SPONSORATER

LAND ROVER STØTTER INVICTUS GAMES

Jaguar Land Rover var parter for Invictus Games for 'sårede krigere', der er prins Harrys hjertebarn. 13 nationer sendte teams af sted, der skulle konkurrere i ni forskellige sportsgrene, herunder landevejscykling, indendørs roning og bueskydning på steder i og omkring London.

CAROLYNE DUFLEY, 32, YORKSHIRE

Carolyne er veteran med 15 år i Royal Logistics Corp. Hun har været i Irak og Afghanistan, inden hun fik en skade på rygmarven under judotræning. Hun siger, at Invictus Games har givet hende det fokus og springbræt, der skulle til for at hun kunne overvinde de alvorlige smerter og det tab af førlighed, som hendes skade har medført.

JONATHAN LE GALLOUDEC, 33, WESTBURY

Lægerne fortalte overkonstabel Jonathan, at han aldrig ville kunne gå igen, efter han blev skudt i rygraden i Basra i 2007. "Frenchie" viste, at de tog fejl, og takket være hans utrolige viljestyrke besteg han i 2011 Mount Everest. Han ser frem til konkurrenceelementet ved Invictus Games.

DAVE SCOTT, 52, LANGHOLM

David, pensioneret Major, blev ramt i benet af granatsplinter i Bosnien i 1993. Efter tre knæimplantationer og 21 operationer valgte han i 2009 at få amputeret benet over knæet. "Scotty" siger, at Invictus Games for ham vil være som at deltage i hans eget personlige Commonwealth Games.

SEJLADS

Sejlsporten udvikler sig konstant og udfordrer ekstraordinære mennesker til at tackle konstant skiftende forhold med intelligens og mod. Land Rover har støttet denne spændende sportsgren siden 1988, og i dag sponsorerer vi både Extreme Sailing SeriesTM og Red Bull Extreme Sailing Team.

EKSTREM SEJLADS

Extreme Sailing SeriesTM er både seriøs konkurrence og en spændende forestilling. Det var Land Rovers første indtog i sejlsporten som primær partner for serien i 2013. I følge Mark Cameron, Global Experiential Director, er det et perfekt match: "Vi laver ikke "almindelige biler", lige som en avanceret katamaran heller ikke er en "almindelig" båd.

RED BULL EXTREME SAILING TEAM

Red Bull Extreme Sailing Team deltager i sejladser med topmoderne flerskrogsbåde i enestående omgivelser i hele verden. Teamets kaptajn er den dobbelte olympiske guldmedaljevinder Roman Hagara. Som officiel bilpartner stiller Land Rover adskillige biler til rådighed til transport af teamet og deres udstyr, mens de kæmper for sejren i Extreme Sailing SeriesTM.

RUGBY

Land Rover har været dybt engageret i rugby gennem mere end to årtier, lige fra græsrodsniveau til sportens øverste top. Vores partnerskaber i hele verden omfatter store sponsorater i Frankrig, Australien, Sydafrika og England samt Rugby World Cup 2015.

LÆS ARTIKLEN

RIDESPORT

Ridesport er en test af evner, mod, styrke og partnerskab. Land Rover har gennem årtier ydet støtte til konkurrencer og ryttere i verdensklasse. Vores globale sponsorater omfatter Alltech FEI World Equestrian Games 2014, der omfatter otte discipliner, samt British Polo Day-serien, der præsenterer britisk luksus og historie i hele verden.

LÆS ARTIKLEN

British Car Import A/S - Sjællandsvej 1 - 6000 Kolding