ANSVARLIG VIRKSOMHED

ANSVARLIG VIRKSOMHED

REIMAGINE

Land Rovers Reimagine-strategi er designet til at sætte nye standarder indenfor miljømæssige og samfundsmæssige påvirkninger for en luksusvirksomhed.

I de næste fem år vil Land Rover lancere seks elektriske varianter, og fortsætter dermed rejsen mod at være verdens førende producent af luksus-SUV'er – kulminerende med den første fuldt elektriske Land Rover-model i 2024.

Vi har sat et mål om at blive en netto CO2-fri virksomhed på tværs af vores forsyningskæder, produkter og processer i 2039. Land Rover vil føre an på ren energi og fortsætte med at fremme vores ansvar i den cirkulære økonomi.

ZERO EMISSIONS

ZERO EMISSIONS

Gennem innovative energiforbedringer arbejder vi på at øge effektiviteten og sikre et effektivt ressourceforbrug, således vi når vores langsigtede mål om at nedbringe vores CO2-aftryk til nul. Siden 2007 er den gennemsnitlige mængde energi, der er brugt til at producere en Land Rover, reduceret med over en tredjedel, og vores britiske køretøjsproduktions- og produktudviklingssteder er blevet certificeret som CO2-neutral af “Carbon Trust“.

Hvert trin i udviklingen af nye køretøjer er understøttet af principperne for cirkulær økonomi og af en systematisk reduktion af vores samlede indvirkning på omgivelserne.

100%

Intet affald fra vores britiske produktionssteder bliver i dag sendt på lossepladsen.

360.000 tons

I perioden mellem 2013 og 2020 er i alt 360 tons skrot blevet genanvendt til letvægts aluminium.

14 millioner

Samlet for hele Land Rover-virksomheden er der blevet fjernet 14 millioner engangsartiker – alt lige fra engangskopper til emballage til køretøjsdele.

75%

I alt 75% af al genbrugt aluminium er blevet genbrugt fra vores køretøjers karosseri.

VI TROR PÅ AT INVESTERE I VORES MEDARBEJDERE OG BIDRAGE TIL SAMFUNDET

VI STØTTER FÆLLESSKABER OVER HELE KLODEN

VI STØTTER FÆLLESSKABER OVER HELE KLODEN

Vi stiller vores teknologi til rådighed for at støtte katastrofeområder, tilgå fjerntliggende samfund og bekæmpe sygdomme. Vi udvikler også (ligeledes) uddannelsesprogrammer, der former en lysere fremtid for den næste generation og bidrager til en række initiativer, der gavner forskellige samfund over hele kloden.
VORES MEDARBEJDERE ER HJERTET I VORES VIRKSOMHED

VORES MEDARBEJDERE ER HJERTET I VORES VIRKSOMHED

Vi sørger for at uddanne vores medarbejdere, så de kan tackle nogle af de udfordringer, vores samfund står over for, og vi tilbyder livslange læringsmuligheder gennem Jaguar Land Rover Academy. Vi værdsætter alle kolleger og ønsker at skabe et miljø, hvor alle trives og kan blomstre
SOCIAL PÅVIRKNING, FRA GLOBAL TIL HYPER LOKAL

SOCIAL PÅVIRKNING, FRA GLOBAL TIL HYPER LOKAL

Vi har kombineret vores medarbejderes talenter med vores nyeste teknologi for at levere meningsfulde og målrettede sociale påvirkningsprojekter rundt om i verden, fra globale projekter til gavn for millioner til "hyperlokale" initiativer, der hjælper enkeltpersoner og lokalsamfund omkring vores faciliteter.

BÆREDYGTIGE VALG TIL VORES KUNDER

Verden omkring os ændrer sig, og det gør vi også. Vi tilpasser vores produkter og tjenester ved at tilbyde vores kunder flere valg i en bæredygtig retning – leveret gennem det bedste fra britisk design og teknologi.

ÆSTETIK MED ETIK

Vi bestræber os på, at gå forrest hvad angår ansvarligt fremskaffede interiørmaterialer, der både er æstetiske og funktionelt relevante for vores kunder.
Vi har f.eks. udviklet førsteklasses tekstiler, produceret af naturlige plantefibre og genbrugsplast, der i dag tilbydes som alternativer til læderinteriør.
ÆSTETIK MED ETIK
ELEKTIFICEREDE DRIVLINJER
FREMTIDENS TEKNOLOGI

FINANSIELLE RAPPORTER OG DOWNLOADS

Udforsk vores finansielle rapporter, eksterne investorpræsentationer, bæredygtighedscertificeringer og skattestrategier for hvert regnskabsår siden 2011.

DOWNLOAD RAPPORTEN OM MODERNE SLAVERI OG MENNESKEHANDEL