vist brændstofpriser på ruten, tilgængelighed af parkeringspladser, og få foreslået interessante steder og steder, hvor du kan spise på turen


Hold forbindelsen

Med en mobildataforbindelse og Online Pack har du adgang til endnu mere.

• Stream din musik og dine podcasts via Online Media-opkoblede tjenester

• Anmeldelser og bedømmelser af foreslåede interessante steder fra dit lokalsamfund

• Synkroniser din Google- og/eller Outlook-kalender

• Få vejropdateringer live med AccuWeather

• Brug yderligere funktioner såsom parkeringsapps

• Opret let forbindelse til dine foretrukne apps via e-mail eller ved at scanne en QR-kode

• Stemmekommandoer med naturlig sprogintegration for understøttede sprog

• Wi-Fi-aktivering med dataabonnement giver dig op til 20 GB2 4G-data om måneden via det indbyggede SIM-kort og den udvendige antenne, der giver dig den bedst mulige forbindelse

• Interager med din bil gennem Remote App

• Bliv alarmeret og spor din bil i tilfælde af tyveri med Secure Tracker eller Secure Tracker Pro

Integreret

Pivi Pro integreres med alle skærme i hele køretøjet. Det interaktive førerdisplay omfatter et nyt standardlayout samt yderligere visninger. Standardlayoutet er det mest traditionelle og omfatter to individuelle skærme med overblik over udvalgte informationer i midten. Alternativt kan du vælge navigation, medieafspiller eller kørselsassistentinformation – alt i fuld skærm.

Og når du har brug for at fokusere på vejen, giver Head-up Display dig overblik over vigtige informationer, fx din hastighed eller terrænkørselsinformation i dit synsfelt. Head-up Display omfatter også:

• Et mininavigationskort, når du nærmer dig det næste sving

• Notifikationer om indgående opkald

• Navnet på det næste nummer på din playliste, når du bladrer gennem numre.


"Alt er umiddelbart tilgængeligt med blot et tryk på touchscreenen. Det er højteknologi på den lette måde."Altid opdateret

Pivi Pro sørger for at opdatere sig selv helt gratis, mens dit køretøj er dækket af garantien. Dette omfatter opdateringer af kort, dit køretøjs software samt nye funktioner og tjenester. Når der er forbindelse, foregår opdateringerne "over the air". Opdateringer til køretøjets modul kan planlægges til download og installation på udvalgte tidspunkter, hvilket gør brugen endnu mere behagelig. Vores fokus på at udvikle køretøjer, der er udstyret til det 21. århundrede, betyder, at du med Pivi Pro vil få glæde af vores mest intuitive teknologier til dato.

FÅS NU TIL…

Pivi fås nu til Defender.

1 Visse af de inkluderede funktioner er del af Connected Navigation-abonnementet, der er inkluderet i garantiperioden.

2 Regler om fair brug er gældende. Et års abonnement som standard.